Translate

Ραμζάν Καντίροφ προς Βλαδίμηρο Πούτιν: «Θα σας φέρω το κεφάλι του Σαουδάραβα βασιλιά σε χρυσό δίσκο για να κάνετε το κρανίο του κούπα!»

Image result for Ραμζάν Καντίροφ προς Β.Πούτιν

«Αν οι  Σαουδάραβες προσπαθήσουν  να αποσταθεροποιήσουν την  δημοκρατία μου, θα σας φέρω το κεφάλι του Σαουδάραβα  βασιλιά σε ένα χρυσό δίσκο για να κάνετε το κρανίο του  κούπα για εσάς, κύριε Πρόεδρε» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Τσετσενίας . Tι όμως συνέβη;

Έγκυρες πληροφορίες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών τονίζουν ότι ο  επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών  της Σαουδικής Αραβίας, Khalid bin Ali Al Humaidan,  συναντήθηκε μυστικά με αρκετούς  εμπόρους αμερικανικών εταιρειών όπλων και  με ηγέτες των ανταρτών της Τσετσενίας στην Άγκυρα, όπου συμφώνησαν να ξεκινήσουν ένα νέο κύμα  εξεγέρσεων στο ρωσικό έδαφος με την κάλυψη των Τούρκων και του Ερντογάν .
Ο  επικεφαλής της ρωσικής ομοσπονδίας της αυτόνομης δημοκρατίας της Τσετσενίας , Ramzan Kadyrov, σε μια συνάντηση με τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, καταδίκασε κατηγορηματικά τα Σαουδαραβικά ειδεχθή εγκλήματα εναντίον αμάχων στον πόλεμο στην Συρία, λέγοντας ότι το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας  αξιοποιεί την πολιτική ¨παράλυση» της Ουάσιγκτον τους  τελευταίους  μήνες της κυβέρνησης  Ομπάμα στην εξουσία.
«Έχουμε πληροφορίες που αναφέρουν ότι το  Σαουδαραβικό καθεστώς  προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την αγαπημένη μας Τσετσενία και να την βυθίσει  σε ένα ακόμη αιματηρό  εμφύλιο πόλεμο.  Δυνάμεις μας συνέλαβαν ένα μεγάλο αριθμό νεαρών Τσετσένων που προσλήφθηκαν  από τη Σαουδική Αραβία για να υλοποιήσουν επιθέσεις αυτοκτονίας σε δημόσιους χώρους. Η σαουδαραβική μυστική υπηρεσία διακινεί επίσης λαθραία λαθραία όπλα στην Τσετσενία, όπως πυραύλους Stinger , ενώ δωροδοκεί διεφθαρμένους κρατικούς υπαλλήλους για να διακινήσει μεγάλο σε όγκο φορητού οπλισμού »  ανέφερε  ο Καντίροφ.
«Όλος ο κόσμος στέκεται άπραγος καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άμαχοι δολοφονούνται  από τον στρατό που «εκτρέφει» η  συντροφιά των Σαουδαράβων βασιλιάδων δολοφόνων στην Συρία . Οι μελλοντικές γενιές, πιστεύω, θα θέσουν  το όνομά του  Σαουδάραβα  βασιλιά δίπλα σε διαβολικές προσωπικότητες όπως ο Χίτλερ και ο Φράνκο της Ισπανίας», δήλωσε ο κ Καντίροφ σε τετ τα τετ συνάντηση με τον Πρόεδρο Πούτιν στο Κρεμλίνο.
Από την πλευρά του ο Πούτιν  πρόσθεσε ότι για την  Ρωσία θα είναι η τελευταία ημέρα εκδίκησης του Θεού πάνω από τους Σαουδάραβες δικτάτορες,  οι οποίοι διέπραξαν τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα κατά αθώων χριστιανών  και μουσουλμάνων.
«Καθ “όλο το  ένδοξο παρελθόν μας, η Ρωσία ήταν ο αληθινός υπερασπιστής της πίστης και προειδοποιώ τις σατανικές δυνάμεις στη Σαουδική Αραβία  να σταματήσουν να σπέρνουν  τον όλεθρο στους τόπους που έδρασε  ο Απόστολος Παύλος. Αλλιώς οι Σαουδάραβες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η  συμφορά είναι πράγματι στο χέρι μας» , δήλωσε  ο  Προέδρος Πούτιν.
Όλοι αυτοί ( ΗΠΑ-Σ.Αραβία) σε αγαστή συνεργασία  με το ΝΑΤΟ , ετοιμάζουν το άνοιγμα του μετώπου στην Υπερδνειστερία , την Βοσνία, την Αίγυπτο, την Μαύρη Θάλασσα, την Τσετσενία και ένας Θεός ξέρει που αλλού ακόμη θα ξεσπάσουν ταραχές, έχοντας σκοπό να να διαλύσουν το αντίπαλο δέος. Δεν πρόκειται όμως να επιτύχουν τίποτα θετικό .

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com