Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Translate

Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στρατιωτικές δυνάμεις με ουκρανικές σημαίες – 12 F-15 προσγειώθηκαν Εσθονία – Αποκλειστικές εικόνες

Κλιμακώνουν οι ΗΠΑ καθώς αναπτύσσουν στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας τα οποία φέρουν ουκρανικές σημαίες! Χαρακτηριστική είναι η τρίτη κατά σειρά φωτογραφία που θα δείτε.
Το πιο πιθανό είναι πλέον οι ΗΠΑ μετά την στρατιωτική άσκηση που διεξάγουν στην περιοχή να τα προωθήσουν στην Ουκρανία που έτσι και αλλιώς υπάρχουν Αμερικανοί μισθοφόροι και στρατιωτικοί σύμβουλοι.
Οι Αμερικανικές δυνάμεις μεταφέρονται στην περιοχή που συνορεύει με την Ουκρανία, στην Ανατολική Ρουμανία, περιοχή Smârdan. Ακόμη ένα αμερικανικό κομβόι εντοπίστηκε στην περιοχή Cincu.
Η στρατιωτική ανάπτυξη των ΗΠΑ συνεχίζεται και στη Βαλτική. 12 Αμερικανικά μαχητικά F-15 μεταστάθμευσαν στην Εσθονία στην αεροπορική βάση Amari για να αντικαταστήσουν οκτώ Α-10.
Το αμερικανικό περιοδικό The National Interest, εξαιτίας της εξέλιξης αυτής προχωράει σε σύγκριση του ρωσικού υπερμαχητικού Su-35 και του αμερικανικού F-15.
Το συμπέρασμα που καταλήγει είναι το εξής:
«Ο Βασιλιάς του παραδείσου είναι το ρωσικό μαχητικό…
Τα δυτικά ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος για τις στρατιωτικές κινήσεις αλλά ένα είναι βέβαιο: Υπάρχει τρομαχτική συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων σε Βαλτική (σε λίγο θα αναφερθούν οι ρωσικές κινήσεις), Ουκρανία, Κριμαία.
Την ίδια στιγμή ο OSCE (Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη) εντόπισε ανάπτυξη βαρύ πυροβολικού στη γραμμή επαφής από την Ουκρανία.
«Κοντά στο χωριό Zolotoe ανακαλύφθηκαν τέσσερα αντιαρματικά συστήματα 9K111 “Fagot”, α/α σύστημα SA-13 Strela-10″ και 9К33 “ΟSA” (120 mm), τρία ZU-23, τρία ΤΟΜΑ (APCS). Στην περιοχή Popasnaya, ένα  BRDM-2, στο χωριό Novozvanovka τέσσερα BTR-80 και ένα ZU-23 κοντά στο Schastye» ανέφερε η ανακοίνωση.

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com