Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πλανήτης Άρης: Βρέθηκε απόδειξη για ύπαρξη αρχαίου πολιτισμού στον Κόκκινο πλανήτη vid

Πλανήτης Άρης: Βρέθηκε απόδειξη για ύπαρξη αρχαίου πολιτισμού στον Κόκκινο πλανήτη
Διεθνή μέσα ενημέρωσης πιστεύουν ότι η ανακάλυψη ενός δαχτυλιδιού στον Κόκκινο Πλανήτη
ενισχύει την θεωρία συνωμοσίας ότι η NASA προσπαθεί να αποκρύψει στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.
Ομάδα ειδικών του καναλιού Paranormal Crucible του YouTube, η οποία ερευνά όλες τις ανωμαλίες που εμφανίζονται στον Άρη, επιμένει ότι έχουν βρεθεί στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στον κόκκινο πλανήτη, κατά την αρχαιότητα, υπήρξε πολιτισμός.Σε μια εικόνα που υποτίθεται ότι ελήφθη από τον «περίεργο πειρατή» της NASA στην βραχώδη επιφάνεια του Άρη, οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει ένα παράξενο αντικείμενο, που μοιάζει με ένα δαχτυλίδι ή ένα βραχιόλι, ηλικίας εκατοντάδων ή και χιλιάδων ετών.
«Η ανακάλυψη αυτού του καταπληκτικού αντικειμένου αποτελεί ισχυρή απόδειξη ότι στο παρελθόν υπήρχε ζωή στον κόκκινο πλανήτη. Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι ή, ίσως, ένα μικρό βραχιόλι που φαίνεται να έχει μια χροιά χρυσού», τονίζουν. Την ίδια στιγμή, η βρετανική εφημερίδα «Daily Star», θεωρεί ότι αυτή η ανακάλυψη έρχεται να τροφοδοτήσει περαιτέρω την θεωρία συνωμοσίας ότι η NASA προσπαθεί να κρύψει αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη εξωγήινων.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; - MORE Land Beyond the Map? (GRsubs) vid

Το συγκεκριμένο βίντεο μετά από 5 μήνες και 2.567 προβολές
το έριξαν. 
think Outside the glObe
(https://www.youtube.com/watch?v=5v57s...)
Το ξανα ανεβάζω λοιπόν, μιας και κρίνω ότι είναι από τα πιο σημαντικά του καναλιού! Άλλα 2 που έπεσαν, απλώς δεν θα ασχοληθώ.

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο