Translate

Ομπάμα σε Τσίπρα: Συνέχισε να υπογράφεις Μνημόνια και να γεμίζεις την Ελλάδα με λαθρομετανάστες! NWO

Ομπάμα σε Τσίπρα: Συνέχισε να υπογράφεις Μνημόνια και να γεμίζεις την Ελλάδα με λαθρομετανάστες!
Ισχυρή «σφαλιάρα» δέχτηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην ημίωρη συνάντηση που κατάφερε να εξασφαλίσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ που διεξάγεται στη Βαρσοβία της Πολωνίας.
Παρά τις φανφάρες των εγχώριων ΜΜΕ για «φιλελληνική» αμερικανική στάση, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, συνέχισε απρόσκοπτα την παραδοσιακή ανθελληνική πολιτική των ΗΠΑ σε ό,τι αφορά την Πατρίδα μας.
Στο θέμα της εφαρμογής του Μνημονίου, ο Ομπάμα απλώς επανέλαβε την προσταγή των διεθνών τοκογλύφων προς την κυβέρνηση «να συνεχίσει την εφαρμογή των οικονομικών μεταρρυθμίσεων»Βεβαίως, η στάση του Ομπάμα ήταν αναμενόμενη τόσο οικονομικά, όσο και γεωπολιτικά, αφού από το αίμα των Ελλήνων φορολογούμενων κλείνουν οι λογιστικές τρύπες του ΔΝΤ και επιπλέον διατηρείται υπό εποπτία το προτεκτοράτο της Ανατολικής Μεσογείου.
Όσον αφορά το λεγόμενο «προσφυγικό» ζήτημα ο Τσίπρας μίλησε και είπε ότι είναι σημαντικός ο ρόλος του ΝΑΤΟ. Βεβαίως, το ΝΑΤΟ δεν περιορίζει τις ροές των λαθρομεταναστών, όμως ενώπιον του αφεντικού ο αμερικανομπολσεβίκος όφειλε να κάνει λόγο για το ζήτημα, επαινώντας βέβαια τα κατοχικά στρατεύματα. Ο Ομπάμα από την πλευρά του, παρότι ξεκίνησε τους πολέμους που αποτελούν τα αίτια της προσφυγιάς των όποιων πραγματικών προσφύγων και παρότι ο ίδιος και η χώρα του δεν έχουν πάρει ούτε έναν στο έδαφός τους, «εξήρε τον ρόλο και την στάση της Ελλάδας στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος και παρότρυνε την χώρα να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο».
Μετά από αυτή τη φωτογραφία, γιατί λέτε ότι ο Ομπάμα χρηματοδοτεί το Ισλαμικό Χαλιφάτο και χειροκροτά τον Τσίπρα που γεμίζει την Πατρίδα μας με λαθρομετανάστες;
Κοινώς, ο Ομπάμα ενθάρρυνε τον Τσίπρα να κάνει την Ελλάδα έναν τεράστιο καταυλισμό λαθρομεταναστών, ελάχιστων προσφύγων και αρκετών τζιχαντιστών. Πρόκειται για μία πρωτοφανή πρόκληση που θα όφειλε να έχει ως απάντηση το εξής: «εσείς κάνετε τους πολέμους, εσείς να τους πάρετε σπίτια σας». Όμως, η Ελλάδα δεν διαθέτει εθνική κυβέρνηση και γι’ αυτό ανέχεται τέτοιες προσβολές πλήρεις ειρωνείας.
Το τρίτο και τελευταίο ζήτημα που συζητήθηκε ήταν το Κυπριακό, επί του οποίου υπήρξε συμφωνία της συριζαίικης και της αμερικανικής ανθελληνικής θέσης, αφού ο Τσίπρας και ο Καμμένος ασπάζονται την θέση του Κίσσινγκερ και της Τουρκίας για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία που φτύνει στους τάφους των νεκρών της τραγωδίας του 1974. Επί αυτής της θέσεως ο Ομπάμα, αφότου προφανώς εξεπλάγη από το γεγονός ότι είναι δυνατόν πολιτικοί που κυβερνούν την Ελλάδα να επικροτούν αυτές τις κατάπτυστες θέσεις, είπε ότι θα ασκήσει πιέσεις για να «βρεθεί λύση».

                                                                                                                                               πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com