Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιστήμονες ανακαλύπτουν την απάτη του MATRIX

Τελικά υπάρχουν και επιστήμονες που ψάχνουν και ανακοινώνουν την αλήθεια, η οποία βρίσκεται εκτός σπηλαίου.

Ο κόσμος στον οποίο βρισκόμαστε αυτή την στιγμή δεν είναι αληθινός. Εδώ δοκιμαζόμαστε, προκειμένου να επανέλθουμε στον αληθινό κόσμο, τον οποίο εγκαταλείψαμε.
Ο δρόμος εξόδου από το σπήλαιο της ψευτιάς και της διαρκούς προπαγάνδας είναι ο ανηφορικός. Ο δρόμος της Αρετής. Η στενή οδός, όπως λέει ο Χριστός.
Δύο από τους πιο γνωστούς επιστήμονες παγκοσμίως, ο γνωστικός επιστήμονας, Donald Hoffman, και η ανώτερη λέκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Notre Dame, Laura D’Olimpio, αναφέρουν πως ο κόσμος που ζούμε είναι αποδεδειγμένα μία «ψευδαίσθηση», τίποτα παραπάνω από μία προσημείωση υπολογιστή, ένα μάτριξ δηλαδή, το οποίο κυβερνάται από μία κακή οντότητα.
Η «Daily Mail», επικαλούμενη διαφόρους φιλοσόφους του παρελθόντος, αναφέρεται σε αυτή την πτυχή της ζωής που ζούμε.
«Φαντάσου αυτό: Δεν βρίσκεσαι, εκεί που νομίζει ότι βρίσκεσαι», ξεκινά το άρθρο, αναφέροντας πως λαμβάνει χώρα ένα «επιστημονικό πείραμα» από μία κακιά ιδοφυία», η οποία γνωρίζουμε πλέον πως είναι ο Σαμαέλ ή Γιαχβέ, ή Αλλάχ ή Διάβολος.
Μάλιστα στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ενδεχόμενα ο εγκέφαλός μας βρίσκεται μακριά από το σώμα μας.
Στο άρθρο δεν γίνεται αναφορά σε Έλληνες φιλοσόφους, οι οποίοι ξεκάθαρα ανέφεραν πως ο κόσμος που ζούμε είναι ψεύτικος, όπως ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Παρμενίδης ή ο Αναξαγόρας.
Γίνεται αναφορά στον Descartes, ο οποίος έχοντας διαβάσει τα ελληνικά κείμενα αναρωτήθηκε αν είμαστε ξύπνιοι αυτή την στιγμή ή αν ονειρευόμαστε σε κατάσταση ύπνου.
Αφού γίνεται και αναφορά στην πασίγνωστη ταινία «Μάτριξ», τονίζεται πως σύμφωνα με τον Descartes πρέπει να αμφισβητούμε τα πάντα.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Άλλοι Κόσμοι Πέρα από το Χάρτη; - MORE Land Beyond the Map? (GRsubs) vid

Το συγκεκριμένο βίντεο μετά από 5 μήνες και 2.567 προβολές
το έριξαν. 
think Outside the glObe
(https://www.youtube.com/watch?v=5v57s...)
Το ξανα ανεβάζω λοιπόν, μιας και κρίνω ότι είναι από τα πιο σημαντικά του καναλιού! Άλλα 2 που έπεσαν, απλώς δεν θα ασχοληθώ.

Ο γελωτοποιός του μεγαλοκαναλάρχη – Τον γνωρίζετε όλοι

Οι γελωτοποιοί του βασιλέως είναι ένα είδος παρα-δημοσιογραφίας «επιπέδου», που άνθισε παράλληλα με τη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Σαν τα λάχανα που τρέφονται από την κοπριά. Πχ στο