Translate

Κράτος εν κράτει οι πράκτορες της Άγκυρας στην Θράκη: «Πορεία διεκδίκησης δικαιωμάτων» οργανώνουν οι τουρκόφρονες στην Κομοτηνή!

Κράτος εν κράτει οι πράκτορες της Άγκυρας στην Θράκη: «Πορεία διεκδίκησης δικαιωμάτων» οργανώνουν οι τουρκόφρονες στην Κομοτηνή!
Κάλεσμα σε πορεία απηύθυνε ο πρόεδρος του τουρκόφιλου κόμματος DEB, Μουσταφά Αλή Τσαβούς σε μήνυμά του για το Μπαϊράμι.
Η συγκεκριμένη πορεία φέρει τον τίτλο "πορεία διεκδίκησης δικαιωμάτων" και έχει
προγραμματιστεί εδώ και καιρό να πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Κομοτηνής στις 24 Ιουλίου, ανήμερα δηλαδή της επετείου θανάτου του Αχμέτ Σαδίκ.
Καθοριστικής σημασίας για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης ενέργειας ήταν το κλείσιμο των παράνομων παιδικών σταθμών που λειτουργούσαν στην περιοχή της Ελληνικής Θρακικής Πρωτεύουσας και αυτό κατόπιν παρέμβασης της Χρυσής Αυγής, με σχετική ερώτηση του Συναγωνιστή Γιάννη Λαγού.
Η πορεία αυτή που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, έχει ως στόχο τη διεκδίκηση με κάθε τρόπο των δικαιωμάτων που οι τουρκόφρονες μειονοτικοί ισχυρίζονται ότι η Ελληνική Πολιτεία τους στερεί και απορρέουν από τη Συνθήκη της Λωζάννης, της Συνθήκης που η ίδια η Τουρκία έχει καταπατήσει. Η πορεία θα καταλήξει στον τάφο του εκφραστή του τούρκικου επεκτατισμού στη Θράκη, Αχμέτ Σαδίκ, "του πολύτιμου ηγέτη μας", όπως χαρακτηριστικά τον αποκάλεσε ο πρόεδρος του DEB, για την τέλεση του καθιερωμένου μνημόσυνου.
Την ίδια ώρα οι ανθέλληνες πολιτικάντηδες διαπραγματεύονται την κατάργηση του πλαφόν του 3% , κάτι το οποίο εάν τεθεί σε ισχύ, θα σημάνει και την είσοδο του κόμματος των πρακτόρων της Άγκυρας, όπως είναι το ΚΙΕΦ (DEB), στα έδρανα της Ελληνικής Βουλής.
Υ.Γ. : Άραγε η συγκεκριμένη πορεία θα έχει την αντίστοιχη αντιμετώπιση από την Ελληνική Πολιτεία και την ΕΛ.ΑΣ, με τις πορείες της Χρυσής Αυγής, της μόνης πολιτικής δύναμης που αντιδρά και μάχεται ενάντια στις ύπουλες μεθοδεύσεις του τουρκικού προξενείου για τουρκοποίηση της Ελληνικής Θράκης;
Αντωνιάδου Μαρία, Τ.Ο. Κομοτηνής
Το ανθελληνικό και προκλητικό κάλεσμα του Τσαβούς:
«Αξιότιμε Τουρκομουσουλμανικέ λαέ της Δυτικής Θράκης, Οι γιορτές είναι μέρες στις οποίες γευόμενοι τις εθνικές και πνευματικές μας αξίες, αφήνουμε στην άκρη τις απογοητεύσεις και γιορτάζουμε με ενθουσιασμό. Σε αυτές τις μέρες κοινός μας στόχος πρέπει να είναι η διάδοση της χαράς, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας. Δεν πρέπει να ξεχνιέται πως οι γιορτές μας είναι οι μεγαλύτερες ευκαιρίες για την εμπέδωση της κοινωνικής ειρήνης.
Ξέρω πως εμείς ως μειονοτικοί για πολλά χρόνια στερηθήκαμε στο πεδίο των μειονοτικών δικαιωμάτων αλλά και στα πεδία της κοινωνίας, της πολιτικής και της οικονομίας. Χωρίς να υποκύπτουμε απέναντι σε αυτές τις στερήσεις, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε. Μια είναι η οδός για την γιγάντωση αυτής μας της προσπάθειας. Σε αυτό τον δύσκολο δρόμο να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο την αλληλεγγύη, την ενότητα και την ομοψυχία μας. Δίνοντας αυτόν τον αγώνα για την μειονότητα σε αυτές τις γιορτινές μέρες, τιμούμε τον αείμνηστο ηγέτη μας , από τον οποίο και εμπνεόμαστε.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην επέτειο της εκδημίας του στις 24 Ιουλίου, θα τιμήσουμε με νοσταλγία τον πολύτιμο ηγέτη μας. Πριν από την τελετή τιμής , πραγματοποιούμε μια “Πορεία Διεκδίκησης Δικαιωμάτων” με την οποία ζητάμε τα δικαιώματα μας. Περιμένω όλο τον λαό μας και στην πορεία και στις τελετές.
Εν μέσω αυτών των αισθημάτων και σκέψεων συγχαίρω για το Ραμαζάν Μπαϊράμι καταρχήν τον τουρκομουσουλμανικό λαό της δυτικής Θράκης, τον τουρκικό κόσμο και την παγκόσμια ισλαμική κοινότητα και εύχομαι το Μπαϊράμι να φέρει καταρχήν στην χώρα μας και μετά σε όλο τον κόσμο φιλία, ειρήνη και αδερφοσύνη. Υγεία και χαρά σε όλους».

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com