Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο ζητά τον έλεγχο όλων των drones NWO

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο ζητά τον έλεγχο όλων των dronesΗ χρήση των κατασκοπευτικών και δολοφονικών drones εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο!

Οι αριθμοί τους αυξάνονται απειλητικά και σίγουρα  θα χρησιμοποιηθούν από το ως επιθετικά ή κατασκοπευτικά μέσα.
Γι αυτό οι παγκοσμιοποιητές της Ουάσινγκτον αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο.
Σε αυτή την κατεύθυνση η περιβόητη DARPA της Νέας Τάξης και του αμερικανικού Πενταγώνου ξεκίνησε το πρόγραμμα Aerial Dragnet, με σκοπό την ανάπτυξη τεχνολογιών οι οποίες θα επιτρέπουν την συνεχή παρακολούθηση του συνόλου των μη επανδρωμένων αεροσκαφών (UAS- unmanned aerial systems) σε μια αστική περιοχή, σε ύψος κάτω των 1.000 ποδών (300 μέτρων) σε μια μεγάλη πόλη.
Έμφαση, όπως μεταδίδεται, δίνεται έμφαση στην προστασία στρατιωτικών δυνάμεων που επιχειρούν μέσα σε αστικά περιβάλλοντα, ωστόσο ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα και για σκοπούς πολιτικής προστασίας, δηλαδή ελέγχου των πολιτών με αφορμή «τρομοκρατικά χτυπήματα», όπως αυτά που οργανώθηκαν χθες στις ΗΠΑ από την Νέα Τάξη, η οποία ελέγχει τα ηγετικά στελέχη των ισλαμιστών.
Τα drones από τα χέρια των πολιτών θα περάσουν στον απόλυτο έλεγχο της παγκόσμιας εξουσίας.
 Εκατομμύρια drones θα καλύψουν τους ουρανούς 
Εκατομμύρια drones θα καλύψουν τους ουρανούς

Εκατομμύρια drones θα καλύψουν τους ουρανούς

Κυριακή, 23 Οκτώβριος 2016 16:12Το σχέδιο της παγκόσμιας κυβέρνησης κατά των ανθρώπων


Υπάρχουν αναπτύσσονται και δοκιμάζονται πλέον κάθε είδους ρομπότ-drones! Από ρομπότ επιτήρησης και παρακολούθησης, μέχρι ρομπότ οπλισμένα με πολυβόλα.
Από γιγάντια Global Hawk μέχρι μικροσκοπικά σαν μύγες.
Το αμερικανικό Πεντάγωνο παραγγέλνει αυτά τα μηχανήματα πιο γρήγορα από ότι οι εταιρείες θα μπορούσαν να παράγουν.
Το 2000 το Πεντάγωνο είχε λιγότερα από 50 drones, ενώ δέκα χρόνια αργότερα, είχε περίπου 7.500!
Τα drones, η παγκόσμια χούντα, αφού τα κρατά στην μόδα θα έρθει η ώρα που θα τα στρέψει εναντίον των ανθρώπων.
Η γρήγορα αναπτυσσόμενη βιομηχανία των drones έχει αποκτήσει χιλιάδες πελάτες, κυρίως πολυεθνικές εταιρείες σε διάφορους τομείς της οικονομίας.
Όπως αναφέρει έρευνα του BI Intelligence, την οποία επικαλείται ο Business Insider, πολλές εταιρείες έχουν ήδη εξουσιοδοτηθεί να πετούν μικρά drones κάτω από την «ομπρέλα» ενός αμερικανικού κυβερνητικού προγράμματος «απαλλαγής».
                       
Σύμφωνα με την έρευνα, η αποστολή drones με νέες τεχνολογίες σε εταιρείες και καταναλωτές στον αγροτικό, ενεργειακό και μεταλλευτικό τομέα θα έχει τετραπλασιαστεί τα επόμενα πέντε χρόνια, ειδικά σε ΗΠΑ και ΕΕ.
Βέβαια, όπως τονίζει ο Business Insider, ο στρατιωτικός τομέας θα εξακολουθεί να έχει τον μεγαλύτερο αριθμό drones, με πολλές χώρες να ενδιαφέρονται να τα αποκτήσουν.
Εκατομμύρια drones καλύψουν τους ουρανούς και σε περίπτωση που εγκαθιδρυθεί παγκόσμια κυβέρνηση, όλα αυτά θα περάσουν στον έλεγχο του παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος θα τα στρέψει εναντίον των αντιφρονούντων πολιτών για παρακολούθηση, συνετισμό και καταστολή.
Δείτε στον πίνακα τους υπολογισμούς σε σχέση με τον αριθμό των drones τα επόμενα χρόνια.

liakonews

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

Η πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι η Washington, D.C.

του MattParrott/ ΚΟ
Η πρωτεύουσα ενός κράτους είναι η αδιαμφισβήτητη έδρα της εξουσίας του, η βάση του από την οποία κατευθύνει την στρατιωτική και εσωτερική του πολιτική, το κέντρο βάρους του και τον οικονομικό