Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απόπειρα δολοφονίας του Μ. Νετανιάχου – Συναγερμός στο Ισραήλ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ισραήλ καθώς  εκδηλώθηκε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Μπενιαμίν Νετανιάχου με τις πρώτες πληροφορίες να είναι συγκεχυμένες.
Οι δυνάμεις ασφαλείας της Κένυας απέτρεψαν προσπάθεια δολοφονίας του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου αναφέρουν ισραηλινά ΜΜΕ.
Η δολοφονία θα πραγματοποιούνταν με επίθεση στο κονβόι που μετέφερε τον Μ.Νετανιάχου κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του.
Ο Μ.Νετανιάχου πραγματοποιεί πενθήμερη επίσκεψη στην Αφρική.
Μια ανώνυμη πηγή είπε ότι την Πέμπτη λίγο μετά την αναχώρηση του πρωθυπουργού από το τοπικό αεροδρόμιο, κατά τη διάρκεια της πορείας του προς το ξενοδοχείο στο Ναιρόμπι, οι αρχές της Κένυας ειδοποίησαν την υπηρεσία ασφαλείας του Νετανιάχου ότι η αυτοκινητοπομπή πρέπει να αλλάξει επειγόντως διαδρομή.
Ο συναγερμός αυτός ανησύχησε τους φρουρούς του Νετανιάχου και τη Μοσάντ ενώ υπήρχαν δυσπιστίες και προς τις δυνάμεις ασφαλείας της Κένυας.
«Στην αρχή οι Ισραηλινοί προέβαλαν αντιδράσεις για τις δυνάμεις ασφαλείας και τα σχέδια προστασίας στην Κένυα. Παρόλ αυτά μετά την αλλαγή διαδρομής του κονβόι και την άφιξη του σε ασφαλές ξενοδοχείο, έγινε γνωστό ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών της Κένυας  αποκάλυψαν σχέδιο επίθεσης στα οχήματα σε πρώτη φάση. Γι αυτό η αλλαγή διαδρομής έσωσε τον πρωθυπουργό του Ισραήλ» τονίζουν.
Επιπλέον δύο άτομα συνελήφθησαν από τις δυνάμεις ασφαλείας της Κένυας με την κατηγορία απόπειρας δολοφονίας του Νετανιάχου.
Εξαιτίας της απόπειρας έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμα του Μ.Νετανιάχου στην Κένυα.
Εκπρόσωποι του Μ.Νετανιάχου αρνήθηκαν το σοβαρό περιστατικό αλλά αυτό έχει λίγη σημασία. Το γεγονός ότι έχει δημοσιευτεί από τα ελεγχόμενα- από τη Μοσάντ- ΜΜΕ  του Ισραήλ είναι αρκετό.
Ποιον ενοχλεί η προσέγγιση Ισραήλ-Ρωσίας;
Εικόνα από την Κένυα.


ΠΗΓΗ

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΗΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ

Περί του ΓΗΙΝΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟΣ Ήδη από τη δεκαετία του ‘60, οι Σοβιετικοί επιστήμονες Ν. Γκοντσάροφ, Β. Μόροζ και Β. Μοκάροφ είχαν ανακαλύψει στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ασθενών μαγνητικών γραμμών, οι οποίες φαίνεται πως περιβάλλουν τον πλανήτη μας σε σχήμα δωδεκαέδρου, τοποθετημένου μέσα σε ένα εικοσάεδρο, σαν κάποτε η γη να ήταν ένας τεράστιος κρύσταλλος ή να είχε μορφή ενάργειας που προερχόταν από κάποιον κρυσταλλικό πυρήνα της. Επάνω σε έναν γεωγραφικό χάρτη, οι Σοβιετικοί επιστήμονες σημείωσαν τις μνημειακές κατασκευές των αρχαίων πολιτισμών και αμέσως φάνηκε πως αυτέςακολουθούσαν τις μαγνητικές ή ενεργειακές γραμμές του εικοσαέδρου.

ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΕΙΔΕΜΗ…vid

Στη Γαλλία δύο ισλαμοπίθηκοι με φορτηγό εισήρθαν στη γαλλική Μονή κατά τη διάρκεια των υπηρεσιών της και ζήτησαν όλες οι μοναχές ασπαστούν το Ισλάμ.

"Εθαψε" 19 ζωές ενώ σπατάλησε εκατομμύρια σε λούσα Ομολογία-σοκ>Η περιφέρεια Αττκής, έχει ταμειακά διαθέσιμα 345 εκατομμύρια!

ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ
Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου διαδέχονται η μία την άλλη καθώς 19 άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τη ζωή τους. Οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με τα εκατομμύρια που

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Η ΝΑSΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ-ΤΟ 2018 ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Μιλώντας στην Daily Star, ο μετεωρολόγος Paul Dorian συμφώνησε ότι η μειωμένη ηλιακή δραστηριότητα θα μπορούσε να μας φέρει μια νέα εποχή παγετώνων.