Translate

Δορυφόροι θα απαγορεύουν το ψάρεμα - Τι ανακοινώθηκε στις ΗΠΑ

Δορυφόροι θα απαγορεύουν το ψάρεμα - Τι ανακοινώθηκε στις ΗΠΑΕίναι πρόθεση της Νέας Τάξης να απαγορεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανθρώπινες δραστηριότητες, έτσι ώστε η... παραγωγή αγαθών να γίνεται αποκλειστικά από τις πολυεθνικές, οι οποίες θα ελέγχονται από ένα κέντρο εξουσίας, το οποίο θα εξουσιάζει τους λαούς των υποταγμένων σε αυτό χωρών.
 Μία από αυτές τις δραστηριότητες είναι η αλιεία!
Έτσι, ξαφνικά βγαίνει μπροστά η Global Fishing Watch, μία online πλατφόρμα που επιτρέπει όχι μόνο στις επίσημες αρχές, αλλά και στους επιστήμονες ή τους απλούς πολίτες να παρακολουθούν την αλιευτική δραστηριότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Δημιουργήθηκε από την συνεργασία (ποιού άλλου) της Google και των... περιβαλλοντικών οργανώσεων αλά Ατζέντα 21 Oceana και SkyTruth.
Η έναρξη της πιλοτικής λειτουργίας της Global Fishing Watch ανακοινώθηκε επίσημα την περασμένη εβδομάδα, μαντέψτε που, στην Ουάσιγκτον, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε με θέμα την προστασία των θαλασσών.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι ή αλλιώς Long Devil, και ο γνωστός ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο, το ίδρυμα του οποίου συνεισέφερε τα 6 εκατ. από τα 10,2 εκατ. δολάρια που στοίχισε συνολικά το πρότζεκτ.
«Από σήμερα, αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη. Σας προτρέπω όλους να το δοκιμάσετε.Η πλατφόρμα αυτή θα δώσει τη δυνατότητα στους απλούς πολίτες να υπερασπιστούν τους ωκεανούς μας», ανακοίνωσε ο Ντι Κάπριο, θερμός υποστηρικτής της παγκοσμιοποίησης.
Σύμφωνα με την Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ, λόγω της «παράνομης αλιείας», σήμερα τα 2/3 των ιχθυαποθεμάτων του πλανήτη κινδυνεύουν με εξαφάνιση.
Αυτή είναι η δικαιολόγηση της επικείμενης απαγόρευσης του ψαρέματος για όλους.
Χρησιμοποιώντας δορυφορικές τεχνολογίες και τα ραδιοσήματα που εκπέμπουν τα αλιευτικά, η πλατφόρμα επιτρέπει σε οποιονδήποτε χρήστη να παρακολουθήσει στην οθόνη του τις πορείες έως και 35.000 εμπορικών σκαφών και να «ρουφιανεύει» ουσιαστικά κάθε «παράνομη» για την Νέα Τάξη αλιευτική δραστηριότητα.
Όπως αναφέρεται, η Global Fishing Watch θα αποτρέπει τα σκάφη από το να αλιεύσουν σε μία... απαγορευμένη περιοχή, αφού θα γνωρίζουν πως η παρουσία της θα αποκαλυφθεί, έστω και τρεις ημέρες νωρίτερα. Παράλληλα, θα μπορούν να εποπτευθούν τα θαλάσσια πάρκα, για τυχόν ύποπτες «επισκέψεις» αλιευτικών.
Ακολουθούν οι ψαρόβαρκες, οι ψαράδες και οι ψαροτουφεκάδες.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com