Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ερμαφρόδιτος απατεώνας των εθνών Γιαχβέ της Πανθρησκείας

Οι λόγιοι μελετητές και κατασκευαστές της παγκόσμιας θρησκείας που έρχεται (Πανθρησκεία) κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο Θεός είναι ο τιμωρός Γιαχβέ-Αλλάχ,

απορρίπτοντας τα, γεμάτα αγάπη και μαθηματική λογική, Λόγια του Χριστού.
Μάλιστα τον χαρακτηρίζουν ως διπλή οντότητα.
Το καμπαλιστικό δόγμα του διπλού θεού (φως+σκοτάδι, αρσενικό+θυληκό) παραβιάζει τις σαφείς διδασκαλίες του αληθινού Θεού.
Στον Τριαδικό Θεό δεν υπάρχει σκοτάδι, ούτε πρέπει να περάσεις από το σκοτάδι για να βγεις στο φως.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΝΕΙΑ ''ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ'' ΚΑΙ ΜΗ, ΙΕΡΑΤΕΙΑ
                     
Αυτό θα είναι το δόγμα της Πανθρησκείας και γι αυτό μας προετοιμάζουν οι ταγοί των θρησκειών, με πρώτο και καλύτερο τον Πάπα, ο οποίος έχει υμνήσει ανοιχτά τον Lucifer-Σαμαέλ.
Η αμαρτία είναι απαραίτητη, θα μας λένε. Για να φθάσουμε στον «φωτισμό» θα πρέπει να περάσουμε δήθεν από τα πιο χαμηλά επίπεδα της αμαρτίας.
Ως τελευταίο περιστατικό για να μας παρουσιάζουν τον ερμαφρόδιτο Γιαχβέ, με τις πολλές θεότητες (Νεφελίμ), ως τον αληθινό θεό, είναι οι ισχυρισμοί του Ραββίνου Sameth.
 Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί τις Εβραϊκές Γραφές για την υποστήριξη του διαφυλικού ακτιβισμού, ισχυριζόμενος ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο Θεός ήταν και άνδρας και γυναίκα.
Ο Ραβίνος ισχυρίζεται ότι, «τα τέσσερα εβραϊκά γράμματα στο όνομα του Θεού, που οι μελετητές αναφέρουν ως το Τετραγράμματο Γιαχβέ, κατά πάσα πιθανότητα δεν προφέρεται «Ιεχωβά» ή «Γιαχβέ», όπως ορισμένοι ερμηνεύουν. Οι Ισραηλίτες ιερείς θα έπρεπε να έχουν διαβάσει το γράμματα σε αντιστροφή ως Hu / Hi-με άλλα λόγια, το κρυφό όνομα του Θεού ήταν Εβραϊκά για “Εκείνος / Εκείνη.»
7SPY

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,

EKTAKTO! Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θα ζητήσει ο Π. Καμμένος – Θα ρίξει την κυβέρνηση; – Ραγδαίες εξελίξεις

Ραγδαίες εξελίξεις πλέον έχουμε στο Σκοπιανό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θα ζητήσει ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο διευθυντής

Θαυμάστε την χώρα-"υπόδειγμα" για την Ελλάδα - Σοκαριστικές εικόνες από την κομμουνιστική Βενεζουέλα

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης έβγαιναν δημόσια και υποστήριζαν ανοικτά το καθεστώς Μαδούρο στη Βενεζουέλα, όσο και την επικράτηση της...δημοκρατίας και της ισονομίας στην λατινοαμερικάνικη χώρα.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

Το ανθρώπινο είδος σε 1.000 χρόνια! Πόσες γλώσσες θα μείνουν και πώς θα αλλάξει το ανθρώπινο σώμα… vid

Μέσα από ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών οι άνθρωποι του ASAP Science προσπαθούν να μας εξηγήσουν πώς θα είναι η ζωή σε 1.000 χρόνια.