Translate

Aνώτατος αξιωματούχος της Κίνας μιλάει στην Ουάσινγκτον για εξωγήινους vid

Image result for BREAKING : It's official now China Government Confirms Existence Of UFO And AliensΜετά τον πρώην υπουργό εθνικής αμύνης του Καναδά, Χέιλερ, την Χίλαρι Κλίντον και τον Γιουνκέρ,ήρθε η σειρά των Κινέζων να ανακοινώσουν την ύπαρξη εξωγήινων...

Η Εθνική Εταιρεία των Εξωγήινων Μελετών (National Society of the extraterrestrial studies), ιδρύθηκε πριν από περίπου 25 χρόνια και χρηματοδοτείται από την Κυβέρνηση της Κίνας.
Σε αυτήν συμμετέχουν μόνο επαγγελματίες επιστήμονες και μηχανικοί.
Ένας εκ των πιο γνωστών, ο Sun Shi-Li, είναι πρώην διπλωμάτης του κινέζικου διπλωματικού σώματος και μεταφραστής του Μάο Τσε Τουνγκ.
Συνιστά κορυφαίο ερευνητή του φαινομένου των UFO και είναι Πρόεδρος της Κινέζικης Ομοσπονδίας για τα UFO.
Συμμετέχοντας στο «Citizen Hearing on Disclosure» (Ακρόαση του Πολίτη πάνω στην Αποκάλυψη, το οποίο έλαβε χώρα στην Ουάσιγκτον το 2013, αναφέρθηκε στην καταγωγή των Κινέζων από τους… Δράκους, όπως θα δείτε στο 1.35 λεπτό σε αγγλική μετάφραση των λεγομένων του.
Τονίζει πως οι Δράκοι έρχονται από το Διάστημα και πως για αυτούς η Γη είναι «Ο πλανήτης των θεών».
Από το 6.40 λεπτό αναφέρει ψυχρά πως υπάρχουν εξωγήινοι, οι οποίοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Οι «Δράκοι» ή αλλιώς οι εξωγήινοι έχουν άμεση σχέση με αρχαίους ''θεούς'' (Νεφελίμ), οι οποίοι σκοπεύουν, σε περίπτωση που δεν μπορούν να καταβάλλουν με στρατιωτικά μέσα την Ρωσία να εμφανιστούν  και να αναλάβουν την παγκόσμια εξουσία.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com