Translate

Νεοταξικό παραλήρημα του βασιλιά της Νορβηγίας: «Νορβηγοί, στην πραγματικότητα δεν υπάρχετε...» Ξεπέρασε ακόμη και τους Συριζαίους!!


Ο βασιλιάς της Νορβηγίας Harald ο πέμπτος, έδωσε μια ομιλία την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, στην οποία ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει νορβηγική εθνικότητα!


Μιλώντας στο πάρτι που έγινε στον κήπο του Βασιλικού Παλατιού του είπε:

«Οι Νορβηγοί έρχονται από τα βόρεια της Νορβηγίας, από τη μέση, από το νότο και από όλες τις άλλες περιοχές».

«Οι Νορβηγοί είναι επίσης μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Πολωνία, - την Σουηδία, τη Σομαλία και τη Συρία».
«Δεν είναι πάντα εύκολο να πούμε από πού ερχόμαστε, σε ποια εθνικότητα ανήκουμε».

 «Το σπίτι μας (ή η πατρίδα μας) είναι εκεί που είναι η καρδιά μας. Αυτό δεν μπορεί πάντα να τοποθετηθεί εντός των συνόρων μιας χώρας».

«ΟΙ Νορβηγοί είναι τα κορίτσια που αγαπούν κορίτσια. Τα αγόρια που αγαπούν αγόρια. Και τα αγόρια και τα κορίτσια που αγαπούν το ένα το άλλο». 

«Οι Νορβηγοί πιστεύουν στο Θεό, στον Αλλάχ, στα πάντα και σε τίποτα. Στους Νορβηγούς αρέσει ο Grieg, ο Kygo, οι Hellbillies και η Kari Bremnes (μουσικοί). Με άλλα λόγια: είστε η Νορβηγία. Είμαστε η Νορβηγία».



Φυσικά οι Νορβηγοί υπάρχουν! Όλοι το ξέρουν. Ακόμα και ο βασιλιάς.

Για πιο λόγο οι ελίτ συνεχίζουν να μας λένε ότι ορισμένοι λαοί δεν υπάρχουν;
Είναι ένα από τα στάδια της γενοκτονίας. Αρνούνται ότι υπάρχει μια ομάδα, έτσι ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί η καταστροφή της εν λόγω ομάδας.
Στην ατζέντα της Νέας Τάξης η γενοκτονία των Λευκών βρίσκεται σε δεσπόζουσα θέση. Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία προσπαθούν να απαλλαγούν από τις Λευκές πλειοψηφίες στις χώρες της Ευρώπης που ιδρύθηκαν από Ευρωπαίους.
Το αποκαλούν «όχι στα σύνορα» ("no borders") ή «παγκοσμιοποίηση», αλλά αυτό που εννοούνε είναι, απλά Λευκή γενοκτονία.

Νορβηγική (σκανδιναβική) μυθολογία: Πριν και μετά PC

 Από την άλλη πλευρά είναι οξύμωρο να μάχεσαι τον «ρατσισμό» και τον εθνικισμό, εφόσον δεν υπάρχουν έθνη και φυλές (ράτσες). Επίσης, ο καθένας ας αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζεται. Πρώτα λένε για υποδοχή «διαφορετικών» (από τους γηγενείς). Μετά λένε για «συνύπαρξη» και «ενσωμάτωση» των διαφορετικών. Και στη συνέχεια αφού έχουν δουλέψει τα ενοχικά σύνδρομα και η προπαγάνδα στους γηγενείς και έχουν αυξηθεί οι «διαφορετικοί» έρχεται το επόμενο βήμα, η εξαφάνιση των «μη διαφορετικών» (γηγενών) και η πολτοποίηση των πάντων. 


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com