Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ''ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ'' ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ οραματίζονται παγκόσμια ειρήνη!!!!! χα,χα,χα

Αποτέλεσμα εικόνας για ONE WORLD GOVERNMENTΚάτω από την μύτη της ανθρωπότητας προωθείται το παγκόσμιο κράτος και η παγκόσμια «ειρήνη» του ενός μαλάκα ηγέτη.

 Σε αυτή την κατεύθυνση στρατολογούνται άτομα από το αμερικανοεβραϊκό, κυρίως, λόμπι, τα οποία με την δημοσιότητά και το χρήμα που έχουν αποκτήσει χάριν της προώθησης από την Νέα Τάξη, σπεύδουν σε όλα τα σημεία του πλανήτη, προκειμένου να προωθήσουν την παγκόσμια ένωση των χωρών υπό ένα κέντρο εξουσίας.
Αυτή την φορά ο Mr. fatsabook, στο οποίο έχουν φακελωθεί εκατομμύρια πολιτών, οραματίζεται, με τις ευλογίες του Πάπα, παγκόσμια ένωση από την Αφρική.
Δείτε από το CNN:

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; - MORE Land Beyond the Map? (GRsubs) vid

Το συγκεκριμένο βίντεο μετά από 5 μήνες και 2.567 προβολές
το έριξαν. 
think Outside the glObe
(https://www.youtube.com/watch?v=5v57s...)
Το ξανα ανεβάζω λοιπόν, μιας και κρίνω ότι είναι από τα πιο σημαντικά του καναλιού! Άλλα 2 που έπεσαν, απλώς δεν θα ασχοληθώ.

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο