Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η έξοδος των ανθρώπων - Το σχέδιο «σιωπής» της Ατζέντας 21

Αποτέλεσμα εικόνας για humanoidsΠλησιάζει η εποχή του παγκόσμιου ηγέτη.

Δεν απέχουμε πολύ κατά τα φαινόμενα. Η νέα ιδεολογία θα είναι η άθεη οικολογία της Νέας Εποχής, η οποία θα υποτάξει όλες τις θρησκείες.
Όπως αναφέρουν οι εγκάθετοι «ειδικοί» της Νέας Τάξης, οι επιπτώσεις των ανθρώπινων δραστηριοτήτων στον πλανήτη είναι τόσο σημαντικές, κυρίως μετά και τη Βιομηχανική Επανάσταση, που η περίοδος που διανύουμε θα πρέπει να ανακηρυχθεί ως μια «Νέα Γεωλογική Εποχή».
Μάλιστα, σύμφωνα με την επιστημονική πρόταση που κατέθεσε ομάδα ειδικών (Anthropocene Working Group ) στο Διεθνές Γεωλογικό Συνέδριο στο Κέιπ Τάουν, τη Δευτέρα η νέα αυτή εποχή θα πρέπει να ονομαστεί Anthropocene.
Αποτέλεσμα εικόνας για humanoids
Στα ελληνικά, η επικρατέστερη απόδοση του συγκεκριμένου όρου είναι «Ανθρωπόκαινος Εποχή».
Βάσει της συγκεκριμένης πρότασης, η νέα αυτή εποχή θα πρέπει να ξεκινήσει αναδρομικά από το 1950 ενώ βασικά της χαρακτηριστικά είναι η διασπορά ραδιενεργών υλικών σε όλη των πλανήτη εξαιτίας των δοκιμών πυρηνικών βομβών καθώς επίσης η μόλυνση της γης από τα πλαστικά, η ατμοσφαιρική ρύπανση από τις εκπομπές εργοστασίων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας κλπ.
Εν ολίγοι η εποχή που οι «κακοί άνθρωποι έβλαψαν τον πλανήτη και πρέπει να νουθετηθούν, όπως υπαγορεύει η Ατζέντα 21.
Πρώτη και βασικότερη δραστηριότητας με πλήθος επιπτώσεων η υλοτόμηση των δασών ενώ σημείο σταθμός είναι και η ραγδαία ανάπτυξη των αστικών κέντρων.
Όπως τονίζουν οι... «ειδικοί», από τα μέσα του 20ου αιώνα καταγράφηκε ένας σημαντικός πολλαπλασιασμός των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, αυξάνεται διαρκώς και σε επικίνδυνα επίπεδα η στάθμη της θάλασσας, αυξάνει η θερμοκρασία ενώ παρατηρείται μαζική εξαφάνιση ειδών σε παγκόσμιο επίπεδο, η γη αλλάζει εξαιτίας της διαρκούς αποψίλωσης των δασών κλπ.
Το γνωστό παραμύθι της υπερθέρμανσης, το οποίο έχει καταρριφθεί πολλάκις, ωστόσο συνεχίζουν να το πλασάρουν.
Όλες αυτές οι αλλαγές είναι τόσο μεγάλες που πρακτικά επηρεάζουν με καθοριστικό τρόπο την διαστρωμάτωση των πετρωμάτων που οι γεωλόγοι χρησιμοποιούν για να οριοθετήσουν τη μετάβαση σε μία Νέα Εποχή.
Εν τω μεταξύ, η Νέα Τάξη προετοιμάζει τις μάζες για τις «No Human Zones», τις περιοχές δηλαδή που θα δεν πατά ανθρώπινο πόδι, προκειμένου η δύση να αναγεννηθεί μακριά από τους «άπληστους ανθρώπους», ενώ πραγματικός σκοπός θα είναι το μάντρωμα σε πόλεις-γκέτο ή στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους αντιδρώντες.
Μας λένε πως μόλις δεκαπέντε λεπτά μπορούν να περάσουν στα περισσότερα σημεία του πλανήτη χωρίς να ακουστεί ήχος που να είναι προϊόν της ανθρώπινης δραστηριότητας.
«Η σιωπή είναι είδος προς εξαφάνιση. Τα μέρη όπου μπορεί κανείς να ξεπεράσει αυτό το τέταρτο της σιωπής δεν είναι περισσότερα από δεκαπέντε σε ολόκληρο τον κόσμο», αναφέρει ο Γκόρντον Χέμπτον, ο άνθρωπος που έχει κάνει τρεις φορές τον γύρο του κόσμου για να καταγράψει τους ήχους και τη σιωπή της φύσης.
Ο Χέμπτον έχει καταρτίσει τη λίστα της σιωπής, η οποία όπως λέει σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», μικραίνει συνεχώς.
Αυτή η μοναδική περιήγηση του ανθρώπου που έχει αφιερωθεί στην υπεράσπιση της σιωπής αποτυπώθηκε στο βραβευμένο με Emmy ντοκιμαντέρ «Vanishing Dawn Chorus» («Η χορωδία της αυγής που σβήνει»). Η κάμερα τον ακολουθεί ενώ εκείνος ηχογραφεί σε διάφορα σημεία του πλανήτη τους ήχους της φύσης καθώς ανατέλλει ο ήλιος.
Ο στόχος του, ωστόσο, παραμένει δήθεν ένας: Η προστασία της σιωπής. Ή - από την άλλη πλευρά - η καταπολέμηση της ηχορύπανσης.
Με λίγα λόγια, η φύση θα πρέπει να ησυχάσει μακριά από τις ανθρώπινες δραστηριότητες και επειδή, η φύση δεν μπορεί να φύγει, θα φύγουν οι άνθρωποι.
Το σχέδιο της Ατζέντας 21 σε πλήρη εφαρμογή.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; - MORE Land Beyond the Map? (GRsubs) vid

Το συγκεκριμένο βίντεο μετά από 5 μήνες και 2.567 προβολές
το έριξαν. 
think Outside the glObe
(https://www.youtube.com/watch?v=5v57s...)
Το ξανα ανεβάζω λοιπόν, μιας και κρίνω ότι είναι από τα πιο σημαντικά του καναλιού! Άλλα 2 που έπεσαν, απλώς δεν θα ασχοληθώ.

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο