Translate

Οριστικό: Στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων το Υπερταμείο Ξεπουλήματος! Δεξί χέρι της Λαγκάρντ ο πρόεδρός του ...Χοντρό δούλεμα από τα ερπετά!

Οριστικό: Στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων το Υπερταμείο Ξεπουλήματος! Δεξί χέρι της Λαγκάρντ ο πρόεδρός του
Πληροφορίες περί της συστάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπερταμείου «Ιδιωτικοποιήσεων» κομίζει η «Καθημερινή».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, το όνομα του προέδρου, ο οποίος θα έχει διπλή ψήφο σε κάθε περίπτωση, ώστε να αποφασίζουν τα πάντα οι διεθνείς τοκογλύφοι, είναι Ζακ Λε Παπ και
έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, νούμερο 2 του επιτελείου της Κριστίν Λαγκάρντ στο γαλλικό υπουργείο Οικονομικών.
Η κυβέρνηση έχει ήδη συμφωνήσει στο όνομά του, θα τον χαρακτηρίσει «φιλέλληνα του Ολάντ» και θα ελπίζει να ξεχαστούν οι κορώνες Τσίπρα ότι δήθεν το ταμείο θα είναι υπό «ελληνικό έλεγχο».
Αυτό που απομένει για να αρχίσει το ξεπούλημα είναι να οριστικοποιηθεί το σχήμα, ήτοι να συμφωνήσουν οι διεθνείς τοκογλύφοι στα ονόματα των εκπροσώπων του Ελληνικού Δημοσίου.
Όπως αναφέρει πάλι η εφημερίδα το όλο ζήτημα «σκοντάφτει» στο γεγονός ότι οι συριζαίοι προσπαθούν να διορίσουν και πάλι «αδελφοξάδελφα» για να τα κονομάνε οικογενειακά. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για σύζυγο βουλευτή του Σύριζα που προτάθηκε για τη θέση, προκαλώντας τα γέλια και την θυμηδία των διεθνών τοκογλύφων.
Πάντως συντόμως αυτά θα ξεπεραστούν και έτσι το Υπερταμείο θα ξεκινήσει την λειτουργία του με τις ευλογίες των τοκογλύφων και τους πανηγυρισμούς της νουδούλας και του Σύριζα
                                                                                                                                            ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com