Translate

Άγριο δούλεμα στον Άδωνι από βουλευτές της Χρυσής Αυγής: “Τώρα που ψήφισες το τζαμί, θα πουλάς και το κοράνι στην τηλεόραση”

Άγριο δούλεμα στον Άδωνι από βουλευτές της Χρυσής Αυγής: “Τώρα που ψήφισες το τζαμί, θα πουλάς και το κοράνι στην τηλεόραση”Δεν έχει πάτο η ξεφτίλα στην οποία έχουν συρθεί οι πάλαι ποτέ «ζητωπατριώτες» του Καρατζαφέρη, Βορίδης και Γεωργιάδης.
Όπως μας αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης», κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας είχαν πάει στα πάνω έδρανα της Βουλής και προσπαθούσαν να αποφύγουν τα βλέμματα. 
Δεν μιλούσαν σε κανέναν και την κρίσιμη ώρα ψήφισαν υπέρ του τεμένους χαμηλοφώνως.
Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, μάλιστα, η «καζούρα» από τους υπόλοιπους νεοδημοκράτες, όπως γράφει ο "Βηματοδότης" εσφαλμένα, ήταν ανάλογη της ξεφτίλας τους, με αποτέλεσμα να φύγουν τρέχοντας. Εμείς, πάντως, τσεκουράτε Μάκη και μπουμπούκο, επειδή σας... συμπονούμε και δεν επιθυμούμε να σας κάνουμε περισσότερη καζούρα, έχουμε αντ’ αυτού να σας κάνουμε προτάσεις για ανάλογες περιπτώσεις.
Εισηγηθείτε στον πρωθυπουργό να νομοθετήσει ώστε να μπορείτε να μπαίνετε στην Ολομέλεια με μπούρκα. Μέχρι να αντιληφθούνε οι υπόλοιποι ποιός ήταν αυτός που είπε «ΝΑΙ» εσείς θα έχετε εξαφανιστεί. Το μόνο πρόβλημα είναι μην τυχόν σας αναγνωρίσει κανάς τούρκος από αυτούς που τριγυρνάνε μέσα στη Βουλή και έχουν... εμπειρία.
Και αν η μπούρκα φαντάζει υπερβολική (που δεν είναι), τουλάχιστον ένα φερετζέ να σας επιτρέψουν.
Υ.Γ.: Πάντως ψευδώς αναφέρει ο Βηματοδότης ότι η καζούρα έγινε από βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αφού κι αυτοί είχαν ψηφίσει για το τζαμί. Τα σχόλια αυτά που αναφέρονται στο δημοσίευμα εκτοξεύτηκαν από την πτέρυγα της Χρυσής Αυγής, μαζί με... πιπεράτα σχόλια για τη νομική σχέση του Βορίδη με το... "Οθωμανικό Δίκαιο".
Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από τον «Βηματοδότη»:
Το τζαμί και ο Αδωνις
Δύο φορές είχε ψηφίσει στη Βουλή εναντίον της κατασκευής τεμένους ο Αδωνις Γεωργιάδης και επιχειρηματολόγησε για τη στάση του. Αυτή τη φορά, όμως, όταν ετέθη θέμα κομματικής πειθαρχίας, τι να έκανε; Ψήφισε. Αλλά πώς ψήφισε...
Κρύφτηκε στα πίσω έδρανα, τα επονομαζόμενα και ορεινά (εκεί όπου συνήθως δεν εστιάζουν οι τηλεοπτικές κάμερες) και είπε ένα «ναι» που μόλις ακούστηκε. Τι ήθελε να το πει; Αρχισε αμέσως από γαλάζιους βουλευτές το πείραγμα: «Αντε, τώρα θα πουλάς από την τηλεόραση και το Κοράνι» ή «με ένα "ναι" άλλαξες τα πιστεύω σου» και πολλά άλλα, κάνοντας τον Αδωνι να φύγει από την Ολομέλεια της Βουλής τρέχοντας.
Κάτι παρόμοιο Ακαι στον Μάκη Βορίδη, ο οποίος, να σημειώσω, ζήτησε από τον Κυρ. Μητσοτάκη να απέχει, για λόγους συνειδήσεως, από την ψηφοφορία, πλην όμως ετέθη θέμα κομματικής πειθαρχίας και αναγκάστηκε να ψηφίσει. Και αυτός από τα ορεινά της Βουλής, με ένα ξεψυχισμένο «ναι».
                                                                                                                                                  ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com