Translate

Ο ερμαφρόδιτος απατεώνας των εθνών Γιαχβέ της Πανθρησκείας

Οι λόγιοι μελετητές και κατασκευαστές της παγκόσμιας θρησκείας που έρχεται (Πανθρησκεία) κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο Θεός είναι ο τιμωρός Γιαχβέ-Αλλάχ,

απορρίπτοντας τα, γεμάτα αγάπη και μαθηματική λογική, Λόγια του Χριστού.
Μάλιστα τον χαρακτηρίζουν ως διπλή οντότητα.
Το καμπαλιστικό δόγμα του διπλού θεού (φως+σκοτάδι, αρσενικό+θυληκό) παραβιάζει τις σαφείς διδασκαλίες του αληθινού Θεού.
Στον Τριαδικό Θεό δεν υπάρχει σκοτάδι, ούτε πρέπει να περάσεις από το σκοτάδι για να βγεις στο φως.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΝΕΙΑ ''ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ'' ΚΑΙ ΜΗ, ΙΕΡΑΤΕΙΑ
                     
Αυτό θα είναι το δόγμα της Πανθρησκείας και γι αυτό μας προετοιμάζουν οι ταγοί των θρησκειών, με πρώτο και καλύτερο τον Πάπα, ο οποίος έχει υμνήσει ανοιχτά τον Lucifer-Σαμαέλ.
Η αμαρτία είναι απαραίτητη, θα μας λένε. Για να φθάσουμε στον «φωτισμό» θα πρέπει να περάσουμε δήθεν από τα πιο χαμηλά επίπεδα της αμαρτίας.
Ως τελευταίο περιστατικό για να μας παρουσιάζουν τον ερμαφρόδιτο Γιαχβέ, με τις πολλές θεότητες (Νεφελίμ), ως τον αληθινό θεό, είναι οι ισχυρισμοί του Ραββίνου Sameth.
 Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί τις Εβραϊκές Γραφές για την υποστήριξη του διαφυλικού ακτιβισμού, ισχυριζόμενος ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο Θεός ήταν και άνδρας και γυναίκα.
Ο Ραβίνος ισχυρίζεται ότι, «τα τέσσερα εβραϊκά γράμματα στο όνομα του Θεού, που οι μελετητές αναφέρουν ως το Τετραγράμματο Γιαχβέ, κατά πάσα πιθανότητα δεν προφέρεται «Ιεχωβά» ή «Γιαχβέ», όπως ορισμένοι ερμηνεύουν. Οι Ισραηλίτες ιερείς θα έπρεπε να έχουν διαβάσει το γράμματα σε αντιστροφή ως Hu / Hi-με άλλα λόγια, το κρυφό όνομα του Θεού ήταν Εβραϊκά για “Εκείνος / Εκείνη.»
7SPY

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com