Translate

Ημέρα Παγκόσμιας Ειρήνης - Το όραμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Ημέρα Παγκόσμιας Ειρήνης - Το όραμα της Νέας ΤάξηςΗ Νέα Τάξη, κάθε χρόνο, στις 21 Σεπτεμβρίου έχει καθιερώσει να εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης,

η οποία συμβολίζει την πρόθεση των παγκοσμιοποιτών να επιβάλλουν ένα κέντρο εξουσίας, έχοντας εξοντώσει όλους τους αντιπάλους τους.
Εν ολίγοις, ονομάζουν ειρήνη μια παγκόσμια δικτατορία, στην οποία δεν υπάρχει καμία αντίδραση.
Η Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης καθιερώθηκε το 1981, για να συμπίπτει με την ετήσια Γενική Συνέλευση του Οργανισμού κάθε Σεπτέμβριο.
Φέτος μάλιστα στην Νέα Υόρκη, δεν αποκλείεται να έχουμε και εκ νέου τοποθέτηση του παγκόσμιου ηγέτη, ομιλία που σε περίπτωση που δοθεί θα την μάθετε αποκλειστικά στο Liakonews.gr από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο.
Την συγκεκριμένη ημέρα λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρο τον κόσμο εκδηλώσεις τόσο από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, όσο και από παγκοσμιοποιητικές ΜΚΟ, θρησκευτικές οργανώσεις στο πλαίσιο της Πναθρησκείας, τοπικούς φορείς αλλά κι εθελοντικές οργανώσεις πολιτών, με σκοπό την προώθηση των... «ιδανικών» της πολυπολιτισμικότητας και της παγκοσμιοποίησης.
Το φετινό θέμα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ειρήνης είναι γεμάτο Ατζέντα 21:
«Στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης: Βάζοντας θεμέλια για την Ειρήνη», δηλαδή για την παγκόσμια χούντα.
Το μήνυμα της Ειρήνης του Αντίχριστου διαδίδουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη οι... αγγελιοφόροι της Ειρήνης του ΟΗΕ.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com