Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η « ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ » ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΣΕ 30.000 ΝΕΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

 billgates  εμβολιασμοιΤο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς έχει επαινεθεί για τη φιλανθρωπία του σε ολόκληρο τον κόσμο, όμως οι πολύ καλές πράξεις του ιδρύματος είναι απλώς πειράματα εμβολίων χωρίς συγκατάθεσή τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε φτωχούς. 
Υπό το πρόσχημα της παροχής υγειονομικής περίθαλψης σε χώρες του τρίτου κόσμου, το Ίδρυμα Γκέιτς εξαναγκάζει δεκάδες χιλιάδες παιδιά να δοκιμάσουν διάφορα εμβόλια για τις φαρμακευτικές εταιρείες. 

Ο μαζικός πλούτος του Μπίλ Γκέιτς από την πώληση ηλεκτρονικών υπολογιστών αναδιανέμεται σε φαρμακευτική έρευνα, καθώς και για τα ανθρώπινα δικαιώματα - η παραβίαση των εταιρειών όπως η Merck και η GlaxoSmithKline, πειραματίζονται με νέα εμβόλια σε πολλές χιλιάδες ανυποψίαστα θύματα. 

στην Ινδία, η εκστρατεία προπαγάνδας είναι σε πλήρη ισχύ. Τα προκύπτοντα προβλήματα υγείας είναι αισθητά και καταστροφικά, εγείροντας ερωτήματα σχετικά με τα απαίσια κίνητρα πίσω από το Ίδρυμα Γκέιτς και την εξαίρετη προώθηση των εμβολίων τους.

Η υγεία νεαρών κοριτσιών επιδεινώθηκε ταχύτατα μετά από την προώθηση εμβολίων από τον Γκέιτς.

Το 2009, τα παιδιά της περιοχής Khammam στο Άντρα Πραντές συγκεντρώθηκαν και τους είπαν ότι θα πρέπει να λάβουν πλάνα υγειονομικής περίθαλψης. 

Ακόμα κι αν το ίδρυμα Gates έχει τον πλούτο για να παρέχει σε αυτές τις φυλές να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό , υπηρεσίες υγιεινής, διατροφή και συνθήκες χαμηλού στρες διαβίωσης, αντ΄αυτού προώθησαν εμβόλια HPV και τα αποκάλεσαν εμβόλια "ευημερίας". 

Το εμβόλιο που έλαβαν αυτά τα νεαρά κορίτσια ήταν ένα HPV εμβόλιο (για τον Ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων) το οποίο παρασκευάστηκε από την Merck και χορηγείται από το τμήμα υγείας της πολιτείας. 

bill gates  εμβολιασμοιΤα νεαρά κορίτσια, ηλικίας 9-15, είχαν εντολή να λάβουν τρεις δόσεις του εμβολίου. Καθώς κυλούσαν οι μήνες, η υγεία των 16.000 κοριτσιών επιδεινώθηκε ταχύτατα.

Πέντε από τα κορίτσια πέθαναν λίγο αργότερα. 

Στην Βαντοντάρα, στο Γκουτζαράτ, άλλα 14.000 ή περισσότερα παιδιά είχαν τεθεί ως πειραματόζωα. Αυτή τη φορά το Ίδρυμα Γκέιτς διενεργεί ανθρωπιστική αποστολή για την υγείας τους, παρέχοντας το εμβόλιο κατά του HPV που ονομάζεται Cervarix, από την Glaxo SmithKline. 

Χωρίς καμία ενημερωμένη συγκατάθεση, το Ίδρυμα Γκέιτς εξαναγκάζει τους ανθρώπους στην πεποίθηση ότι οι εμβολιασμοί είναι ευεργετικοί και απαραίτητοι. 

Ωστόσο, όταν το υλικό του ιού, τα βαρέα μέταλλα και άλλα συντηρητικά ξένα προς τον οργανισμό εγχέονται σε νεαρά κορίτσια, που βρίσκονται στην ανάπτυξη, αναμένεται ότι δραστικές αλλαγές θα συμβούν στο σώμα τους. 

Χωρίς να έχουν καμία ιδέα ότι είχαν υπογράψει για δοκιμές εμβολίων, χιλιάδες νέα κορίτσια εμβολιάστηκαν με αυτά τα πειραματικά εμβόλια - υποτίθεται για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. 

Αντί να βλέπουν βελτίωση στην υγεία τους, οι παραπάνω φυλές της Ινδίας έχουν αναφέρει πολλά, περίεργα και ανεπιθύμητα συμβάντα -  ημέρες, εβδομάδες και μήνες μετά τον εμβολιασμό. 

Τα νεαρά κορίτσια στην Ινδία έχασαν το βάρος τους, την όρεξη τους και την αντοχή τους. 

Ακτιβιστές των ΜΚΟ μίλησαν για τα νεαρά κορίτσια που χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα για τα πειράματά του εμβολίου

Όταν δημοσιογράφοι και ακτιβιστές επισκέφθηκαν το Άντρα Πραντές, συναντήθηκαν με πάνω από 100 νεαρά κορίτσια τα οποία τώρα έχουν επιληπτικές κρίσεις, σοβαρές εναλλαγές στην διάθεση τους και ημικρανίες. 

Οι τοξίνες που σκοπίμως είχαν εγχυθεί τους προκάλεσαν επιπλέον προβλήματα υγείας όπως η πρόωρη εμμηνόρροια, βαριά αιμορραγία και κράμπες - ανάλογα προβλήματα οι φυλές αυτές δεν είχαν βιώσει ποτέ πριν σε τέτοια σοβαρότητα ή μέγεθος. 

Η προώθηση ξεκίνησε από το Πρόγραμμα της ΜΚΟ για την κατάλληλη τεχνολογία στον τομέα της υγείας (ΜΟΝΟΠΆΤΙ). Η ομάδα συντονίζεται με το Ίδρυμα Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς για να ελέγχουν τα εμβόλια για τον καρκίνο του τραχήλου σε χιλιάδες νεαρές γυναίκες σε όλη την Ινδία και την Αφρική. 

Το Ίδρυμα Γκέιτς βρίσκεται, επίσης, σε συντονισμό με την ΜΚΟ για να μελετήσει τα αποτελέσματα του ροταϊού και τα Εμβόλια κατά του πνευμονιόκοκκου στην Αφρική και την Ασία. 

Πληροφοριοδότες από άλλη ΜΚΟ, την Sama, ήταν μάρτυρες της φρίκης και μίλησαν για το τι πραγματικά συμβαίνει, αποκαλύπτοντας πώς τα νεαρά κορίτσια χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα για τις δοκιμές του εμβολίου, όλα κάτω από το πρόσχημα της λήψης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Όταν δισεκατομμύρια δολάρια βρίσκονται πίσω από μια αποστολή, οι αρχές ακολουθούν ευχαρίστως μαζί και κάνουν ό, τι λένε. Οι δοκιμές χημικών ουσιών και οι ιοί σε εξαρτώμενους ανθρώπους είναι εύκολές σε χώρες του τρίτου κόσμου όπου η ανθρώπινη ζωή φαίνεται να είναι αναλώσιμη.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ vid

Ρώσοι επιστήμονες δείχνουν ότι η Ανταρκτική δεν είναι αυτό που μας λένε Όλοι έχουμε ακούσει για αυτή την ήπειρο ακραίες θεωρίες! Η Ανταρκτική είναι η πέμπτη μεγαλύτερη ήπειρος στον κόσμο. Είναι σχεδόν ακατοίκητη από ανθρώπους, με πληθυσμό μόνο μερικών χιλιάδων επιστημόνων που έχουν δημιουργήσει επιστημονικές βάσεις. Οι θαρραλέοι επισκέπτες, που είχαν το θάρρος να επισκεφθούν αυτό το μέρος, ανταμείφθηκαν με ένα μαγευτικό τοπίο και μια μοναδική εμπειρία. Αλλά πρόσφατα, ανακαλύψαμε ότι όλα όσα γνωρίζουμε για την Ανταρκτική μπορεί να φαίνονται λανθασμένα … Κατά τη γνώμη της Ρωσίας, αυτό που πραγματικά διακυβεύεται διατηρήθηκε απόλυτα μυστικό από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών και τη ρωσική κυβέρνηση. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει μιλήσει γι ‘αυτό! Τώρα η Ανταρκτική έχει απαγόρευση και οι άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι κυβερνήσεις αποφάσισαν να κρατήσουν αυτή τη σημαντική ανακάλυψη άκρως απόρρητη. Οι επιστήμονες από τη Ρωσία ανακάλυψαν ένα καινούργιο θανατηφόρο-φονικό πλάσμα με την ονομασ…

Πως η κυβέρνηση μετέτρεψε την μεσαία τάξη σε απατεώνες! Γιατί δεν καταγγέλλουν επωνύμως και με στοιχεία αλλά συκοφαντούν γενικώς;

ΤΟ τελευταίο διάστημα δίνει και παίρνει μια νέα ορολογία, που έχει εισβάλλει για τα καλά στην δημόσια σφαίρα: ο στρατηγικός κακοπληρωτής!

Η πρωτεύουσα του Ισραήλ είναι η Washington, D.C.

του MattParrott/ ΚΟ
Η πρωτεύουσα ενός κράτους είναι η αδιαμφισβήτητη έδρα της εξουσίας του, η βάση του από την οποία κατευθύνει την στρατιωτική και εσωτερική του πολιτική, το κέντρο βάρους του και τον οικονομικό