Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ψεύτικες ιστοσελίδες με επαγγελματίες δολοφόνους στο Dark Web

Στο Dark Web μπορείτε να βρείτε ιστοσελίδες που προσφέρουν υπηρεσίες Hitman. Δηλαδή ουσιαστικά μπορείτε να μισθώσετε κάποιον επαγγελματία δολοφόνο.
Δεδομένου ότι η είσοδος στο Dark Web γίνεται ανώνυμα μέσω του browser Tor, αυτό δίνει την εντύπωση ότι το υπόγειο web δίκτυο είναι μια φωλιά ανομίας και ότι είναι ένα επικίνδυνο μέρος.
Αλλά, παρόλα αυτά, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι αυτές τις ιστοσελίδες δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προσπάθεια να εξαπατήσουν χρήστες με σκοπό την αποκομιδή χρημάτων. Η πιο διάσημη ιστοσελίδα hitman στο Dark Web, που είναι γνωστή ως Besa Mafia, αποκαλύφθηκε ότι είναι μία περίτεχνη και κερδοφόρα απάτη.
Όμως οι «αετονύχηδες» δεν το βάζουν κάτω. Κάποιος από αυτούς μόλις δημιούργησε ένα νέο hitman site με ένα έξυπνο κόλπο: εκτός ότι προσπαθεί να πείσει τους αφελείς ότι διαθέτει επαγγελματίες δολοφόνους, επιδιώκει να βγάλει χρήματα ακόμα και από την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα του.
Στην πρώτη ανακοίνωση της ιστοσελίδας με το όνομα Ghosting-Place διαβάζουμε: «όσοι δεν έχουν καμία εγγραφή μπορούν να υποβάλουν μία αίτηση για να πάρουν ένα κλειδί πρόσκλησης για το site, πληρώνοντας $50. Ο λογαριασμός που θα δημιουργήσουν θα είναι διάρκειας 72 ωρών, χωρίς την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με κάποιον από τους συνεργάτες μας».
Έτσι, αν δεν έχετε μια πρόσκληση από ένα αξιόπιστο πελάτη τους θα πρέπει να τους στείλετε χρήματα σε ένα πορτοφόλι bitcoin. Είναι ενδιαφέρον ότι, η διεύθυνση του πορτοφολιού φαίνεται να είναι διαφορετική για κάθε άτομο, καθιστώντας πιο δύσκολο να καταλάβει κάποιος αν το site έχει πείσει κανέναν να πληρώσει για να εγγραφεί.
Η ιστοσελίδα φαίνεται να είναι καινούργια. Ένας χρήστης στο Reddit με το όνομα gphmsearch2 δημοσιοποίησε το URL του site σε μήνυμα του στο r/deepweeb, αναφέροντας ότι αν ψάχνετε δολοφόνους σε Αυστραλία και την Κίνα μπορείτε να μπείτε στο Ghosting-Place. Ο ίδιος χρήστης διαφήμισε την Πέμπτη την ιστοσελίδα στο δημοφιλές r/onions.
Η ιστοσελίδα, σύμφωνα με τα γραφόμενά της, λειτουργεί σαν μεσάζοντας και εισπράττει προμήθεια το 5 τοις εκατό από κάθε δολοφόνο. Τους δίνει μάλιστα την ελευθερία να θέσουν τις δικές τους χρηματικές τιμές. Υπάρχει ένα έντυπο για να συμπληρώσει ο επίδοξος δολοφόνος και ένα μικρό γράφημα που υποτίθεται πως δείχνει ότι ο αριθμός των επισκέψεων ή «οι συμβάσεις», που έχουν πραγματοποιηθεί κατά τους τελευταίους έξι μήνες.
Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται κάπως ανατριχιαστικά και ενοχλητικά, αλλά οι πιθανότητες είναι αυτό το site να είναι μία απάτη. Τα περισσότερα άλλωστε sites αυτού τους είδους αργά ή γρήγορα απεδείχθησαν ότι είναι απάτη. Αν και το Dark Web αποτελεί μία καλή κρυψώνα των εμπόρων ναρκωτικών, δεν έχει πολύ νόημα ένα mini market δολοφόνων να είναι online σε web site.
Μένει να δούμε αν to Ghosting-Place θα πείσει με επιτυχία κάποιον να στείλει χρήματα στα τυφλά μόνο για την ευκαιρία να κάνει εγγραφή και ίσως να βρει κάποιον hitman μέσα σε 72 ώρες.
                                                                                                                                              iguru
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ

7SPY: Τι είναι Dark Web και τι Deep Web

7spymania.blogspot.com/2014/11/dark-web-deep-web.html - Translate this page
Nov 20, 2014 - Έχουμε αναφερθεί κατά καιρούς στο Deep Web και πρόσφατα δημοσιεύσαμε για το κλείσιμο αρκετών ιστοσελίδων στο Dark Web. Το Wired, με ...

7SPY: Besa Mafia: hacked το site στο Dark web Αλβανών δολοφόνων ...

7spymania.blogspot.com/.../besa-mafia-hacked-site-dark-web.html


Translate this page
May 13, 2016 - Ένας hacker με το όνομα του bRpsd παραβίασε το Dark Web Portal μιας ομάδας της 

αλβανικής μαφίας που ονομάζεται Besa, υπέκλεψε όλα τα ...

7SPY: Ξενάγηση στο Dark Web από έναν χάκερ... video

7spymania.blogspot.com/2015/10/dark-web-video.htmlTranslate this page
Oct 31, 2015 - Ξενάγηση στο Dark Web από έναν χάκερ... video. Μπορεί κάποιος να βρει έναν πληρωμένο δολοφόνο στο διαδίκτυο; Ένα όπλο ή ένα ψυχεδελικό ...

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.