Translate

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τον Soros και άλλα «κοράκια» του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου συναντήθηκε ο Μητσοτάκης!

      ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τον Soros και άλλα «κοράκια» του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου συναντήθηκε ο Μητσοτάκης!
Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πραγματοποιεί αλλεπάλληλα ραντεβού με τα «κοράκια» του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου.
Από το πρόγραμμα των συναντήσεών του δεν θα μπορούσε λείπει ο πολύς και γνωστός κερδοσκόπος George Soros, με την γνωστή αντεθνική δράση.
 Ο χρηματοδότης των ΜΚΟ που γεμίζουν την χώρα με λαθρομετανάστες, ο χρηματοδότης των ιδρυμάτων που φροντίζουν για την απαλειφή της Ελληνικής Ιστορίας, ο σπόνσορας όλων των αιματηρών «παρδαλών επαναστάσεων» στην Ευρώπη δεν θα μπορούσε να λείπει από το πρόγραμμα συναντήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πέραν του Soros, ο Μητσοτάκης, συνάντησε και τον John Paulson που αυτή τη στιγμή που επιχειρεί να πάρει στα χέρια του ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα της χώρας. Αυτό, βεβαίως, σηματοδοτεί την έκφραση βούλησης από πλευράς Μητσοτάκη να ξεπουλήσει ολόκληρη τη χώρα.
Όπως αναφέρει σχετικώς η εφημερίδα «Καθημερινή» για να αντιληφθούμε τι πολιτικές κομίζει ο Μητσοτάκης στην διοργάνωση των συναντήσεων που περιλαμβάνουν και ραντεβού ένας προς έναν και ομαδικές παρουσιάσεις, ρόλο ενορχηστρωτή έχουν, πέραν από το επιτελείο του Μητσοτάκη, και η αμερικανική επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs και η γερμανική Deutsche Bank.
Δείτε όλη τη λίστα με τους κερδοσκόπους που συναντά ο Μητσοτάκης:
Amiya, Anchorage Capital Europe, Apollo, Autonomy, Blackrock, Blackstone, Blue Mountain, Bluecrest, BMO Global Asset Management, Brevan Howard, Brookfield, Bybrook, Camares, Canyon, Capital, Carmignac, Centerbridge, Claren Road, Commonwealth, DeShaw, Duet, Eaton Vance, EMSO, Eton Park, Farallon, Finisterre, Fintech, Fosun, Gemsstock, Glenpoint, Goldentree, Graticule, GSO, H2O, HBK, Ice Canyon, ING Bank, Invesco EU Team, King Street, KKR, Lancaster, M&G, Macrosynergy, Majedie, Marathon, Marshall Wace, Monarch, Moore Capital, NN, NNP, Norges, Numen, Oakhill, Observatory, Oceanwood, Paulson, Pelham, Perry Capital, Pharo, PIMCO, Robeco, Rokos, Samco, Schroder Investment, Soros, Spinnaker, Standish, TPG, Varde, Warburg Pincus, Wellington, Warburg Pincus, Wellington και York Capital Management.
                                                                                                                                                  πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com