Translate

Ιδρύει φιλορωσικό Κόμμα στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης με εντολή Βλαδίμηρου Πούτιν! – Οι επαφές και ο ρόλος του Α.Παπαμιμίκου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΤΙΝΣε προχωρημένες επαφές για την ίδρυση φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα είναι ο Ιβάν Σαββίδης με εντολή Β.Πούτιν. Το μπάσιμο στα ΜΜΕ ήταν μόνο η αρχή ενώ απώτερος σκοπός είναι η μείωση της αμερικανικής επιρροής που αυτή ασκεί στα νυν κόμματα στη χώρα μας.
Πάνε 151 χρόνια από τότε που διαλύθηκε το ρωσικό κόμμα στην Ελλάδα. Το κόμμα του Ανδρέα Μεταξά κυβέρνησε μεταξύ 1832 και 1844, ενώ διαλύθηκε το 1865. Υποστηρικτής του μάλιστα ήταν ακόμη και ο ίδιος ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αλλά και ο Κίτσος Τζαβέλας.
Μπορεί λοιπόν να υπάρξει ένα αμιγώς φιλορωσικό κόμμα στην Ελλάδα; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, όχι μόνο μπορεί αλλά είναι και ο εμπνευστής του, είναι σε προχωρημένες επαφές για την ίδρυσή του. Αυτονόητο είναι ότι κεντρικό πρόσωπο στο εγχείρημα είναι ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης Ιβάν Σαββίδης, με πληθώρα ενδιαφερόντων πλέον στη χώρα μας, που προφανώς δεν εξαντλούνται στην επιρροή του μόνο μέσω της τηλεοπτικής άδειας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται κεντρικό ρόλο στο όλο εγχείρημα να διαδραματίσει και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και γενικός γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος ως γνωστόν διατηρεί πολύ στενές πλέον οικογενειακές χέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥΤΙΝ
Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος αναμένεται να αποτελέσει άξονα διείσδυσης στον χώρο της ΟΝΝΕΔ της οποίας άλλωστε ηγήθηκε και γνωρίζει άριστα, προκειμένου να προσελκύσει στις τάξεις του νέου κόμματος καινούρια πρόσωπα που θέλουν να ενταχθούν στην πολιτική.
Εδώ και καιρό έχουν γίνει γεύματα και δείπνα εργασίας με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου που εμφανίζονται διατεθειμένοι να βοηθήσουν για τη δημιουργία του συγκεκριμένου κόμματος.
Τα γεύματα όπως είχαν γράψει στο παρελθόν τα Παραπολιτικά, προηγήθηκαν ενός ταξιδιού που επρόκειτο να κάνει ως αγγελιαφόρος στην… πολιτική μητρόπολη του σχετικού εγχειρήματος, δηλαδή τη Μόσχα, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Τύπου στην κυβέρνηση Σαμαρά, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος έχει σπουδάσει στη ρωσική πρωτεύουσα και διατηρεί και πολιτικές επαφές εκεί.
Στο όλο εγχείρημα ενδέχεται να εμπλακεί και ένας ακόμα ελληνικής καταγωγής και προερχόμενος από την πρώην ΕΣΣΔ επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στη Βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για τον Μπόρις Μουζενίδη, που διατηρεί στενές επαφές και αυτός, όπως και ο Σαββίδης, με το Κρεμλίνο και τον Ρώσο πρόεδρο.
Το νέο κόμμα θα έχει πατριωτικό χαρακτήρα, εντασσόμενο στο χώρο της Δεξιάς.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com