Translate

Νεοεποχίτικη προπαγάνδα για την δήθεν υπερθέρμανση

Δεν περνά μέρα που οι εγκάθετοι της Ατζέντας 21 δεν προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη πως ο πλανήτης θα καταστραφεί από την δήθεν υπερθέρμανση,

έτσι ώστε, μεταξύ άλλων, να εφαρμόζονται όλο και περισσότεροι «πράσινοι» φόροι, που σκοπό έχουν την κατάργηση κάθε περιουσιακού στοιχείου.
Κάθε μήνας γι αυτούς είναι θερμότερος από προηγούμενους.
Αυτή την φορά, τρεις «ανεξάρτητοι» οργανισμοί επιβεβαίωσαν ότι ο Ιούλιος του τρέχοντος έτους ήταν ο θερμότερος από τότε που τηρούνται μετεωρολογικά αρχεία.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΟΣΣΙΟΣ

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει σήμερα με τους αυτόκλητους υπερασπιστές της παγκόσμιας κοινότητας, τους ιδιότυπους  «προφήτες», που κάνουν συνεχώς εκκλήσεις για προστασία του πλανήτη! Μέσω του διπόλου ΜΚΟ - ΜΜΕ, φωνασκούν για μείωση ρύπων, διάσωση δασών, για διάσωση σαλιγκαριών, για διάσωση της αρκούδας. Και βεβαίως, το κορυφαίο “μότο”, που λέει, σώστε τον πλανήτη, σταματώντας την υπερθέρμανση! Για τον λόγο αυτό έγινε και η μεγαλύτερη στην ιστορία Σύνοδος, με συμμετοχή 155 ηγετών στο Παρίσι, η οποία επεξεργάστηκε δεσμευτική για τη διεθνή κοινότητα συμφωνία. Τι λέει αυτή η υποτιθέμενη συμφωνία; Ότι οι χώρες, είναι υποχρεωμένες να μειώσουν τις εκπομπές αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, έτσι ώστε να περιοριστεί στους 2 βαθμούς Κελσίου η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη σε σχέση με την προ-βιομηχανική εποχή. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή του ΟΗΕ, η παγκόσμια μέση θερμοκρασία μπορεί να αυξηθεί έως 4,8 βαθμούς Κελσίου τα επόμενα χρόνια. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να προκληθούν, όπως λέει: έντονη ξηρασία, πλημμύρες και άνοδο της στάθμης των ωκεανών! Και όμως αυτό δεν είναι παρά ένα σύγχρονο “παραμύθι”. Σύμφωνα με στοιχεία ανεξάρτητων ερευνών που υπάρχουν σήμερα, η όλη υπόθεση της κλιματικής αλλαγής και η ανθρωπογενής υπερθέρμανση του πλανήτη είναι ένα παγκόσμιο παραμύθι, που αναμασούν τα διεθνή ΜΜΕ. Έχει εξελιχθεί ως «θρησκεία» και οι διαφωνούντες αποκαλούνται «αιρετικοί» και ρίχνονται στην πυρά της χλεύης και της «συνομωσιολογίας».

Τι συμβαίνει λοιπόν;

Διατυμπανίζουν ότι το κλίμα αλλάζει! Τι λέτε; Πρωτοτυπία! Μα αν ανατρέξει κανείς στην ιστορία, είναι βέβαιο ότι θα βρει σίγουρα πάρα πολλές κλιματικές αλλαγές! Από θερμότερη σε ψυχρότερη, από όσο είναι σήμερα και τούμπαλιν. Το κλίμα άλλαζε συνεχώς και μάλιστα χωρίς καμία ανθρώπινη παρέμβαση. Πριν από 200 χρόνια ακριβώς, όπως αναφέρουν οι επιστήμονες, υπήρξε ανάλογη τάση υπερθέρμανσης στον πλανήτη, οπότε και έληξε μια από τις πλέον ψυχρότερες περιόδους της γης, η μικρή περίοδος των παγετώνων, όπως είναι γνωστή στους επιστήμονες που ασχολούνται με το κλίμα. Τον 14ο αιώνα, ο πλανήτης ζούσε, στην «μικρή εποχή των παγετώνων», γεγονός που υπάρχει καταγεγραμμένο σε πολλές βιβλιογραφίες. Μάλιστα μεγάλοι ποταμοί  της Ευρώπης, στην πιο κρύα περίοδο ήταν παγωμένοι και οι άνθρωποι έκαναν πατινάζ, όπως σχετικά αναφέρεται. Λίγο πριν την μικρή εποχή των παγετώνων, υπήρξε μια θερμή περίοδος, η λεγόμενη «μεσαιωνική θερμή περίοδος». Πιο πίσω ακόμη, στην εποχή του χαλκού, υπήρξε ακόμη πιο θερμή περίοδος, σύμφωνα με τις ιστορικές καταγραφές. Δεν είναι δηλαδή, κάτι καινούριο αυτή η δήθεν υπερθέρμανση του πλανήτη.

Το διοξείδιο του άνθρακα

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, μέσω των διεθνών ΜΜΕ, λανσάρουν την «αιτία» της υποτιθέμενης ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης που ...ακούει στο όνομα «διοξείδιο του άνθρακα». Από τον Αλ Γκορ ως τον επίσημο ΟΗΕ χρησιμοποιούν το επιχείρημα ότι «περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα, περισσότερη θερμότητα». Ωστόσο, σύμφωνα με την φυσική επιστήμη, το διοξείδιο του άνθρακα, δεν προκαλεί την θερμότητα αλλά την ακολουθεί! Και το βασικότερο: η θερμότητα προκαλεί αλλαγές στο διοξείδιο του άνθρακα και όχι το αντίστροφο. Και όμως σε αυτή την απίστευτη «μπαρουφολογία» εδράζεται η μεγαλύτερη «μπίζνα» του μέλλοντος. Ποιος είναι λοιπόν ο στόχος; Ο απόλυτος έλεγχος του πλανήτη, δια της ενεργειακής εξάρτησης. Μέσω του φόβου της «υπερθέρμανσης», τον οποίο συντηρούν τα ΜΜΕ, πιέζουν κυβερνήσεις και επιχειρηματίες για εγκατάλειψη, των παραδοσιακών μορφών ενέργειας, όπως λιγνίτης, λιθάνθρακας, μαζούτ και παράγωγα αυτών. Στη θέση τους, προτείνουν, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ), ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά, φυσικό αέριο, ειδικά από σχιστόλιθο, το οποίο παράγουν κατά βάση οι ΗΠΑ. Κατανοητό λοιπόν ότι πίσω από την “κλιματική αλλαγή” βρίσκονται παγκόσμιοι ολογάρχες και ισχυρές πολυεθνικές.

Ευρώπη - μεταλλαγμένα

Στο παιχνίδι της προπαγάνδας, υπέρ των ΑΠΕ, είχε μπει και η Ε.Ε., με ένα βίντεο που υποσχόταν παράλληλα, χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας ανά την Ευρώπη! Τι συνέβη στην πραγματικότητα; Ακόμη και η πανίσχυρη οικονομικά Γερμανία, που κατέστρεψε τον ευρωπαϊκό Νότο και δημιούργησε μια νέου τύπου νεοναζιστική Ε.Ε. αδυνατεί πλέον να συντηρήσει τις ΑΠΕ λόγω κόστους και να τις χρηματοδοτεί, σύμφωνα με το νόμο EEG που έχει εισάγει. Και τι κάνει; Μειώνει σιγά σιγά τις ΑΠΕ και ενισχύει τη βιομηχανική της παραγωγή πουλώντας στις άλλες χώρες (Ελλάδα κλπ) φωτοβολταϊκά και άλλο υλικό. Την ίδια στιγμή στην Ισπανία, υπάρχει έντονος πονοκέφαλος από την οικονομική ζημιά που υπέστη η χώρα από τις κοστοβόρες ΑΠΕ! Και κάτι που δεν πρέπει να μας διαφεύγει της προσοχής: εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών σημαίνει και καταστροφή του εδάφους και του υπεδάφους για τουλάχιστον 20 χρόνια (!) σύμφωνα με τους επιστήμονες. Δηλαδή, το έδαφος δεν θα μπορεί να παράγει για τα επόμενα είκοσι χρόνια και αυτό σημαίνει: Νέα εξάρτηση των χωρών από τις πολυεθνικές και τις «προηγμένες» βιομηχανικά χώρες στην αγροτική οικονομία, που εμπορεύονται μεταλλαγμένα προϊόντα, τα οποία είναι «παντός καιρού».

Αμφισβητήσεις

 Ενδιαφέρον έχουν οι δηλώσεις του Μορίς Νιούμαν, ενός γνωστού συμβούλου του πρωθυπουργού της Αυστραλίας, επικεφαλής της ομάδας για την επιχειρηματικότητα και την Οικονομία. Όπως ο ίδιος γράφει σε άρθρο του: «Ο πραγματικός στόχος είναι η συγκέντρωση πολιτικής εξουσίας, η παγκόσμια υπερθέρμανση είναι απλά το δόλωμα, και όχι μία ανεξάρτητη αυθόρμητη παρατήρηση επιστημόνων και ακτιβιστών». Βεβαίως, επικρίθηκε ως ήταν αναμενόμενο, και χαρακτηρίστηκε ως οπαδός της συνομωσιολογίας. Η κυβέρνηση της Αυστραλίας, είναι αντίθετη με την θεωρία της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής και έχει καταργήσει τον αμφιλεγόμενο φόρο εκπομπών αερίου του θερμοκηπίου για τις βιομηχανίες. Υπάρχουν ωστόσο, έντονες διεθνείς πιέσεις για λήψη ισχυρών μέτρων.

Ευρωκοινοβούλιο

Αίσθηση είχε προκαλέσει τόσο στο Ευρωκοινοβούλιο, όσο και στη διεθνή πολιτική σκηνή η αποκάλυψη του γνωστού βρετανού πολιτικού Νάιτζελ Φάραντζ στο ευρωκοινοβούλιο στη συζήτηση για την κλιματική αλλαγή. Παρόντος του τότε επικεφαλής της Κομισιόν Μπαρόζο, παρουσίασε δύο φωτογραφίες της NASA με τους πάγους του βόρειου ημισφαιρίου του μήνα Αυγούστου των ετών 2012 και 2013 που αποδεικνύουν ότι οι πάγοι αυξάνονται! Οι πάγοι όχι μόνο δε λιώνουν αλλά αυξήθηκαν κατά 60% μέσα σε ένα μόνο έτος! Η αμηχανία ήταν έκδηλη στο πρόσωπο του Μπαρόζο, ο οποίος δεν μπόρεσε να εξηγήσει το γεγονός. Και η ειρωνεία είναι ότι το National Geographic, κυκλοφόρησε χάρτη με τις περιοχές που υποτίθεται ότι θα καλυφθούν από νερό με το λιώσιμο των πάγων!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Διαστημικών Μελετών Γκοντάρ της NASA, ο Ιούλιος του 2016 ξεπέρασε τον προηγούμενο θερμότερο Ιούλιο, αυτόν του 2011, κατά 0,1 βαθμό Κελσίου -0,84 βαθμούς Κελσίου πάνω από το μέσο όρο- και ήταν ο θερμότερος από το 1880.
Μένει να ξεσπάσει πάλι χιονιάς σε περιοχές όπως η Αίγυπτος ή η Μέση Ανατολή, προκειμένου οι θεωρίες περί υπερθέρμανσης να καταρρεύσουν εκ νέου και «φτου» και πάλι από την αρχή για την Νέα Τάξη.

 ΠΗΓΕΣ:
liakonews  
Απόστολος Ρόσσιος: Η νέα μεγάλη παγκόσμια «μπίζνα» της «κλιματικής αλλαγής»

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com