Translate

Wikiverse: ο διαδραστικός 3D χάρτης της Wikipedia


 Το Wikiverse μάλλον πρόκειται να γίνει ο νέος αγαπημένος σας τρόπος περιήγησης στην πλουσιότερη εγκυκλοπαίδεια του Διαδικτύου.Image result for Wikiverse
Αναπτύχθηκε από τον Owen Cornec, και είναι ένας Web-based διαδραστικός 3D χάρτης της Wikipedia που οπτικοποιεί την ιστοσελίδα σαν ένα κοσμικό ιστό πληροφοριών.
Κυριολεκτικά μετατρέπει την μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια σε ένα θαυμάσιο γαλαξία γνώσης που μπορείτε πολύ εύκολα να τον εξερευνήσετε με το ποντίκι σας.
Για να επιτευχθεί αυτό, το Wikiverse χρησιμοποιεί σαν πηγές τα χιλιάδες άρθρα του Wikipedia και στη συνέχεια, δημιουργεί ένα χάρτη όπου παρουσιάζει αμέτρητες συνδέσεις και επικαλύψεις πληροφοριών.
Στο Wikιverse, κάθε αντικείμενο εμφανίζεται σαν ένα αστέρι. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε καταχώρηση της Wikipedia, απλά κάντε κλικ στο ανάλογο αστέρι και το Wikιverse θα σας εμφανίσει τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή απαιτεί πολύ CPU, οπότε μην εκπλαγείτε αν παγώνει ξεκινά στην κινητή σας συσκευή. Κατά πάσα πιθανότητα το smartphone σας δεν έχει αρκετά oomph για να την τρέξει. ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com