Translate

Πνευματικός χορηγός του Τσίπρα ο Ιερώνυμος;


ΤΟ ΑΠΟΛΩΛΟΣ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ
Aγαπητό μου παιδί, πρέπει να φύγεις από το δρόμο του Σατανά και να ακολουθήσεις τον δρόμο του Θεού τώρα που έγινες πρωθυπουργός. Η αθεία δεν ήτο παρά ένα εφηβικό καπρίτσιο. Η εκκλησία είναι έτοιμη να σε αγκαλιάσει…
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος περιβάλλει από την πρώτη στιγμή τον Αλέξη Τσίπρα με μοναδική στοργή και πατρική φροντίδα. Ο Αλέξης ήτο ένα απολωλός πρόβατο που έπρεπε να επιστρέψει πάραυτα στο δρόμο του Θεικού real estate.
Σ΄αυτό το σημείο αντιγράφουμε από τον ιστότοπο ignomisou.gr
«Αλήθεια, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος γνωρίζει πως κάποιοι εκεί στην Οικονομική Υπηρεσία κυνηγάνε κακομοίρηδες ενοικιαστές, όταν την ίδια ώρα δίνουν σε εφοπλιστή τη διαχείριση συγκροτήματος κατοικιών στη Βουλιαγμένη για 60 χρόνια με ενοίκιο 100 ευρώ το μήνα»;;;
Το αντέγραψα από τον «τοίχο» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης της φίλης Α.Σ., νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να αναδείξει το www.ignomisou.gr γιατί πράγματι χρειάζεται κάποιος να απαντήσει εάν είναι έτσι.. Για την αντιγραφή Κ. Μελ.
O απολωλός Αλέξης λοιπόν που στο μακρινό παρελθόν έκανε λόγο για διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας αίφνης εμφανίζεται περιχαρής στο πλευρό του Ιερώνυμου.
Ο λόγος του Θεού γκρεμίζει τα τείχη της αθείας αγαπητέ οξυδερκή αναγνώστη.
Στο μεταξύ το μυστήριο με την καταγραφή της εκκλησιαστικής περιουσίας παραμένει. Ποιές και πόσες εκτάσεις βρίσκονται στην κατοχή της Εκκλησίας. Είναι αλήθεια ότι τα καλύτερα φιλέτα της Βουλιαγμένης ανήκουν στην Εκκλησία η οποία είτε τα επινοικιάζει είτε τα αξιοποιεί κατά το δοκούν;
Τελικά η Εκκλησία θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ για την τεράστια περιουσία της ή μόνο τα κορόιδα οι πιστοί θα κουβαλάνε το σταυρό του μαρτυρίου.
Σε ποιους εφοπλιστές και λοιπούς επιχειρηματίες, της μέρας και της νύχτας, Ελληνες και αλλοδαπούς, έχει επινοικιάσει και έναντι τίνος τιμήματος τα κατά τόπους ακίνητά της;
Βοήθησε ο Ιερώνυμος με τους ισχυρούς επιχειρηματίες που εκμεταλλεύονται την εκκλησιαστική περιουσία την προεκλογική εκστρατεία του Τσίπρα;
Προς Θεού δεν εννοούμε οικονομική χορηγία εκατομμυρίων αλλά πνευματική χορηγία.
Με το να εμφανίζεται με τον νεαρό υποψήφιο πρωθυπουργό σε συναντήσεις που αγαλίαζαν τις ψυχές αμφοτέρων καθώς περνούσε ο χρόνος είναι κι αυτό μια πολύτιμος πνευματική χορηγία.
Οταν μάλιστα οι ισχυροί επιχειρηματίες φίλοι της Εκκλησίας έβλεπαν τα κοντινά του Αλέξη με τον Αρχιεπίσκοπο δεν μπορούσαν κι εκείνοι με την σειρά τους να κρύψουν τον θαυμασμό τους για τον νεαρό επαναστάτη που ανακάλυψε τον δρόμο του Θεού και του Πάκη.
Λέγεται πως επιχειρηματικός κολοσσός με έδρα την Αθήνα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την Ορθόδοξη εκκλησία η οποία ευλογεί τις ανά τον κόσμο κατασκευές του.
Ολοι αυτοί οι ισχυροί φίλοι της Εκκλησίας βλέπουν με συμπάθεια τον Ελληνα πρωθυπουργό.
Εάν προσθέσετε σ΄αυτούς και τους εγχώριους Ελληνες κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες και μηντιάρχες με τις χρεοκοπημένες εταιρίες που απολαμβάνουν πολυτελείς διακοπές στους παραδείσιους τόπους του φίλου Φρανσουά έχετε όλο το πλέγμα των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τ΄ άλλα από αύριο κιόλας τα κορόιδα θα γνωριστούν με τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ…
kourdistoportocali

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com