Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Στο Ρέθυμνο απόψε ήταν η τελευταία ημέρα του φεστιβάλ Υπερηφάνιας (όπως ονομάζεται) και οι απανταχού <<λεβέντες και λεβέντισσες>> της Κρήτης συγκεντρώθηκαν για να νομιμοποιήσουν αυτό που η ελίτ της νέας τάξης προωθεί τα τελευταία χρόνια εντατικά.

Την νομιμοποίηση της ανωμαλίας, την καταστροφή της φυσιολογικής οικογένειας και την εκπαίδευση της νέας γενεάς ανθρώπων στα πρότυπα του αντιχρίστου τα οποία επιβάλλουν να αποδεχτούμε στην ελληνορθόδοξη κοινωνία μας.

Οι εκδηλώσεις αυτών των ανθρώπων δεν είναι κάτι το οποίο φανερώθηκε στους μήνες διακυβέρνησης του Σύριζα, αλλά έχει επιδεινωθεί σε τεράστιο βαθμό ύστερα από την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης.


Η Τρίτη αποστασία, για την οποία έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στην Αθέατη γνώση, καλά κρατεί ... και τα χειρότερα έρχονται.

Φωτό: Επίσημη αφίσα την οποία δημιούργησαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, όπου απευθύνεται όπως παρατηρούμε και σε λαθρογκέι που βρίσκονται στην χώρα μας. 
Φωτό: Ο τύπος που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία είναι αιγύπτιος και όνομάζεται πλέον Σούμα. Η σημερινή ημέρα ήταν προγραμματισμένη να αφιερωθεί σε αυτόν και σε όλους τους λαθρό - gay που εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας οι οποίοι βέβαια όπως βλέπουμε έχουν ειδική πρόσκληση συμμετοχής για το φεστιβάλ στα αραβικά. 

Φωτό: Ενα παιδάκι είναι αναγκασμένο να συμμετέχει στο σιχαμερό φεστιβάλ προώθησης της ανωμαλίας. 
atheatignosi

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Mε ιλιγγιώδη ταχύτητα αποχωρεί από την Κομοτηνή ο Ερντογαν – Επιστρέφει στην Τουρκία vid

Αποχώρησε με τέρμα τα γκάζια ο Ρ.Τ.Ερντογάν από την Κομοτηνή. Εκνευρισμός, δεν πήγε ο σχεδιασμός όπως ήθελε ή φόβος για κάτι άλλο; Νωρίτερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε στους

Συρία: επικείμενο αεροπορικό επεισόδιο Ρωσίας-ΗΠΑ με κατάρριψη – Πρώτη θερμή επαφή Su-35S με F-22 Raptor! Vid

Ξαφνικά «βουίζει» η Συρία για επικείμενο χοντρό αεροπορικό επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας που θα οδηγήσει σε κατάρριψη ενώ είχαμε πριν λίγο την πρώτη επιβεβαιωμένη «θερμή επαφή» μεταξύ ρωσικών

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Το είπαν και αυτό: «Έγκλημα να θες να γίνεις μάνα ενώ χρωστάς»

Η Ελλάδα μας αλλάζει. Η Νέα Εποχή δεν εξαφανίζει σταδιακά μόνο τον όρο «ιδιοκτησία» αλλά και τον θεσμό της οικογένειας. Στα Ειρηνοδικεία μια Δευτέρα εκδικάζονται δεκάδες υποθέσεις

ΔΕΙΤΕ: το ΝΑΤΟ σκότωνει on line τον διοικητή μονάδας ειδικών δυνάμεων των Ταλιμπάν vid

Η διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν ανακοίνωσε πως σκότωσε τον διοικητή μιας μονάδας ειδικών δυνάμεων των Ταλιμπάν στην επαρχία Helmand.  Πρόκειται για τον