Translate

Η «αγία» Ατζέντα 21 θα αντικαταστήσει τον Χριστό - Μήνυμα Πάπα NWO

Υπό τον μανδύα της οικολογίας, ετοιμάζεται η Πανθρησκεία της Νέας Τάξης,Αποτέλεσμα εικόνας για POPE FRANCIS NEW AGE

η οποία ευελπιστεί να ενώσει όλες τις θρησκείες κάτω υπό την σιδηρά πυγμή ενός παγκόσμιου ηγέτη-μεσσία του σκότους.
Καινούρια τυπικά, τελετές και συμπροσευχές θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα δόγματα.
Σε αυτή την κατεύθυνση, ο εκλεκτός της Νέας Τάξης Πάπας Φραγκίσκος με περισσό φαρισαϊσμό έστειλε μήνυμα με αφορμή, τι άλλο, την Παγκόσμια ημέρα προσευχής για την προστασία της Δημιουργίας (!!!) και του Περιβάλλοντος.
Η «αγία» Ατζέντα 21 θα αντικαταστήσει τον Χριστό - Μήνυμα Πάπα
Ποιάς δημιουργίας άραγε; Του ψεύτικου σύμπαντος κόσμου, του οποίου αρχιτέκτονας είναι ο Γιαχβέ-Αλλάχ;
«Ενωμένοι με τους ορθοδόξους αδελφούς και αδελφές μας, και με την υποστήριξη των άλλων Εκκλησιών και χριστιανικών κοινοτήτων, η Καθολική Εκκλησία σήμερα σηματοδοτεί την Παγκόσμια Ημέρα Προσευχής για τη Φροντίδα της Δημιουργίας», ανέφερε το μήνυμα του Πάπα.
Φυσικά έγινε ιδιαίτερη μνεία στον «πράσινο» Οικουμενικό Πατριάρχη, ο οποίο μοιράζεται εξίσου τις «οικολογικές ευαισθησίες» του Πάπα.
Αποτέλεσμα εικόνας για POPE FRANCIS NEW AGE
«Εδώ θα ήθελα να αναφέρω πως ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος ο οποίος, όπως και ο προκάτοχός του Πατριάρχης Δημήτριος, έχει από καιρό ταχθεί κατά της αμαρτίας να βλάπτουμε τη Δημιουργία και έχει επιστήσει την προσοχή στην ηθική και πνευματική κρίση στη ρίζα των περιβαλλοντικών προβλημάτων».
Στην συνέχεια ο Πάπας χαρακτήρισε ως ύψιστη αμαρτία την «καταστροφή του περιβάλλοντος» και αναφέρθηκε στην δήθεν υπερθέρμανση.
«Η υπερθέρμανση του πλανήτη συνεχίζεται. Το 2015 ήταν το θερμότερο έτος που έχει καταγραφεί, και το 2016 κατά πάσα πιθανότητα θα το ξεπεράσει. Αυτό οδηγεί σε όλο και πιο σοβαρές ξηρασίες, πλημμύρες, πυρκαγιές και ακραία καιρικά φαινόμενα», δήλωσε ο Πάπας.


Επιπλέον ο Πάπας υποστήριξε την προσθήκη της περιβαλλοντικής διαχείρισης στα χριστιανικά έργα ελεημοσύνης.

«Ο άνθρωπος μετατρέπει τον πλανήτη σε μία μολυσμένη χέρσα περιοχή γεμάτη συντρίμμια, ερήμωση και βρωμιά», κατέληξε, άρα πρέπει να τιμωρηθεί, γιατί όχι σε «ιερές» πυρές.
Τα σχόλια περισσεύουν!
Υπό την Ατζέντα 21 ενώνονται οι θρησκείες, προκειμένου να συγχωνευθούν στη νέα «οικολογική» ιδεολογικοθρησκευτική πλατφόρμα της παγκόσμιας εξουσίας.
Ο άνθρωπος τιμωρείται και ο Χριστός απορρίπτεται.
Ο καιρός είναι κοντά...

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com