Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι υβριστές της Χρυσής Αυγής στην λίστα μισθοδοσίας του Τζ. Σόρος!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι υβριστές της Χρυσής Αυγής στην λίστα μισθοδοσίας του Σόρος!
Μπορεί κάποιος να κυριολεκτήσει λέγοντας ότι η έρευνα στα αρχεία και τα έγγραφα του ιδρύματος Σόρος θυμίζει μια περιήγηση σε έναν ανθελληνικό βόθρο έμμισθων υποκείμενων, που μοναδικό στόχο της ζωής τους έχουν την λασπολόγηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.

Τα παραπάνω αποδεικνύονται περίτρανα κοιτώντας μόνο την λίστα των μισθοδοτούμενων οργάνων του Σόρος και ενθυμούμενος ποιές ΜΚΟ έχουν κατά καιρούς αναλάβει την εργολαβία της συκοφάντησης του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Στην παρακάτω εικόνα, λοιπόν, βλέπουμε ότι η «Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου» πήρε από τον Σόρος μονάχα για ένα τρίμηνο το ποσό των 19.200€. Κοινώς στην συγκεκριμένη ΜΚΟ λαμβάνουν μονάχα από τα κεντρικά του Σόρος το ποσό των 76.800€ το χρόνο. Χώρια τα εξτραδάκια που έρχονται από τις μπίζνες με τους λαθρομετανάστες ή πιθανές άλλες εισφορές από άλλα μαγαζάκια του Σόρος.
Η εν λόγω οργάνωση πέρα από τα φράγκα που παίρνει από τον Σόρος, έχει ιδρύσει και άλλες παρά – ΜΚΟ και απαιτεί και τον οβολό του μέσου «αντιρατσιστή», προφανώς για να κάνουν «αντιρατσιστικές» διακοπές σε κάποιο θέρετρο της... πολυπολιτισμικής Καραϊβικής.
Όπως διαπιστώνουμε, λοιπόν, απλά κοιτώντας την λίστα, η επικοινωνία για την χρηματοδότηση της εν λόγω οργάνωσης γίνεται μέσω κάποιας Ελένης Τάκου. Και εδώ είναι που αρχίζουν οι πρώτες... συμπτώσεις.
Το ίδιο άτομο, η Τάκου, είναι υπεύθυνη για το «Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας», που πρόκειται ουσιαστικά για μία ένωση ΜΚΟ που σκοπό της έχει να ακούει την κάθε ψεύτικη καταγγελία που κάνει ο κάθε λαθρομετανάστης για να επωφεληθεί από τις διατάξεις του νόμου που έφτιαξε η Νέα Δημοκρατία, ώστε να παραμείνει ες αεί στην Ελλάδα. Και όχι μόνο ακούνε τις καταγγελίες, αλλά φτάνουν και στο σημείο φαιδρότητας (μάλλον κατ’ εντολή του αφέντη Σόρος) να προσπαθούν να φορτώσουν αυτά τα περιστατικά στη Χρυσή Αυγή. Και όταν αποδεικνύεται ότι τελικά το έγκλημα το έκανε λαθρομετανάστης και όχι χρυσαυγίτης να προσπαθούν να αποσιωπήσουν την κατάληξη της είδησης, πάλι κατ’ εντολή του αφέντη.
Εντός των 33 ΜΚΟ που συντονίζει η έμμισθη του Σόρος είναι και οι ΜΚΟ: Άρσις, Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα Προσφύγων και Μεταναστών και PRAKSIS που πρώτη φορά γνωρίσαμε από το φυλλάδιο με τους συνεργάτες τους που μοίραζαν οι τούρκοι δουλέμποροι στα θύματά τους. Ακολούθως οι ίδιες ΜΚΟ εμφανίστηκαν στην λίστα με τις οργανώσεις που χρηματοδοτεί ο Σύριζα, μέσω του κράτους. Πολλά τα λεφτά και από πολλές μεριές, δηλαδή, για τον «αντιρατσισμό».
Πού αλλού την έχουμε δει την εν λόγω έμμισθη του Σόρος; Μα, φυσικά, από το βιβλίο σχετικά με την λαθρομετανάστευση που κυκλοφόρησε μέσω του ιδρύματος του Σύριζα και, όπως όλα τα άλλα, το χρηματοδότησε η Μέρκελ και το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών. Τότε το βιβλίο της, μεταξύ άλλων, είχε προλογίσει και ο συριζαίος Ξυδάκης.
Μην βιάζεστε «σύντροφοι»! Έχει και άλλη ξεφτίλα!

πηγη

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Κλείνουν Ένα Ένα Τα Αεροδρόμια Για Τους Έλληνες!

Η Ελλάδα de facto εκτός Σένγκεν - Ακόμα και ευρωβουλευτές περνάνε από έλεγχο (photo)Tο «γερμανικό παράδειγμα» επιβολής εξονυχιστικών ελέγχων στους επιβάτες των πτήσεων από την Ελλάδα ακολουθούν ολοένα και

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...