Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η κυβέρνηση- δουλαρικό της Νέας Τάξης προφυλάσσει την «αντιρατσιστική» βία και ποινικοποιεί την αντίθετη άποψη για το «προσφυγικό»

Η κυβέρνηση προφυλάσσει την «αντιρατσιστική» βία και ποινικοποιεί την αντίθετη άποψη για το «προσφυγικό»
Ο γνωστός τόσο για τα αντιεθνικιστικά του αισθήματα όσο και για την μη σταθερότητα στις πολιτικές του επιλογές Γενικός Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης Κωστής Παπαϊωάννου (χαρακτηριζόμενος ως «Δικαιωματάκιας» από τον δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη της «Δημοκρατίας»)
έδωσε συνέντευξη στην ανεπίσημη έντυπη έκφραση της κυβερνητικής άποψης, την «Εφημερίδα των Συντακτών».
Δεν θα σχολιάσουμε τα όσα αναφέρει για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, καθώς αποτελούν μια ακόμη επανάληψη των όσων κατά καιρούς έχει πει εναντίον της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας και τα οποία είναι ταυτόσημα με όσα υποστηρίζουν οι γνωστές περιθωριακές και παρακμιακές γκρούπες της άκρας αριστεράς. Έχουν, όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα αναφέρει αμέσως μετά για τα όσα συμβαίνουν στις τοπικές κοινωνίες με το «προσφυγικό»:
«Η ώσμωση ακραίων στοιχείων με τοπικές κοινωνίες με αφορμή το προσφυγικό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την κοινωνική ειρήνη και τη δημόσια τάξη και ασφάλεια. Εκείνοι που βιαιοπραγούν ή απειλούν στο όνομα τάχα της ασφάλειας είναι εχθροί της ασφάλειας. Εκείνοι που οραματίζονται ένοπλες πολιτοφυλακές στα νησιά δεν είναι προστάτες της δημόσιας τάξης. Θέτουν σε διακινδύνευση εθνικά συμφέροντα.
Οι διωκτικές και εισαγγελικές αρχές οφείλουν να ασκήσουν το έργο τους με μεγαλύτερη ένταση και αποφασιστικότητα. Έχουν μεγάλη κοινωνική αλλά ενδεχομένως και ποινική ευθύνη δήμαρχοι που με τον δημόσιο λόγο τους πυροδοτούν κοινωνικές εντάσεις, θρησκευτικοί λειτουργοί που απαξιώνουν ομάδες με κριτήριο την καταγωγή, τη θρησκεία και τη σεξουαλική ταυτότητα ή διεγείρουν τους πολίτες σε εχθροπάθεια κατά της πολιτειακής εξουσίας.
Ως γενικός γραμματέας ανέλαβα πρωτοβουλίες για δηλώσεις αιρετών και γενικότερα δημόσιων προσώπων. Στις περιοχές όπου η κατάσταση είναι τεταμένη, πετάνε αναμμένο σπίρτο στα ξερόχορτα. Χρησιμοποιούν τους πρόσφυγες και τις καταπονημένες τοπικές κοινότητες ως καύσιμη ύλη για μικροπολιτικές σκοπιμότητες».
Όποιος διάβαζε την συγκεκριμένη τοποθέτηση του Παπαϊωάννου, χωρίς να γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες, το πιθανότερο θα ήταν να νόμιζε ότι επιτέλους κάποιος, ο οποίος έχει μια θεσμική ιδιότητα, που καταπολεμά την «ώσμωση ακραίων στοιχείων», τα οποία «εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την κοινωνική ειρήνη και τη δημόσια τάξη και ασφάλεια», καθώς και εκείνοι «που βιαιοπραγούν ή απειλούν στο όνομα τάχα της ασφάλειας» και «οραματίζονται ένοπλες πολιτοφυλακές», θα αναλάμβανε επιτέλους ευθύνες απέναντι στα παρακρατικά εκείνα στοιχεία, τα οποία ανενόχλητα και ατιμώρητα μέχρι τώρα προκαλούσαν, απειλούσαν και προχωρούσαν σε βίαιες εγκληματικές ενέργειες εναντίον Ελλήνων πολιτών με διαφορετική άποψη για το «προσφυγικό» ζήτημα.
Ότι, επιτέλους, αναρτήσεις στην παρακρατική ιστοσελίδα του Indymedia, όπως αυτή που έγραφε «Αντιφασιστική περιπολία – παρέμβαση έγινε στο Ωραιόκαστρο εν όψει του αυριανού καλέσματος από τους ανύπαρκτους φασιστοβλάκες της περιοχής… Ούτε στο Ωραιόκαστρο ούτε σε καμιά άλλη περιοχή, φασίστες θα σας βρουν βαθιά μέσα στη γη. Φασίστες θα τα πούμε σε λίγες ώρες», θα οδηγούσαν σε εισαγγελικές παρεμβάσεις για προτροπή σε βία, όπως άλλωστε αυτή η βία συνέβη στην πραγματικότητα λίγες ώρες αργότερα. Ακριβώς, όμως, επειδή δεν γνώριζαν περισσότερες λεπτομέρειες, δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά. Αντιθέτως, για τον συγκεκριμένο τύπο (και όχι μόνον) ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, η ρητορική μίσους και η μνησικακία έχουν ως αποκλειστικά θύματα οποιονδήποτε άλλον εκτός από τους Έλληνες.
Έτσι, λοιπόν, τα διάφορα θρασύδειλα παρακρατικά υποκείμενα μπορούν να καλούν ανοιχτά σε βιαιοπραγίες (οι οποίες φτάνουν μέχρι και σε ξεκάθαρες απειλές δολοφονίας) εναντίον πολιτικά αντιφρονούντων, «αντιφασιστικές συλλογικότητες» να λένε ευθέως ότι «η Ελλάδα πρέπει να πεθάνει για να ζήσουμε εμείς», να προτρέπουν σε «κρεμάλα στους φασίστες» και «Ελλάδα σκάσε» και όλα αυτά να θεωρούνται ως κάτι το φυσιολογικό και πολιτισμένο και ως μια έκφραση νόμιμης πολιτικής αντιπαράθεσης! Μόνο η αντίθεση στο φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης και το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» αποτελούν αντικείμενο ποινικής δίωξης στην δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας». Μας πληροφορεί, μάλιστα, για τις «πρωτοβουλίες» που ανέλαβε «για δηλώσεις αιρετών και γενικότερα δημοσίων προσώπων». Φαίνεται ότι εκεί εξαντλούνται οι «πρωτοβουλίες» του.
Η σαφής και χωρίς εισαγωγικά Ελληνοφοβία που υπάρχει στην ατμόσφαιρα και προωθείται ασύστολα από τις ένοπλες παρακρατικές «αντιφασιστικές» ομάδες δεν απασχολούν καθόλου τον Παπαϊωάννου. Τόσο αυτός όσο και η κυβέρνηση, αλλά και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, όχι μόνο αδιαφορούν για τις προτροπές σε βίαιες εγκληματικές ενέργειες των ακροαριστερών τραμπούκων, αλλά ουσιαστικά τις παροτρύνουν με το καθεστώς ατιμωρησίας που υπάρχει γι’ αυτές. Άλλη  μια απόδειξη ότι ο πολιτικός ρατσισμός που υπάρχει στην Ελλάδα έχει ως πραγματικά θύματα στο εντελώς αντίθετο επίπεδο απ’ αυτό που προπαγανδίζουν οι εκπρόσωποι της «πολιτικής ορθότητας».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

Η πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι η Washington, D.C.

του MattParrott/ ΚΟ
Η πρωτεύουσα ενός κράτους είναι η αδιαμφισβήτητη έδρα της εξουσίας του, η βάση του από την οποία κατευθύνει την στρατιωτική και εσωτερική του πολιτική, το κέντρο βάρους του και τον οικονομικό