Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μετατρέψτε με το Chrome οποιαδήποτε ιστοσελίδα σε εφαρμογή

 browser ChromeΤο γνωρίζετε ότι με τον browser Chrome μπορείτε να μετατρέψετε οποιαδήποτε ιστοσελίδα σε μία web εφαρμογή, που μπορείτε να τη τρέχετε από την γραμμή εργασιών; Αν όχι, δείτε πως.
Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό στο Chrome που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εφαρμογές όπου θα σας πηγαίνουν κατευθείαν σε μία συγκεκριμένη ιστοσελίδα δίνοντάς σας ταχύτερη πρόσβαση προς αυτήν και χωρίς να χρειάζεται ανοίξετε κάποιο παράθυρο του browser. Είναι μία καταπληκτική δυνατότητα, ιδανική για εκείνα τα site που θέλετε να έχετε γρήγορη πρόσβαση!
Για να δημιουργήστε την εφαρμογή αυτή κάντε τα παρακάτω βήματα:
1. Ανοίξτε το Chrοme σας και πλοηγηθείτε στη ιστοσελίδα που σας ενδιαφέρει (ελπίζουμε να είναι η δική μας). Μόλις η σελίδα φορτωθεί κάντε κλικ στις τρεις κατακόρυφες τελίτσες ή μπάρες που βρίσκονται πάνω δεξιά στο παράθυρο του Chrοme.
chr1 chrome
2. Θα ανοίξει το μενού του Browser. Εκεί πηγαίνετε στο «Περισσότερα Εργαλεία» > «Προσθήκη στην επιφάνεια εργασίας».
chr2 chrome
3. Στο παράθυρο διαλόγου που θα ανοίξει συμπληρώστε το όνομα της εφαρμογής και κάντε κλικ στην επιλογή «Άνοιγμα σε παράθυρο». Στο τέλος κάντε κλικ στο πλήκτρο «Προσθήκη»
chr3 chrome
4. Στην επιφάνεια εργασίας σας θα δείτε ένα νέο εικονίδιο με την φωτογραφία της ιστοσελίδας. Κάντε drag and drop από την επιφάνεια σας στην γραμμή εργασιών σας.
chr5 chrome
Αυτό ήταν. Τώρα κάθε φορά που θα κάνετε κλικ επάνω του θα ανοίγει ένα web παράθυρο με την ιστοσελίδα της αρεσκεία σας.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; - MORE Land Beyond the Map? (GRsubs) vid

Το συγκεκριμένο βίντεο μετά από 5 μήνες και 2.567 προβολές
το έριξαν. 
think Outside the glObe
(https://www.youtube.com/watch?v=5v57s...)
Το ξανα ανεβάζω λοιπόν, μιας και κρίνω ότι είναι από τα πιο σημαντικά του καναλιού! Άλλα 2 που έπεσαν, απλώς δεν θα ασχοληθώ.

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο