Translate

Πρώην μουσουλμάνος για το ισλαμ: «Ξυπνήστε Ευρωπαίοι! Σας συσκοτίζουν για να ξεχάσετε τον χριστιανισμό»

Ο Nassim Ben Iman, πρώην μουσουλμάνος από την Γερμανία,κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το ισλαμ και με τη συγγραφή του βιβλίου του «Ο πραγματικός εχθρός… γιατί δεν έγινα ένας τρομοκράτης», προσπαθεί να αφυπνίσει όλους όσους ισχυρίζονται πως υπάρχουν ειρηνικοί ισλαμιστές.

                                           Η ''ΘΡΗΣΚΕΙΑ'' ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ!
Τονίζει πως «είναι τιμή για το Ισλάμ να σκοτώσεις και μεγαλύτερη τιμή για το Ισλάμ να πεθάνεις. Από παιδιά μας διδάσκουν ότι πρέπει τα πάντα να θυσιάζονται για τον Αλλάχ. Το αν αυτό έχει νόημα η είναι απάνθρωπο δεν ενδιαφέρει κανέναν. Μας διδάσκουν το μίσος για όλους τους αλλόθρησκους και μας λένε ότι οι Εβραίοι και οι Ευρωπαίοι δεν είναι άνθρωποι και πως ο Θεός τους μισεί».
Αυτό που τονίζει είναι πως με δόλιο τρόπο οι μουσουλμάνοι προσπαθούν να «υπνωτίσουν» τους δυτικούς χριστιανούς κάνοντάς τους να πιστεύουν πως είναι αθώοι και ακίνδυνοι. Αναφέρει σχετικά «Σας συσκοτίζουν για να μπορέσουν με τις πονηρές τακτικές τους να σας υποχρεώσουν σιγά σιγά να ξεχάσετε τον χριστιανισμό και να γίνετε όλοι μουσουλμάνοι. Αυτή είναι η στρατηγική για την ισλαμοποίηση της Ευρώπης».                   ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ
Σημειώνει πως σύμφωνα με το Κοράνι «όλος ο κόσμος πρέπει να γίνει μουσουλμανικός. Η χαλάρωση του βάρβαρου Ισλάμ ώστε να ταιριάξει σε μια ελεύθερη δημοκρατική κοινωνία είναι κάτι απολύτως κατακριτέο».
Ακόμη τονίζει ότι «δεν μιλάμε για φανατισμό ή φανατικούς ανθρώπους αλλά για ανθρώπους που εκπροσωπούν και ζουν την θρησκεία τους από το Α μέχρι το Ω και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για αυτό, γιατί έτσι διδαχτήκαν. Νηστεύουν, προσεύχονται και είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να σκοτώσουν ή έχουν ήδη σκοτώσει για να είναι σύμφωνοι με τους νόμους του Ισλάμ».
«Διδάσκονται να επιλέξουν στην αρχή τον ειρηνικό τρόπο να επιβάλουν το Ισλάμ και ύστερα αν δουν πως δεν έχει αποτέλεσμα τότε να χρησιμοποιήσουν το σπαθί , την βόμβα, τον πόλεμο και ό,τι άλλο θα χρειαστεί ώστε να υποταχτεί η κοινωνία διότι αυτά μάθανε να δοξάζουν από παιδιά», τονίζει.
 «Δεν έχουν σημασία τα αισθήματα μας, οι σκέψεις μας αλλά ό,τι έκανε ο προφήτης είναι το σωστό. Με αλλά λόγια όταν κατακτούσαν μια πόλη, σκότωναν εκεί, βίαζαν παιδιά γυναίκες, αλλά δεν πείραζε διότι αυτό ήταν δοξασμένο. Ούτως ή άλλως ήταν άπιστες γυναίκες και ο προφήτης το επέβαλε άρα είναι σωστό. Όταν αρχίζει κανείς όμως με μάτι αυτοκριτικής να εξετάζει αυτήν την θρησκεία και τον Μοχάμεντ γεννιούνται τύψεις μέσα του. Αλλά και για αυτό ακόμα διδαχτήκαμε ότι αν το βλέπουμε έτσι είναι έλλειμμα ανθρωπινής συμπεριφοράς», δηλώνει ο Νασίμ.
«Από  τις μεγαλύτερες αμαρτίες ενός μουσουλμάνου είναι να αμφιβάλλει για πολλά. Γιατί έκανε ο Μοχάμεντ αυτό, γιατί έκανε το άλλο, γιατί γράφει το Κοράνι αυτά, φτάνει αυτό και μόνο για τους μουσουλμάνους και έχουν πράξει ήδη μεγάλη αμαρτία. Έτσι τους κάνουν πλύση εγκεφάλου, να δέχονται τα πάντα όπως είναι, να μην αμφισβητούν, γιατί αλλιώς ο Αλλάχ θα τους στείλει στον Άδη. Για αυτό κλείνουν όλοι τα μάτια και ακολουθούν τύφλα τους νόμους του Ισλάμ. Σκότωσε; Ναι θα σκοτώσω γιατί έτσι λέει το Κοράνι.
Όποιος  απαρνηθεί την θρησκεία του θα θανατώνεται αμέσως. Αυτό αυτομάτως σημαίνει απόρριψη από την κοινωνία οπού μεγάλωσαν, απόρριψη ακόμα και από την οικογένεια, γιατί δεν δέχονται αποστάτες. Και οι απειλές συνήθως για τους αποστάτες δεν προέρχονται από τρίτους, ξένους αλλά συνήθως από την ιδία την οικογένεια, και από τους ιδίους οικογενειακούς κύκλους. Αυτό κάνει όλη την ιστορία πιο δύσκολη και πιο αφόρητη, ακόμα για αυτούς που θέλουν από καιρό να φύγουν από το Ισλάμ αλλά δεν τολμούν ακριβώς για αυτόν τον λόγο».
Λέει ακόμη πως  η Μουσουλμανική Αδελφότητα από το 1960 προσπαθεί να βρει τρόπους να κατακτηθεί η Ευρώπη «Όταν  κοιτάμε σήμερα το τι γίνεται, είναι ακριβώς όπως το είχαν σχεδιάσει τότε, πρώτον και κύριον οι γεννήσεις που είναι ένα από τα ισχυρά όπλα τους στην Ευρώπη, πόσο γέννα η μουσουλμάνα και πόσο πλέον μια Ευρωπαία» και τονίζει «κάθε μουσουλμάνος είναι ένας πιθανός τρομοκράτης.
Ό,τι σας διδάσκουν εσάς τους χριστιανούς έχει μεγάλη διάφορα με αυτά που διδάσκουν με κλειστές πόρτες σε τζαμιά και σε ισλαμικές σχόλες, μέρα με νύχτα διάφορά» και δείχνει σοκαρισμένος με την ανοχή της Δύσης.
«Πως αφήνετε να σας παρασύρουν είναι πολύ παράδοξο ενώ βλέπετε τα γεγονότα, αντικρίζετε την πραγματικότητα και δεν κατανοείτε το αυτονόητο ότι θέλουν να σας εξολοθρεύσουν και να σας επιβάλουν αυτήν την θρησκεία. Είναι σαν να σας δίνουν ένα υπνωτικό χαπάκι που σας εκμηδενίζει και όταν θα ξυπνήσετε από αυτόν τον κανονικό λήθαργο τότε θα καταλάβετε τι κακό σας έχουν κάνει. Όταν λέμε σκοτώστε τους απίστους λέμε σκοτώστε τους, τελεία και παύλα. Δεν υπάρχει έλεος.
Όλο το Κοράνι είναι γραμμένο στην προστακτική, άρα πολύ εύκολα καταλαβαίνει κανείς την έννοια και μεγαλώνει με αυτήν την ιδεολογία. Κάπου θα πρέπει η κοινωνία να αφυπνιστεί για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα επερχόμενα και κυρίως οι πολιτικοί και οι κυβερνόντες να πάψουν να αντιμετωπίζουν αυτήν την κατάσταση με επιπόλαιο και συχνά ανεύθυνο τρόπο γιατί το κόστος της ισλαμικής επέλασης θα είναι πολύ βαρύ».

ΠΗΓΗ                                                                                                                       επιμέλεια 7spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com