Translate

TΟ ”ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ” : ΝΕΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

301115rapeΜετά τα κρούσματα που έλαβαν χώρα στην κεντρική Ευρώπη κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων, όπου μουσουλμάνοι επιτέθηκαν σε εκατοντάδες γυναίκες, τώρα ένα νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία αλυσίδα που όπως φαίνεται οι κυβερνήσεις της
Ευρώπης δεν έχουν την δύναμη ή την θέληση να σπάσουν, καθώς τα ήθη και τα έθιμα μερικών αρρωστημένων απρόσκλητων μουσουλμάνων, μέσω των νέων προσφυγικών κυμάτων, έχουν μεταφερθεί πλέον στην ηπειρό μας.
Σύμφωνα με το speisa.com, στο φεστιβάλ Putte i Parken στο Karlstad της Σουηδίας, η τοπική αστυνομία έλαβε 35 αναφορές σεξουαλικών επιθέσεων από ομάδες μουσουλμάνων, μετά το πέρας του φεστιβάλ. Σύμφωνα με το σουηδικό site http://www.expressen.se/gt/23-anmalningar-om-ofredande-pa-festivalen/, κορίτσια ηλικίας 12 ετών δέχθηκαν επίθεση από άνδρες μουσουλμανικής καταγωγής.
Πιο αναλυτικά, σε ένα θέμα που πρώτο iThesis.gr μεταφέρει στην Ελλάδα, ομάδες μουσουλμάνων περικύκλωσαν τα νεαρά κορίτσια, αγγίζοντας τα στήθη τους, ενώ σε άλλες περιπτώσεις προσπάθησαν να αγγίξουν και κάτω από τα φορεματά τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις έφθασαν στο σημείο να φιλήσουν τις κοπέλες στο στόμα, όπως αναφέρει η εκπρόσωπος της αστυνομίας Εva Högfeldt.
O αξιωματικός της αστυνομίας Per-Arne Eriksson σε δλώσεις του στο SVT, ισχυρίζεται πως οι μαζικές επιθέσεις έλαβαν χώρα μέσα στο πλήθος και μπροστά στην σκηνή του φεστιβάλ.
Επίσης, στο φεστιβάλ Bråvalla στο Norrköping, είχαν αναφερθεί αρκετές περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης. Σύμφωνα με το SVT, η αστυνομία κάνει λόγο για πέντε βιασμούς.
Σύμφωνα με την Expressen, ένας από τους βιασμούς στο Norrköping συνέβη μπροστά από τη σκηνή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Zara Larsson. Η μουσικός με μηνυμάτης στο Twitter καταδίκασε την συγκεκριμένη επίθεση.
“Γ@μι@στ@ όσοι βιάζεται ξενδιάδροπα μια κοπέλα. Αξίζετε να καείτε στην κόλαση”, όπως έγραψε χαρακτηριστικά.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤAHARRUSH
(7spy:Ας μην ξεχνάμε τι έγινε στην Αθήνα πριν μερικά χρόνια στην αλλαγή του Χρόνου επί δημαρχείας  Κακλαμάνη, από λαθρομουσουλμάνους!!!)
Το iThesis.gr, ήταν το πρώτο μέσο στην Ελλάδα που έκανε γνωστό τον εν λόγω ”παιχνίδι” των μουσουλμάνων.
Γράφαμε χαρακτηριστικά στις 15 Ιανουαρίου:
Το «παιχνίδι βιασμού” Taharrush, γίνεται όταν μια μεγάλη ομάδα ανδρών αραβικής καταγωγής περικυκλώνουν τα θύματά τους, συνήθως μια γυναίκα από τη Δύση ή μια γυναίκα που φοράει ρούχα δυτικού τύπου, και στη συνέχεια οι γυναίκες υποβάλλονται σε σεξουαλική κακοποίηση.
Περικυκλώνουν τα θυματά τους σε κύκλους. Οι άνδρες στον εσωτερικό κύκλο είναι αυτοί που βιάζουν τη γυναίκα, στον επόμενο κύκλο βρίσκονται οι θεατές, ενώ η αποστολή του τρίτου κύκλου είναι να αποσπάσει την προσοχή σε ό, τι συμβαίνει.
Εάν υπάρχουν αρκετοί άνδρες, η γυναίκα σύρεται από τον όχλο, της σκίζουν τα ρούχα, τη ψηλαφίζουν και βάζουν τα δάκτυλά τους σε διάφορες οπές του σώματος της.
Το Taharrush παρατηρείται στην Αίγυπτο ως ένα είδος «ελαφρύτερης σεξουαλικής κακοποίησης ή ομαδικού βιασμού” και συνέβη κατά την Αιγυπτιακή Επανάσταση ή (Αραβική Άνοιξη) το 2011 κατά τις αναταραχές στην πλατεία Ταχρίρ, όπου γυναίκες από την Αίγυπτο και σε ορισμένες περιπτώσεις ξένοι δημοσιογράφοι, περικυκλώθηκαν από ομάδες των ανδρών, όπου πολλάκις οι άνδρες τις άγγιζαν έχοντας σεξουαλική πρόθεση, τις έγδυναν εντελώς και τις βίαζαν ομαδικά.
Είναι καιρός επιτέλους κάποιοι στην Ευρώπη να ξυπνήσουν. Δεν ειναι τυχαίο πως αυτό το κύμα ”προσφύγων” δεν μπορεί να αφομειωθεί στις δυτικές κοινωνίες. Άτομα τα οποία δεν σέβονται την ανθρώπινη αξία δεν μπορούν και δεν πρέπει να έχουν θέση αναμεσά μας.
Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι ”αστικές” κυβερνήσεις στη Ευρώπη που επέλεξαν αυτό το μοντέλο και φυσικά οι διάφορες ΜΚΟ, για τις οποίες εγείρονται πολλά ερωτηματικά για το ποιος τους χρηματοδοτεί για να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ”προσφύγων”.
Όποιος δεν σέβεται απόλυτα τους νόμους της δύσης, τον χριστιανισμό, τον πολιτισμό μας και την ανθρώπινη ύπαρξη, πολύ απλά -και ας ενοχλεί αυτό τους ”προοδευτικούς’’- δεν έχει καμία θέση αναμεσά μας. Τελεία και παύλα.
Ανδρέας Μουντζουρούλιας

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com