Translate

Ο ανθελληνισμός της Χίλαρι Κλίντον στηρίζεται από όλο το μνημονιακό κατεστημένο και τα Μ.Μ.Εξαπάτησης

Αποτέλεσμα εικόνας για χιλαρι ερπετοΟι καταιγιστικές πρόσφατες αποκαλύψεις από το  wikileaks επιβεβαιώνουν τον εμφανή ανθελληνισμό της Χίλαρυ Κλίντον. Φανερώνονται επίσης και οι ανθελληνικές βλέψεις του αμερικανοσιωνιστικού καταστημένου του οποίου η Χίλαρυ Κλίντον είναι τυφλός υπηρέτης.

Υπηρέτης βέβαια με το αζημίωτο μιας και σε μια διαρροή εγγράφων με απομαγνητοφωνημένες τις διαβόητες  ομιλίες της Χίλαρι Κλίντον σε στελέχη της Wall Street και του αμερικανικού κατεστημένου (όπως η Goldman Sachs και τα επιθετικά επενδυτικά funds όπως το Apollo Management Holdings) δηλώνει αρκετά στοιχεία που έχουν άμεση σχέση με την πολύ άσχημη οικονομική αλλά και κοινωνική κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην μνημονιακή Ελλάδα.
Για παράδειγμα αποστασιοποιημένη δήλωνε πια η Χίλαρι Κλίντον από την καθημερινή βιοπάλη της μεσαίας τάξης λόγω της χλιδάτης ζωής που απολαμβάνει σήμερα με τον άντρα της Μπιλ Κλίντον σε μια ομιλία προς κοινό αποτελούμενο από στελέχη του επιθετικού επενδυτικού fund Blackrock και της Goldman Sachs. Εδώ δυο σημεία εφάπτονται της Ελληνικής πραγματικότητας. Πρώτον η μεσαία τάξη στην Ελλάδα έχει πια καταστραφεί από τα αλλεπάλληλα μνημόνια. Ιδιαίτερα η πρώτη κατοικία που είναι η ναυαρχίδα της μεσαίας τάξης σε όλα τα κράτη σήμερα κυνηγιέται αλύπητα από τους φοροεισπράκτορες του ΣΥΡΙΖΑ.
Και δεύτερον η Blackrock είναι ένα από τα επενδυτικά fund που έχουν έρθει στην Ελλάδα για να βγάλουν σε πλειστηριασμό τα σπίτια των Ελλήνων!
Αναλυτικότερα από το 2011 η Τράπεζα της Ελλάδας έδειχνε μία ιδιαίτερη προτίμηση στην Blackrock που πλέον αναλαμβάνει ιδιαιτέρως τα στεγαστικά κόκκινα δάνεια στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι η Blackrock είχε αναλάβει ανεξάρτητος σύμβουλος για την διαχείριση (δηλαδή την υφαρπαγή) των στεγαστικών κόκκινων δανείων των Ελλήνων μετά από διαγωνισμό της Τράπεζας της Ελλάδας και σφοδρής απαίτησης των δανειστών.
Είναι επιβεβαιωμένο ότι η αμερικανική εταιρεία BlackRock, δηλαδή ο Πασχάλης Μπουχώρης και πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, ανέλαβε το 2011 τον έλεγχο βιωσιμότητας (δηλαδή της στρατηγικής για τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων) των ελληνικών τραπεζών υπό την άδεια της Τράπεζας της Ελλάδος. Φυσικά δεν το έκανε δωρεάν με τις ευλογίες του τότε διοικητή της ΤτΕ. Γιώργου Προβόπουλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο για εκείνη την έρευνα η Blackrock πληρώθηκε περί τα 17 εκατομμύρια δολάρια! Ποιός να πλήρωσε αυτόν τον λογαριασμό;
Και τώρα τον Οκτώβριο του 2015 έχουν αρχίσει απροκάλυπτα οι κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων. Μια άριστη επένδυση για τα κοράκια της Βlackrock που θα δουν τα πορτοφόλια τους να γεμίζουν με αποδόσεις μεγαλύτερες του ρίσκου που θα έχουν αναλάβει. 
Ποιό είναι όμως το σημείο που συνδέει την Χίλαρυ Κλίντον με το διεθνές κύκλωμα υφαρπαγής περιουσίων; Μα η πρόσφατη συνάντηση του Τσίπρα με τον Μπιλ Κλίντον τον περασμένο Σεπτέμβριο υπό την αιγίδα του ιδρύματος Κλίντον.  
Η τελευταία διαρροή των wikileaks αφορά την αλληλογραφία του Τζον Ποντέστα, σημερινού διευθυντή της καμπάνιας και στενού συνεργάτη της Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με την οποία ο Ποντέστα έγραφε στις 10 Ιουλίου 2015: "Ο Λευκός Οίκος με ρώτησε αν ο WJC (σσ. William Jefferson Clinton) έχει αρκετά καλή σχέση με τον πρωθυπουργό Τσίπρα για να τον πάρει και να τον συμβουλέψει να προχωρήσει σε συμφωνία. Μπορείς να τον ρωτήσεις αν κάτι τέτοιο είναι πιθανό; Αν ναι, μπορώ να του μιλήσω μόλις βγω από το τρένο, ώστε να του εξηγήσω το σκεπτικό τους και τι προσπαθούν να επιτύχουν", με το γραφείο του Μπιλ Κλίντον να απαντά "Λέει πως ναι, αλλά χρειάζεται πολύ περισσότερες πληροφορίες από όσες έχει στη διάθεσή του.
Ποιοι είναι αυτοί και τι προσπαθούν να επιτύχουν πια είναι καθαρά κατανοητό και σε εμάς. Βλέπουμε ότι αποφάσεις και σχέδια που καταστρώνονται στην μακρινή Αμερική κάτω από την επιρροή του σιωνισμού έρχονται πολύ γρήγορα να δείξουν τις άγριες διαθέσεις και τις οδυνηρές επιπτώσεις τους στους ΈλληνεςΑποτέλεσμα εικόνας για χιλαρι ερπετο
Σε λίγες μόνο εβδομάδες θα γίνουν οι επόμενες προεδρικές εκλογές όπου ο έτερος υποψήφιος από την Κλίντον είναι ο Ντόναλντ Τράμπ. Και το σύστημα που υποστηρίζει την Κλίντον στην Αμερική καταφέρεται εναντίον του χρησιμοποιώντας και αρκετές φορές κατηγορίες που αγγίζουν τη γελοιότητα μέσω μέσων μαζικής επικοινωνίας που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Για παράδειγμα άλλη μια αποκάλυψη των wikileaks ήταν ότι το CNN είναι στην ουσία το γραφείο Τύπου της Κλίντον και θα έπρεπε να μετονομαστεί σε Clinton News Network.
Και στην Ελλάδα η κατάσταση δεν είναι διαφορετική. Ανοικτή προπαγάνδα κατά του Τράμπ έχουν αναλάβει αρκετά κανάλια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, από ραδιοτηλεοπτικά και έντυπα μέσα αλλά και όλα τα καθεστωτικά κόμματα. Η κύρια γραμμή  είναι η κατηγορία οποιουδήποτε χαρακτηριστικού του Τράμπ.
Όμως ο Τράμπ είναι είναι ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας που είναι εκτός του αμερικανικού πολιτικού συστήματος. Δηλαδή δεν είναι ένας επαγγελματίας πολιτικάντης που υπηρετεί τυφλά το αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο αλλά ένας εξέχων πολίτης της χώρας του που βγαίνει μπροστά για να καλυτερέψει την ζωή του λαού του.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com