Translate

Το ανθρωπόμορφο τέρας της Κασπιάς θάλασσας

Τα δύο τελευταία χρόνια οι κάτοικοι των νότιων και νοτιοδυτικών παράκτιων περιοχών της Κασπίας θάλασσας λένε οτι βλέπουν πολύ συχνά κάποιο αμφίβιο πλάσμα που μοιάζει με άνθρωπο. 

Το Μάρτιο φέτος οι μαρτυρίες από το πλήρωμα του Μπακού, ένα αζέριο αλιευτικό πλοιάριο, δημοσιεύθηκαν από την ιρανική εφημερίδα Zindagi: 'Εκείνο το πλάσμα κολυμπούσε παράλληλα με την πορεία μας κοντά στη βάρκα για πολύ ώρα, 'είπε ο Gafar Gasanof, ο καπετάνιος του σκάφους. 'Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν ένα μεγάλο ψάρι, αλλά έπειτα είδαμε ότι είχε τρίχες στο κεφάλι του και τα πτερύγιά του μας φάνηκαν αρκετά παράξενα.. το μπροστινό μέρος του σώματός του είχε κανονικά ανθρώπινα χέρια!'είπε ο καπετάνιος. 

στο Αζερμπαϊτζάν όπου μένει, κανένας δεν πήρε την ιστορία του καπετάνιου στα σοβαρά. σκέφτηκαν ότι ο καπετάνιος πρέπει να τα είχε πιεί λιγάκι στο πλοίο. Αντίθετα, αμέσως μετά από τη δημοσίευση της συνέντευξής του, τα γραφεία της ιρανικής εφημερίδας πλημμυρίσανε με πολυάριθμες επιστολές αναγνωστών που υποστήριξαν ότι η ιστορία ήταν ακόμα μια παρουσίαση αποδείξεων στοιχείων για την ύπαρξη του αποκαλούμενου ' τέρατος της θάλασσας.'Οι αναγνώστες επισήμαναν ότι πολλοί ψαράδες είχαν δει επανειλημμένα το παράξενο πλάσμα εν πλω και στην ακτή. 


Όλοι οι απολογισμοί των αυτοπτών μαρτύρων παρέχουν μια παρόμοια περιγραφή του θαλάσσιου ανθροπόμορφου τέρατος. Το ύψος του είναι 165-168 εκατ., έχει ένα πολυ δυνατό σώμα, ένα μεγάλο στομάχι να προεξέχει, τα πόδια του είναι μυτερά και έχει τέσσερα δάχτυλα και στα χέρια του το ίδιο. Το δέρμα του είναι γκριζωπό.τα μαλλιά στο κεφάλι του είναι μαύρα και πράσινα. Τα χέρια και τα πόδια του είναι κοντύτερα και βαρύτερα από εκείνα ενός μέσου ανθρώπου. Εκτός από τα νύχια του, έχει και καρφιά που μεγαλώνουνε στην άκρη της αέτειας μύτης του που μοιάζουν με το ράμφος ενός δελφινιού. Καμία πληροφορία ως προς τα αυτιά του. Τα μάτια του είναι μεγάλα και σφαιρικά. Το στόμα του πλάσματος είναι αρκετά μεγάλο, και δεν διαθέτει πηγούνι. 


alito team

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com