Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

91 ΔΙΣ ΟΙ ΛΗΞΗΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Ο ΡΥΘΜΟΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για BANKSTERSΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΛΗΞΗΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 91,4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ 18%. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΑΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ. ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑ 76 ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΑΣΑΤΕ ΣΤΑ 91,4 ΔΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΟ 2012 ΗΤΑΝ 56 ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΣΤΑ 76 ΔΙΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ:

Στοιχεία για την πορεία των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο

     Από τα στοιχεία για την πορεία των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο σε σχέση με τα προηγούμενα έτη προκύπτουν τα εξής: 
   1. Σε βάση οκταμήνου, η συνολική μεταβολή για το 2016 είναι 5.170.819.402€, μειωμένη κατά 18% από την συνολική μεταβολή για το αντίστοιχο οκτάμηνο του 2015. Όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία του συνημμένου πίνακα, τα περί συνολικής αύξησης 9 δις ευρώ από την αρχή του έτους, (όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και σε δημοσιεύματα μερίδας των ΜΜΕ) απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα. 
Αντιθέτως, η συνολική μεταβολή για το αντίστοιχο οκτάμηνο του 2014 σε σχέση με αυτό του 2013 ήταν αυξημένη κατά 41,14% (χρονικό διάστημα που έμεινε στην ιστορία ως το success story της Νέας Δημοκρατίας).
   2. Για τον μήνα Αύγουστο 2016, η μηνιαία μεταβολή ήταν 887.181.365 €, όπως αυτό αποδεικνύεται από το συνημμένο πίνακα με τα στοιχεία της ΓΓΔΕ, και όχι 1 δις ευρώ. Τα 313.097.959 € από την συνολική αύξηση των ληξιπρόθεσμων για τον Αύγουστο, προέρχονται από οφειλές έξι ΑΦΜ μεγάλων εταιρειών (όπως επεξηγείται στις σημειώσεις του συνημμένου πίνακα).
   3. Για τον μήνα Ιούλιο 2016, η μηνιαία μεταβολή ήταν 924.747.249 € εκ των οποίων τα 533.921.146 € προέρχονται από οφειλές τεσσάρων ΑΦΜ μεγάλων εταιριών (όπως επεξηγείται στις σημειώσεις του συνημμένου πίνακα).
   4. Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο ρυθμός αύξησης των ληξιπρόθεσμων ανά μήνα, είναι σημαντικά μειωμένος σε σύγκριση με άλλα έτη. 
Αναγνωρίζουμε τα σοβαρά προβλήματα πολιτών και επιχειρήσεων και εργαζόμαστε για την εξεύρεση λύσεων τόσο για την πληρωμή των οφειλών τους, όσο και για την εκκαθάριση του μεγάλου υπολοίπου που έχει συσσωρευθεί διαχρονικά. Ωστόσο, δύσκολα μπορούμε να παραβλέψουμε  το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα γίνεται προσπάθεια παραπληροφόρησης με επιχειρήματα τα οποία, όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία  που παρατίθενται, δεν σχετίζονται με την πραγματικότητα.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.