Translate

Ο εθνομηδενισμός καλύπτει όλο το φάσμα της αριστεράς

Ο εθνομηδενισμός καλύπτει όλο το φάσμα της αριστεράς
Μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η απόλυτη ταύτιση απόψεων ανάμεσα στον κοσμοπολίτη και ανθέλληνα μεγαλοκαπιταλιστή Τζορτζ Σόρος και την εγχώρια εθνομηδενιστική αριστερά, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. 
Η φρασεολογία και η πολιτική πρακτική των διαφόρων αποχρώσεων των ορφανών του Μαρξ συνοδοιπορούν άριστα με τις υπόγειες και σκοτεινές επιδιώξεις του στυγνού κεφαλαιοκράτη Σόρος.
Η εγχώρια αριστερά, πνιγμένη μέσα στα μόνιμα διεθνιστικά συμπλέγματα που την διακατέχουν, χρησιμοποιεί πάντοτε ως δικαιολογία για το αντεθνικό της έργο μια θολή ιδεολογική επικάλυψη, αποτελούμενη από μια νεφελώδη και διφορούμενη δόση “ταξικότητας”, “αντιρατσισμού”, “δικαιωμάτων των μειονοτήτων” (ακόμη κι αν αυτές δεν υφίστανται) και των “ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων”, υπέρβαση των “ξεπερασμένων εθνικών στερεοτύπων” και άλλα παρεμφερή νεοπαγή ιδεολογήματα, τα οποία χρησιμοποιεί η παγκοσμιοποίηση και το διεθνές κεφάλαιο με στόχο την αλλαγή-κατάργηση των εθνικών και πολιτιστικών προτύπων μας, την παραμέριση της ομογενοποίησης και την μετατροπή του Ελληνικού Λαού σε ετερογενή πληθυσμό, απαρτιζόμενο από αλλοδαπούς.
Αυτές οι εθνομηδενιστικές αντιλήψεις και γραμμές διαπερνούν όλο το φάσμα της αριστεράς, ακόμη και εκείνους τους πολιτικούς απατεώνες που αποχώρησαν πέρυσι το καλοκαίρι από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι και να συνεχίζουν να παριστάνουν εκ του ασφαλούς τους αντιμνημονιακούς αλλά και τους πατριώτες. Η “πατριωτική” ΛΑΕ του Λαφαζάνη, η οποία έχει το απύθμενο θράσος να πουλάει “πνεύμα πατριωτισμού” κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, έχει δώσει πολιτικό καταφύγιο σε δύο σεσημασμένα και καραμπινάτα εθνομηδενιστικά στοιχεία.
Συγκεκριμένα, τον περιβόητο Νάσο Θεοδωρίδη (αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων και υπέρμαχος της μετονομασίας των Ιμίων σε “Καρντάκ”) και την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη (η οποία αναγνωρίζει το κρατίδιο των Σκοπίων ως “Μακεδονία”).
Αυτά, για να μην ξεχνάμε την εθνομηδενιστική φύση (και) της αριστεράς, η οποία με απύθμενο θράσος επιχειρεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κάνει μαθήματα πατριωτισμού στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ



Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com