Translate

Επιστήμονες ανακαλύπτουν την απάτη του MATRIX

Τελικά υπάρχουν και επιστήμονες που ψάχνουν και ανακοινώνουν την αλήθεια, η οποία βρίσκεται εκτός σπηλαίου.

Ο κόσμος στον οποίο βρισκόμαστε αυτή την στιγμή δεν είναι αληθινός. Εδώ δοκιμαζόμαστε, προκειμένου να επανέλθουμε στον αληθινό κόσμο, τον οποίο εγκαταλείψαμε.
Ο δρόμος εξόδου από το σπήλαιο της ψευτιάς και της διαρκούς προπαγάνδας είναι ο ανηφορικός. Ο δρόμος της Αρετής. Η στενή οδός, όπως λέει ο Χριστός.
Δύο από τους πιο γνωστούς επιστήμονες παγκοσμίως, ο γνωστικός επιστήμονας, Donald Hoffman, και η ανώτερη λέκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Notre Dame, Laura D’Olimpio, αναφέρουν πως ο κόσμος που ζούμε είναι αποδεδειγμένα μία «ψευδαίσθηση», τίποτα παραπάνω από μία προσημείωση υπολογιστή, ένα μάτριξ δηλαδή, το οποίο κυβερνάται από μία κακή οντότητα.
Η «Daily Mail», επικαλούμενη διαφόρους φιλοσόφους του παρελθόντος, αναφέρεται σε αυτή την πτυχή της ζωής που ζούμε.
«Φαντάσου αυτό: Δεν βρίσκεσαι, εκεί που νομίζει ότι βρίσκεσαι», ξεκινά το άρθρο, αναφέροντας πως λαμβάνει χώρα ένα «επιστημονικό πείραμα» από μία κακιά ιδοφυία», η οποία γνωρίζουμε πλέον πως είναι ο Σαμαέλ ή Γιαχβέ, ή Αλλάχ ή Διάβολος.
Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ενδεχόμενα ο εγκέφαλός μας βρίσκεται μακριά από το σώμα μας.
Στο άρθρο δεν γίνεται αναφορά σε Έλληνες φιλοσόφους, οι οποίοι ξεκάθαρα ανέφεραν πως ο κόσμος που ζούμε είναι ψεύτικος, όπως ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Παρμενίδης ή ο Αναξαγόρας.
Γίνεται αναφορά στον Descartes, ο οποίος έχοντας διαβάσει τα ελληνικά κείμενα αναρωτήθηκε αν είμαστε ξύπνιοι αυτή την στιγμή ή αν ονειρευόμαστε σε κατάσταση ύπνου.
Αφού γίνεται και αναφορά στην πασίγνωστη ταινία «Μάτριξ», τονίζεται πως σύμφωνα με τον Descartes πρέπει να αμφισβητούμε τα πάντα.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com