Translate

Χάος στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου από τους διαδηλωτές antifa, «Black Lives Matter», Άλλη μία προπαγάνδα των νεοταξιτών!

«Εθνικό μπλακ άουτ» - Η αναστάτωση που έχει προκληθεί είναι τεράστια και τα social media έχουν κατακλυστεί από Live υλικό σε φωτογραφίες και βίντεο που αποτυπώνουν τη δραματική κατάσταση

Το απόλυτο χάος επικρατεί στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, καθώς η βασική πρόσβαση προς αυτό παραμένει κλειστή.

Ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στο αεροδρόμιο έχει καταληφθεί από διαδηλωτές της κίνησης «Black Lives Matter», που βρίσκονται στο οδόστρωμα και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να περάσει.

Η αναστάτωση που έχει προκληθεί είναι τεράστια και τα social media έχουν κατακλυστεί από Live υλικό σε φωτογραφίες και βίντεο που αποτυπώνουν τη δραματική κατάσταση. 

«Η διαμαρτυρία προκαλεί καθυστερήσεις. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Η αστυνομία βρίσκεται ήδη στην περιοχή και έχει ανοίξει τη μία από τις τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας», ανακοίνωσε η αστυνομία. 

ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΗ  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ  ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ! ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ! ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΜΑΥΡΟΙ....ΚΛΑΨ!
Η κίνηση «Black Lives Matter» έχει επεκταθεί και στη Μεγάλη Βρετανία από τις ΗΠΑ όπου δημιουργήθηκε, με αφορμή τις δολοφονίες Αφροαμερικανών από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα συνελήφθησαν διαδηλωτές. 

 

 

protothema

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com