Translate

Σχέδιο Υπουργείου Παιδείας: Μέσα οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες - Έξω οι Έλληνες από Σεπτέμβριο

Σχέδιο Υπουργείου Παιδείας: Μέσα οι λαθρομετανάστες - Έξω οι Έλληνες από ΣεπτέμβριοΤην πλήρη αποδόμηση του δημόσιου σχολείου απεργάζονται ανθελληνικοί κύκλοι με πρωτοστάτη τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη.
Όπως αναφέρουν, λοιπόν, τα ρεπορτάζ μπορεί τα δημόσια σχολεία να πάσχουν από τρομερές ελλείψεις που τα φέρνουν στο όριο λειτουργίας τους,
όμως για την εκπαίδευση των «προσφύγων» όλα προχωράνε με γοργούς ρυθμούς.
Προ ημερών ο Νίκος Φίλης από κοινού με τον έτερο ανθέλληνα, Γ. Καμίνη, έδωσαν κοινή συνέντευξη στην οποία προκάλεσαν την νοημοσύνη των Ελλήνων. Ανέφεραν για άμεσες προσλήψεις καθηγητών που θα γνωρίζουν... Φαρσί, συγκεκριμένα 800, αλλά και την υποδοχή περίπου 22.000 μαθητών από τα Hot Spot στα σχολεία των Ελληνικών πόλεων.
Πιστεύουν οι χαχόλοι του υπουργείου Παιδείας ότι μέσα σε ένα χρόνο τα «προσφυγάκια» θα μιλάνε τέλεια τα ελληνικά και έτσι ο σχεδιασμός τους αναφέρει ότι για έναν χρόνο τα παράλληλα «προσφυγικά» σχολεία θα λειτουργούν απογευματινές ώρες, ενώ αμέσως μετά οι 22.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες θα ενταχθούν στην κανονική ροή των μαθημάτων.
Στην πραγματικότητα, η προχειρότητα της δουλειάς, σε συνδυασμό με την εξαιρετικά μεγάλη απόσταση που έχει η μητρική γλώσσα των «προσφυγόπουλων» από την ελληνική, αλλά και το «σχέδιο» του υπουργείου παιδείας για μείωση των ωρών διδασκαλίας στα δημόσια σχολεία έχει ως στόχος την δημιουργία αμόρφωτων και εύκολων στην χειραγώγηση ατόμων. Κοινώς, ο υπουργός Παιδείας προσπαθεί να κάνει τα παιδιά των Ελλήνων σαν τα μούτρα του. Στόχος, δύσκολος, να καταντήσουν τα παιδιά συριζαίοι.
Όλα αυτά τα ευκόλως προβλέψιμα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί αν δεν υπήρχε η διεθνιστική πνευματική ψώρα των κυβερνώντων. Ακόμα και με αυτήν, όμως, η ζημιά θα μπορούσε να είναι μικρότερη αν έλειπε η αλαζονεία του ημιμαθούς «κούτσουρου», η οποία εκφράστηκε σε όλο της το μεγαλείο από τον Γ.Γ. του υπουργείου, Πάντη, ο οποίος δήλωσε ότι «κανένας σύλλογος δεν μπορεί να μας επιβάλλει διαφορετικό σχέδιο από αυτό που επεξεργαζόμαστε. Έχουμε την καλύτερη παιδαγωγική ομάδα και επιστημονική επιτροπή και θα καλέσουμε όλους να κάνουν την εγγραφή τον Σεπτέμβριο».
Ναι... Αυτοί οι «εγκέφαλοι» που σκέφτηκαν το «συμβόλαιο τιμής» - πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων για μαθητές είναι σίγουρα η «καλύτερη παιδαγωγική ομάδα» για να βάλει στα ελληνικά σχολεία 22.000 αλλοδαπούς, αφότου βεβαίως έχει φροντίσει να απομακρύνει τους Έλληνες από τα σχολεία τους.

                                                                                                                                                πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com