Translate

Γαμώ την Αχασβηρική Δημοκρατία σας Ιδού η προπαγάνδα των ΑΘΕΑΤΩΝ της Παγκόσμιας (Δημοκρατικής) Διακυβέρνησης


Μια από της Ναυαρχίδες της Αχασβηρικής Σκέψης οι «FINANCIAL TIMES» δημοσίευσαν κύριο άρθρο με το οποίο οι εκφραστές της (δημοκρατικής) Χούντας των τραπεζιτών κλαίνε και οδύρονται για τα γυρίσματα της τύχης που έφεραν τις «αυταρχικές μορφές εξουσίας» να
ενισχύονται σε όλο τον κόσμο σε βάρος της «Δημοκρατίας των Φιλελεύθερων Ρότισλντ-Ροκφέλερ» και ελπίζουν ότι οι Cia και οι άλλες δημοκρατικές υπηρεσίες θα πυροδοτήσουν «κύματα αντίστασης», υπέρ της (φασιστικής) «Προοδευτικής Συμμαχίας» του υπάλληλου του Ρότσιλντ, Τσιπρά. Και μην ξεχνάτε τον δεσμοφύλακα του Άουσβιτς Σούλτς που δήλωσε : «Οι Βρετανοί έχουν παραβιάσει τους κανόνες. Δεν είναι στη φιλοσοφία της Ένωσης ότι ο όχλος μπορεί να καθορίζει το μέλλον της.»

Η Χούντα των τραπεζιτών μιλάει για «πρόωρο» εκδημοκρατισμό και τονίζει ότι, «δυστυχώς, το σημερινό πολιτικό κλίμα είναι πολύ πιο απαισιόδοξο και πολύ λιγότερο φιλικό απέναντι στη δημοκρατία. Διαμορφώθηκε κατά κύριο λόγο από την κατάρρευση της Αραβικής άνοιξης το 2011 μέσα σε συνθήκες χάους και αιματοχυσίας. Αυταρχικοί ηγέτες από όλο τον κόσμο, κυρίως στη Ρωσία και στην Κίνα, δείχνουν τώρα τη Μέση Ανατολή ως ένα παράδειγμα των κινδύνων του πρόωρου εκδημοκρατισμού».
Η αποτυχία της «δημοκρατικής επίθεσης» της Χίλαρι -Δημοκρατία, μαζί με τον Αχασβήρο Σαρκοζί-Δημοκρατία, και τον Δαβίδ Λεβίτα από το Λονδίνο, μαζί με τους Δημοκρατικούς Τζιχαντιστές κατά του Καντάφι ανέτρεψε όλο το σχεδιασμό.Και κυρίως δεν τους βγήκε στην Τουρκία. Έτσι τώρα κλαίνε οι Αχασβήροι επειδή, «ηγέτες που φαίνεται να ενσαρκώνουν το πνεύμα της εποχής είναι αυταρχικοί, με ελάχιστο σεβασμό απέναντι στις δημοκρατικές αξίες, άνθρωποι όπως ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ταγίπ Ερντογάν, καθώς και ο Ντόναλντ Τραμπ, ένας αθυρόστομος δημαγωγός, που κατάφερε να γίνει ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ».
Ενώ οι Κολοσσοί της Δημοκρατίας ήταν ο πράκτωρ Γιέλτσιν, ο πράκτωρ Χάβελ, το Ισλαμικό Κράτος, ο Ιουδαίος Πορόσενκο, και οι Νεοναζί του Κιέβου και ο ηλίθιος πιτσαδόρος Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. 
Η Ναυαρχίδα της Αχασβηρικής Σκέψης γράφει ότι το τρίγωνο , Βλαντιμίρ Πούτιν Ταγίπ Ερντογάν, και Ντόναλντ Τραμπ «επιβεβαιώνει τη γενικότερη εντύπωση πως ζούμε μια άσχημη περίοδο για τη δημοκρατία». Και προσθέτει: 
«Το Freedom House*, μια δεξαμενή σκέψης που εκδίδει μια ετήσια έκθεση για την κατάσταση της δημοκρατίας, υποστηρίζει πως η πολιτική ελευθερία βρίσκεται σε παγκόσμια υποχώρηση την τελευταία δεκαετία. Νωρίτερα το 2015 ανακοίνωσε ότι 'ο αριθμός κρατών που εμφανίζουν υποχώρηση των ελευθεριών φέτος είναι 72, ο μεγαλύτερος από τότε που ξεκίνησε η δεκαετής διολίσθηση».  

Στην Ελλάδα οι εντεταλμένοι Ρουφιάνοι κλαίνε και αυτοί κατ’ εντολή των ανωτέρων τους. Το άρθρο της Ναυαρχίδας έσπευσε να το μεταφράσει η imerisia.gr ενώ κάποιος Φιλελεύθερος Στασινόπουλος, από το μεταφραστικό του Μπομπολάς, κλαίει και οδύρεται για την προσέγγιση Τσάρου και Σουλτάνου. 

*Το Freedom House είναι αχασβηρικό παραμάγαζο της Cia. Και στην Ελλάδα υποστηρίζει και προστατεύει συγκεκριμένες «Προσωπικότητες». 

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com