Translate

Ο νεοταξίτης Μπουτάρης εναντίον Ελλήνων γονέων για τη φοίτηση παιδιών των μουσουλμάνων λαθροπροσφύγων

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουταρ

Ο νεοταξίτης Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης,μιλώντας στο νεοεποχίτικο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, "Πρακτορείο 104,9 fm", καταφέρθηκε εναντίον των Ελλήνων γονέων που αντιδρούν στην φοίτηση στα σχολεία μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και είπε «Το να μην επιτρέψεις στο παιδί σου να πάει στο σχολείο, είναι αδίκημα, εάν δεν συντρέχει ουσιαστικός λόγος και στον Προφήτη δεν υπάρχει λόγος. Είναι απαράδεκτο να αντιδρούν επειδή σε απογευματινές ώρες πηγαίνουν προσφυγόπουλα στο σχολείο, στο οποίο πηγαίνουν και τα παιδιά τους».

Σημείωσε ακόμη «υποτίθεται ότι είμαστε πολιτισμένος και φιλόξενος λαός. Όταν δεν αγκαλιάζεις έναν άνθρωπο που έχει υποστεί τέτοια ταλαιπωρία, τέτοια πράγματα και ειδικά τα παιδιά τι να πω ...Έχουν αναλογιστεί οι άνθρωποι που αντιδρούν στον Προφήτη τι έχουν περάσει αυτοί οι άνθρωποι; Ας αναλογιστούν όλοι αυτοί που αντιδρούν όχι μόνο στον Προφήτη, αλλά γενικά, εάν ήταν αυτοί στη θέση των προσφύγων πως θα αισθάνονταν;».
Αναφορικά ακόμη με την μεταστέγαση του νηπιαγωγείου που βρίσκεται στο κτίριο που υπέστη καθίζηση στη Βούλγαρη, δήλωσε «Όταν γίνονται έργα τύπου μετρό, οι καθιζήσεις είναι συχνό φαινόμενο υπάρχουν όρια ασφαλείας και στην συγκεκριμένη περίπτωση το συμβατικό όριο είναι 25 χιλιοστά, γι αυτό ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός των μετρήσεων. Είχαμε μια καθίζηση συνολική του κτιρίου 25 χιλιοστά, στο οποίο υπάρχει το νηπιαγωγείο δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας φαίνεται ότι σταθεροποιήθηκε.
Το σχολείο αυτό είχαμε προγραμματίσει να το μετακινήσουμε το καλοκαίρι γιατί είναι άθλιο ένα νηπιαγωγείο, να στεγάζεται σε μαγαζί, τώρα για να καθησυχάσουμε και τους γονείς ενεργοποιήσαμε τη μετακίνηση, χωρίς αυτό να είναι συνδεδεμένο με την καθίζηση.
Η μεταστέγαση του νηπιαγωγείου θα γίνει λίγο παρακάτω σε ένα καινούργιο σχολείο που έχει γίνει στην ίδια γειτονιά, θα μετακινηθεί και ένα ακόμα σχολείο που βρίσκεται στην περιοχή και στεγάζεται και αυτό σε μαγαζί.
Οι γονείς ήταν ανήσυχοι, κάθε γονιός που έχει ένα παιδάκι 3-4 ετών που πηγαίνει στον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο, είναι λογικό να ανησυχεί για το παιδί μήπως πάθει κάτι, εμείς τους διαβεβαιώσαμε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com