Translate

Σε συναγερμό η Νέα Τάξη - Πολλοί γνωρίζουν πλέον για τα chemtrails / videos

Σε συναγερμό η Νέα Τάξη - Πολλοί γνωρίζουν πλέον για τα chemtrailsΣτρατολογούν επιστήμονες μέσω μεγάλων ΜΜΕ για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια

Καθώς το θέμα των αεροψεκασμών έρχεται όλο και περισσότερο στο προσκήνιο, η Νέα Τάξη, προκειμένου να εμποδίσει την αποκάλυψη του σχεδίου της κατά των πολιτών, στρατολογεί ΜΜΕ και τα ρίχνει όλα στο... περιβάλλον.
Έτσι, η Deutsche Welle επικαλείται «επιστημονική» μελέτη, η οποία εξέτασε δήθεν «αν ευσταθεί η θεωρία των αεροψεκασμών».
«Κυβερνήσεις θέλουν να ελέγχουν τους λαούς, να κατευθύνουν καιρικά φαινόμενα, αλλά ακόμα και την παροχή των τροφίμων. Για να πετύχουν τους στόχους τους ψεκάζουν χημικά μέσω των καυσαερίων αεροσκαφών για να ελέγχουν τους πληθυσμούς. Με άλλα λόγια μας "ψεκάζουν"», αναφέρει το γερμανικό δίκτυο, προσπαθώντας να υποβαθμίσει το θέμα.
Η Κριστίν Σίρερ από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Ίρβαιν ανέθεσε σε 77 επιστήμονες να εξετάσουν τα στοιχεία των Chemtrails.

Πόσο μπορεί να επηρεάσουν οι αεροψεκασμοί την ανθρώπινη υγεία;
Ο χημικός και επιστημονικός συνεργάτης του Δημόκριτου, Νίκος Κατσαρός, δίνει την επιστημονική του έρευνα και άποψη για το φαινόμενο τών χημικών αεροψεκασμών στον ουρανό τής Ελλάδας καί όχι μόνο.

Στην δημοσίευση των αποτελεσμάτων της έρευνας οι επιστήμονες γράφουν στο περιοδικό Environmental Research Letters ότι η αξιολόγηση φωτογραφιών και χημικών αναλύσεων απευθύνεται κυρίως σε όσους δεν είναι ακόμα σίγουροι αν θα πρέπει να πιστέψουν ή όχι τη θεωρία των αεροψεκασμών.
Από τους 77 ειδικούς μόνο ένας εντόπισε μια ένδειξη που παραπέμπει σε αεροψεκασμούς.
Ίσως αυτός να χάσει την δουλεία ή να τα μαζέψει, «συμφωνώντας» με τους υπόλοιπους.
Μάλιστα το 47% των «ειδικών» δεν επιβεβαίωσαν καν την παρατήρηση ότι τα ίχνη συμπύκνωσης των αεροψεκασμών παραμένουν περισσότερο στην ατμόσφαιρα, ενώ οι υπόλοιποι δεν πήραν καν θέση στο ερώτημα.
 «Η παραμονή των ιχνών συμπύκνωσης οφείλεται στην νέα τεχνολογία αεροσκαφών. Παράλληλα η βιομηχανική ανάπτυξη έχει αυξήσει τις εκπομπές ρύπων σε ορισμένες περιοχές. Όσοι επομένως εστιάζουν στην θεωρία περί γενικευμένου σχεδίου αεροψεκασμού δεν ασχολούνται με μείζονα περιβαλλοντικά προβλήματα για τα οποία πρέπει επειγόντως να βρεθούν λύσεις».
Αυτό ανέφεραν οι «ειδικοί» καθησυχάζοντας με ψέματα τις κοιμώμενες μάζες.


πληροφορίες από liakonews                                                                                                                επιμέλεια 7spy

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com