Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα… ξαναμμένα μουσουλμανάκια «προσφυγάκια» και ο βιασμός της «αλληλέγγυας»

Τα… ξαναμμένα «προσφυγάκια» και ο βιασμός της «αλληλέγγυας»
Διαβάζοντας τα ρεπορτάζ του βιασμού της 23χρονης Ελληνίδας από… ξαναμμένα «μουσουλμανάκια λαθροπροσφυγάκια» στο προαύλιο του ΑΠΘ, αξίζει να σταθούμε σε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες.
1η) Τα τρία «προσφυγάκια» δεν ήταν περαστικά από τους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, καθώς το βράδυ του Σαββάτου - πριν από τον βιασμό - είχαν αρπάξει τις τσάντες δύο γυναικών, πάλι μέσα στο ΑΠΘ, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: Πρώτον ότι «κάποιοι» (ποιοι άλλοι από τους «αλληλέγγυους»;) τους είχαν ενημερώσει ότι εκεί μέσα είναι «άσυλο» και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να φοβούνται την Αστυνομία και δεύτερον ότι δρούσαν με την άδεια του μαρξιστικού υποκόσμου που λυμαίνεται τους πανεπιστημιακούς χώρους.
2η) Σύμφωνα με πληροφορίες, η βιασθείσα ίσως δεν ήταν εντελώς άγνωστη στους δράστες, καθώς ήταν εθελόντρια σε «δομές φιλοξενίας». Και προφανώς, τα «προσφυγάκια» έκριναν αρχικά ότι δε θα είχε αντίρρηση να τα «εξυπηρετήσει» και σεξουαλικά κι όταν διαπίστωσαν ότι αυτό δεν ισχύει την υποχρέωσαν… Επιβεβαιώνοντας αυτό που ισχύει και στην Ευρώπη, ότι οι «εθελόντριες» είναι τα συνήθη θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τους «κατατρεγμένους», που –λόγω κουλτούρας- αδυνατούν να εννοήσουν ότι μια γυναίκα που τους βοηθάει «δεν ψάχνεται»!
3η) Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για τον συνοδό της βιασθείσας. Άλλοι λένε ότι οι δράστες τον ακινητοποίησαν και τον υποχρέωσαν να βλέπει τις ασελγείς πράξεις τους κι άλλοι πως πρόλαβε να φύγει και να τρέξει να φωνάξει την αστυνομία. Λίγο δύσκολο να ισχύει το δεύτερο, καθώς πρώτα είχαν ληστέψει αυτόν, άρα τον είχαν ακινητοποιήσει.Όπως και να’ χει το πράμα, στάθηκε τυχερός (!) μέσα στην ατυχία του, γιατί τα «προσφυγάκια» -κάποια εκ των οποίων δεν κάνουν… διακρίσεις ανδρών, γυναικών και παιδιών και βιάζουν ότι… κινείται- θα μπορούσαν να βιάσουν κι αυτόν!

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

ΣΕΙΣΜΟΣ: 1237 ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΝΑΥΛΩΣΑΝ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΚΟΣΜΟ ΥΠΟΓΕΙΑ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

1237 πούλμαν αναχωρούν  προορισμό της Θεσσαλονίκη από όλη την Ελλάδα, Εξήντα λεωφορεία  έχει ναυλώσει μόνο η Ι.Μ. Κίτρους, ενώ από Κρήτη αναχωρούν δύο ναυλωμένα

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.