Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παραμονές Γ΄ Παγκοσμίου:«Η πολεμική ετοιμότητα» των στόλων της Μαύρης Θάλασσας, Κασπίας και Βαλτικής προμηνύουν εξελίξεις ...

1143928Οι Ρώσοι στρατιωτικοί το ονομάζουν « έλεγχο προγράμματος» των στρατευμάτων της Νότιας στρατιωτικής περιοχής, από μέρος των δυνάμεων της δυτικής και  Κεντρικής στρατιωτικών περιοχών.
Επίσης σε ετοιμότητα τέθηκε και ο βόρειος στόλος, η αεράμυνα και η πολεμική αεροπορία, κάτι που  συνιστά  «ζέσταμα της πανίσχυρης ρωσικής πολεμικής μηχανής» το οποίο με την σειρά του προμηνύει παγκόσμιες εξελίξεις. 
Πολεμικά πλοία, σκάφη, υποβρύχια  και σκάφη υποστήριξης των στόλων της Κασπίας , της Μαύρης Θάλασσας, και της Βαλτικής,  είναι στον «αέρα» όπως λέγεται για να  αποδείξουν στην ηγεσία της χώρας την πολεμική τους ετοιμότητα, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Itar Tass.
Η ουσία είναι  βέβαια ότι η Ρωσία είχε ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις εδώ και ημέρες στο πλαίσιο του CSTO με σενάρια επιθετικού πολέμου από το ΝΑΤΟ.
Τα πολεμικά πλοία άφησαν τους ναυστάθμους τους και είναι σε «πολεμική  διασπορά» στα νερά της Μαύρης Θάλασσας, της Κασπίας και της Βαλτικής Θάλασσας, στο πλαίσιο της επιθεώρησης ετοιμότητας μάχης , ανακοίνωσε  το  γραφείο Τύπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας σήμερα  Παρασκευή.
«Πάνω από 15 πολεμικά πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας έχουν «απλωθεί»  στην θάλασσα για να υλοποιήσουν τα καθήκοντα τους,  συγκροτώντας ναυτικές ομάδες μάχης, ομάδες ανθυποβρυχιακού πολέμου, ομάδες εφοδιασμού πλοίων και πόντισης ναρκών », τονίζει η ανακοίνωση .
Περισσότερα από 10 πλοία του στολίσκου  της Κασπίας  έχουν  εγκαταλείψει  τις βάσεις τους στο Αστραχάν και στο Kaspiysk.
Ο έλεγχος ετοιμότητας μάχης αποτελεί όπως «βαφτίστηκε» από την Μόσχα συμπληρωματικό πρόγραμμα που καλύπτει τα στρατεύματα στην Νότια Στρατιωτική Περιοχή, αλλά όλοι γνωρίζουν για ποιο λόγο γίνονται αυτές οι ασκήσεις.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Κλείνουν Ένα Ένα Τα Αεροδρόμια Για Τους Έλληνες!

Η Ελλάδα de facto εκτός Σένγκεν - Ακόμα και ευρωβουλευτές περνάνε από έλεγχο (photo)Tο «γερμανικό παράδειγμα» επιβολής εξονυχιστικών ελέγχων στους επιβάτες των πτήσεων από την Ελλάδα ακολουθούν ολοένα και

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...