Translate

Έχρισαν τον Πάπα ηγέτη του ''Χριστιανισμού''

Αποτέλεσμα εικόνας για pope francis

Ο Πάπας είναι ο εκλεκτός. Αυτός που οδηγεί τις ΚΡΟΝΕΙΕΣ θρησκείες και φυσικά τα ''χριστιανικά'' δόγματα στην ένωση, υπό τον μανδύα της λεγόμενης Πανθρησκείας.

 Μαζί με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο έχουν αναγάγει την προστασία του Περιβάλλοντος σε μέγα θέμα που ενώνει τους πάντες, ενώ ο Ποντίφικας έχει χαρακτηρίσει τον Χριστό «λεπτομέρεια», την οποία θα ξεπεράσουν στον δρόμο για την συγχώνευση.
Ενώ στις 20 Σεπτεμβρίου στην ιταλική πόλη της Ασίζης θα λάβει χώρα παραδοσιακή διαθρησκευτική προσευχή για την «παγκόσμια ειρήνη» υπό τον Πάπα μ συμμετοχή του Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου του Καντέρμπουρι, Justin Welby, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου Αγγλικανοί από όλο τον κόσμο συμμετείχαν σε ένα μάθημα- μελέτη με αντικείμενο την χριστιανική ηγεσία!
                          Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΟΝΙΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Αγγλικανικό Κέντρο στη Ρώμη, και οι συμμετέχοντες προέρχονταν από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Νιγηρία και τη Μιανμάρ, ενώ παρόντες ήταν ακόμη ο διευθυντής του Αγγλικανικού Κέντρου, Αρχιεπίσκοπος David Moxon και ο Επίσκοπος Ζάμπια William Mchombo της επαρχίας της Κεντρικής Αφρικής.
Οι δύο Αγγλικανοί Επίσκοποι είχαν μάλιστα την ευκαιρία να ανταλλάξουν λίγα λόγια με τον Πάπα Φραγκίσκο.
Η είδηση είναι πως ο επικεφαλής του Αγγλικανικού Κέντρου δήλωσε για τον Πάπα:
«Είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να δούμε πώς επικοινωνεί, πώς εμπνέει, πώς νοιάζεται. Είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα αποτελεσματικής ηγεσίας για όλους τους Χριστιανούς σήμερα», είπε ο Αρχιεπίσκοπος David.
Ουσιαστικά οι Αγγλικανοί έχρησαν τον Πάπα ηγέτη του Χριστιανισμού.
Έπονται οι δικοί μας;
Πότε θα δούμε τι έχει γραφτεί αναλυτικά στα πρακτικά της Συνόδου της Κρήτης;

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com