Translate

Η Τεχνητή νοημοσύνη θα εντοπίζει τον σαρκασμό και θα τον τιμωρεί! NWO

Ο σαρκασμός και η ειρωνεία αποτελούν σαφώς βασικό χαρακτηριστικό της ανθρώπινης έκφρασης και επικοινωνίας.

Ωστόσο στην παγκόσμια κοινωνία τους ενός ηγέτη, όπου οι άνθρωποι-δούλοι θα οφείλουν συμπεριφέρονται το ίδιο, τέτοιου είδους εκφράσεις θα απαγορεύονται ρητά!

Όπως αποκαλύπτει το New Scientist, ένα σύστημα machine learning μπορεί πλέον να αναγνωρίζει αυτόματα πότε κάποιος είναι σαρκαστικός, εν αρχή στα social media, με εταιρείες και κυβερνήσεις μπορούν να αποκτούν καλύτερη εικόνα για την κοινή γνώμη.
Ο Σίλβιο Αμίρ του Πανεπιστημίου της Λισαβόνας στην Πορτογαλία και οι συνάδελφοί του στράφηκαν στο machine learning, «εκπαιδεύοντας» ένα σύστημα να αναγνωρίζει τον σαρκασμό στο Twitter απλά και μόνο εξετάζοντας τα παλιά tweets του.
Μέσω της εξέτασής τους, το σύστημα συνθέτει μια εικόνα, ένα προφίλ του χρήστη, που είναι αρκετά «πλούσιο» ώστε να μπορεί να βγει συμπέρασμα για το πότε ακριβώς είναι σαρκαστικός.
Η ακρίβεια του συστήματος είναι της τάξης του 87%. Ο Αμίρ θεωρεί πως η συγκεκριμένη προσέγγιση θα μπορούσε να λειτουργήσει για κάθε γλώσσα και για κάθε πλατφόρμα όπου υπάρχει ιστορικό δημοσιεύσεων.
Επόμενο βήμα θα είναι η αναγνώριση συμπεριφοράς στον δρόμο.
Τα προγράμματα ανάλυσης συμπεριφοράς υπάρχουν ήδη και με το εκπληκτικό ζουμ που κάνουν οι νέας τεχνολογίας κάμερες, διακρίνονται και αναγνωρίζονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου και εφόσον πιστοποιείται πχ. άγχος, αγωνία ή και σαρκασμός απέναντι στην παγκόσμια εξουσία, θα ειδοποιούνται, καλού-κακού, οι Αρχές.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com