Translate

ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Τα πυρηνικά του Πούτιν μπορούν να εξαφανίσουν την Ανατολική ακτή των ΗΠΑ

Καταγραφή4
Με τα πυρηνικά όπλα που διαθέτει ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπορούσε να καταστρέψει εντελώς την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, με ένα μόνο «καθαρό» κτύπημα, αν ο Ρώσος ηγέτης χρειαστεί να ξεκινήσει μια επίθεση στη Δύση, προειδοποιεί εμπειρογνώμονας.
Η Ρωσία έχει τα μεγαλύτερα αποθέματα πυρηνικών όπλων από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο και σύμφωνα με πληροφορίες έχει την πιο ισχυρή βόμβα που ονομάζεται SS-18 - πιο γνωστή με το τρομακτικό όνομα, «Σατανάς».
Είναι πράγματι συγκλονιστικό ότι πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους θα μπορούσαν να βρίσκονται σε κίνδυνο από τα θανατηφόρα βλήματα, σύμφωνα με την Daily Express.
Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η Ρωσία έχει 55 τέτοια θανατηφόρα όπλα, (άλλοι μιλάνε για πολλά περισσότερα) αλλά μόνο πέντε από αυτά θα χρειαζόταν για να καταστρέψουν την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.
Οι ατομικές βόμβες που έπεσαν στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι θα μοιάζουν με «πυροτεχνήματα» σε σύγκριση με την καταστροφική ισχύ των πυραύλων «Σατανάς».
Paul_Craig_Roberts-interview-goldbroker(1)
Ο Δρ Paul Craig Roberts, ο οποίος υπηρέτησε επί προεδρίας Ρόναλντ Ρέιγκαν ως βοηθός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, είπε ότι οι βόμβες θα μπορούσαν να «εξαφανίσουν τα τρία τέταρτα της Νέας Υόρκης για χιλιάδες χρόνια».
Ο πύραυλος «Σατανάς» λέγεται ότι είναι ικανός να μεταφέρει έως και 20.000 χιλιάδες τόνουςπυρηνικών υλικών – καθιστώντας τον χίλιες φορές πιο ισχυρό από την βόμβα που έπεσε στοΝαγκασάκι.
Ένα άμεσο χτύπημα στη Νέα Υόρκη θα σκοτώσει 4,5 εκατ ανθρώπους και τραυματίζοντας πάνω από 3.5 εκατομμύρια, ενώ η ραδιενέργεια θα εξαπλωνόταν σε πάνω από 600 μίλια μακριά.
Στον πύραυλο μπορούν επίσης να τοποθετηθούν 10 μικρότερες κεφαλές, που ζυγίζουν περίπου 550 χιλιάδες τόνους, έτσι ώστε αυτές να διασκορπιστούν σε μια πολύ ευρύτερη περιοχή με ολέθρια αποτελέσματα.
Ο Δρ Roberts δήλωσε: «Οι ατομικές βόμβες που έπεσαν από τις ΗΠΑ στην Ιαπωνία, ήταν απλώς ¨πυροτεχνήματα» σε σύγκριση με τα σημερινά θερμο-πυρηνικά όπλα.
«Ένας ρωσικός πύραυλος SS-18 θα εξαφάνιζε τα τρία τέταρτα της Νέας Υόρκης για χιλιάδες χρόνια.
«Πέντε ή έξι από αυτούς τους «Σατανάδες» (Satans τους αποκάλεσε ο Roberts), που γνωρίζει ο στρατός ότι στοχεύουν τις ΗΠΑ, θα εξαφάνιζαν την Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.»
Ο έγκυρος οικονομολόγος υποστήριξε ότι η Ρωσία θα μπορούσε «εύκολα» να εξολοθρεύσει το ΝΑΤΟ και να ξεκινήσει ένα νέο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η ένταση στις σχέσεις μεταξύ Δύσης και Ρωσίας βρίσκονται στο «κόκκινο» τους τελευταίους μήνες με τα σενάρια για ολοκληρωτικό πόλεμο να είναι στις καθημερινές ειδήσεις.
Ηλίας Σιατούνης

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com