Translate

Μαρίν Λεπέν: “Χίλαρι Κλίντον σημαίνει πόλεμος και καταστροφή” ΣΟΚ στις ΗΠΑ: Πήρε προβάδισμα ο Τραμπ! Καταρρέει η Reptilian Κλίντον παρά την απεγνωσμένη στήριξη του σιωνιστικού λόμπυ

Αποτέλεσμα εικόνας για REPTILIAN CLINTONImage result for Μαρίν Λεπέν
Θέση για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ πήρε και η ηγέτιδα του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, η οποία εμμέσως εξέφρασε χθες την υποστήριξή της στον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, τονίζοντας ότι
η επικράτηση της υποψήφιας των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον θα φέρει πόλεμο και κακουχίες στον κόσμο.
Οποιοσδήποτε εκτός από την Χίλαρι Κλίντον! Η Χίλαρι σημαίνει πόλεμος, καταστροφή, αποσταθεροποίηση στον κόσμο, οικονομικές επιλογές που θα είναι ολέθριες για τον λαό μου, γεωστρατηγικές επιλογές που θα οδηγήσουν σε παγκόσμιες συγκρούσεις” δήλωσε χαρακτηριστικά η Γαλλίδα πολιτικός.
Το μεγάλο μειονέκτημα της Χίλαρι Κλίντον είναι το απίστευτο αντιπαθητικό πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω, παρά την απεγνωσμένη προσπάθεια “αγιογραφίας” που κάνουν υπέρ της τα συστημικά ΜΜΕ.
Χαρακτηριστικό της αρνητικής αύρας που διέπει την Κλίντον είναι ότι στις εσωκομματικές εκλογές του 2008 στο Δημοκρατικό κόμμα για το χρίσμα του υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του ιδίου έτους, ακόμα και... η Κου Κλουξ Κλαν πήρε το μέρος του Μπαράκ Ομπάμα, έχοντας ως σύνθημα το “τίποτα χειρότερο από την Χίλαρι”!
Όσο πλησιάζει ο καιρός για τις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ θα αυξάνονται οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο υποψηφίων.
ΣΟΚ στις ΗΠΑ: Πήρε προβάδισμα ο Τραμπ! Καταρρέει η Κλίντον παρά την απεγνωσμένη στήριξη του σιωνιστικού λόμπυ
Nέο σοκ στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών προκαλεί νέα δημοσκόπηση: Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, ξεπέρασε κατά μία ποσοστιαία μονάδα την αντίπαλό του, Χ.Κλίντον, σε πρόσφατη μέτρηση της εταιρείας Ipsos για λογαριασμό του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.
Σύμφωνα με την έρευνα, που διεξήχθη από τις 26 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου, το 40% των πιθανών ψηφοφόρων τάσσεται υπέρ του Τραμπ, ενώ το 39% υπέρ της Κλίντον. Η στήριξη προς την Κλίντον, όπως καταγράφεται από την κυλιόμενη δημοσκόπηση της εταιρείας, παρουσίασε σταδιακή πτώση έπειτα από τις 25 Αυγούστου, εξαλείφοντας το προβάδισμα οκτώ ποσοστιαίων μονάδων που διατηρούσε η υποψήφια των Δημοκρατικών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com