Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Wikiverse: ο διαδραστικός 3D χάρτης της Wikipedia

 Το Wikiverse μάλλον πρόκειται να γίνει ο νέος αγαπημένος σας τρόπος περιήγησης στην πλουσιότερη εγκυκλοπαίδεια του Διαδικτύου.
wikiverse Wikiverse
Αναπτύχθηκε από τον Owen Cornec, και είναι ένας Web-based διαδραστικός 3D χάρτης της Wikipedia που οπτικοποιεί την ιστοσελίδα σαν ένα κοσμικό ιστό πληροφοριών.
Κυριολεκτικά μετατρέπει την μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια σε ένα θαυμάσιο γαλαξία γνώσης που μπορείτε πολύ εύκολα να τον εξερευνήσετε με το ποντίκι σας.
Για να επιτευχθεί αυτό, το Wikiverse χρησιμοποιεί σαν πηγές τα χιλιάδες άρθρα του Wikipedia και στη συνέχεια, δημιουργεί ένα χάρτη όπου παρουσιάζει αμέτρητες συνδέσεις και επικαλύψεις πληροφοριών.
Στο Wikιverse, κάθε αντικείμενο εμφανίζεται σαν ένα αστέρι. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε καταχώρηση της Wikipedia, απλά κάντε κλικ στο ανάλογο αστέρι και το Wikιverse θα σας εμφανίσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή απαιτεί πολύ CPU, οπότε μην εκπλαγείτε αν παγώνει ξεκινά στην κινητή σας συσκευή. Κατά πάσα πιθανότητα το smartphone σας δεν έχει αρκετά oomph για να την τρέξει.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ ''ΠΟΥΡΟΥ'' on camera KΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ vid

HUGE Cigar UFO Caught On Tape Near Sun (Video) Jan 22, 2018

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,