Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν στρατιωτικές δυνάμεις με ουκρανικές σημαίες – 12 F-15 προσγειώθηκαν Εσθονία – Αποκλειστικές εικόνες

Κλιμακώνουν οι ΗΠΑ καθώς αναπτύσσουν στρατιωτικές δυνάμεις στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας τα οποία φέρουν ουκρανικές σημαίες! Χαρακτηριστική είναι η τρίτη κατά σειρά φωτογραφία που θα δείτε.
Το πιο πιθανό είναι πλέον οι ΗΠΑ μετά την στρατιωτική άσκηση που διεξάγουν στην περιοχή να τα προωθήσουν στην Ουκρανία που έτσι και αλλιώς υπάρχουν Αμερικανοί μισθοφόροι και στρατιωτικοί σύμβουλοι.
Οι Αμερικανικές δυνάμεις μεταφέρονται στην περιοχή που συνορεύει με την Ουκρανία, στην Ανατολική Ρουμανία, περιοχή Smârdan. Ακόμη ένα αμερικανικό κομβόι εντοπίστηκε στην περιοχή Cincu.
Η στρατιωτική ανάπτυξη των ΗΠΑ συνεχίζεται και στη Βαλτική. 12 Αμερικανικά μαχητικά F-15 μεταστάθμευσαν στην Εσθονία στην αεροπορική βάση Amari για να αντικαταστήσουν οκτώ Α-10.
Το αμερικανικό περιοδικό The National Interest, εξαιτίας της εξέλιξης αυτής προχωράει σε σύγκριση του ρωσικού υπερμαχητικού Su-35 και του αμερικανικού F-15.
Το συμπέρασμα που καταλήγει είναι το εξής:
«Ο Βασιλιάς του παραδείσου είναι το ρωσικό μαχητικό…
Τα δυτικά ΜΜΕ τηρούν σιγή ιχθύος για τις στρατιωτικές κινήσεις αλλά ένα είναι βέβαιο: Υπάρχει τρομαχτική συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων σε Βαλτική (σε λίγο θα αναφερθούν οι ρωσικές κινήσεις), Ουκρανία, Κριμαία.
Την ίδια στιγμή ο OSCE (Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη) εντόπισε ανάπτυξη βαρύ πυροβολικού στη γραμμή επαφής από την Ουκρανία.
«Κοντά στο χωριό Zolotoe ανακαλύφθηκαν τέσσερα αντιαρματικά συστήματα 9K111 “Fagot”, α/α σύστημα SA-13 Strela-10″ και 9К33 “ΟSA” (120 mm), τρία ZU-23, τρία ΤΟΜΑ (APCS). Στην περιοχή Popasnaya, ένα  BRDM-2, στο χωριό Novozvanovka τέσσερα BTR-80 και ένα ZU-23 κοντά στο Schastye» ανέφερε η ανακοίνωση.

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.