Translate

Τουρκική πρόκληση στη Θράκη: Έβγαλαν την Σημαία από το φέρετρο Έλληνα Στρατιώτη

Πρόκληση που ξεπερνά κάθε όριο έλαβε χώρα προ ολίγων ωρών στο πομακοχώρι Γλαύκη του νομού Ξάνθης, κατά τη διάρκεια της κηδείας Έλληνα Στρατιώτη που πνίγηκε εν ώρα υπηρεσίας στο ΚΑΑΥ Κεραμωτής στην Καβάλα.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα Τοπικά Μέσα της Ξάνθης, ο βουλευτής του Σύριζα Χουσεϊν Ζειμπέκ, ο ψευδομουφτής Μετέ, ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ, ο πρόεδρος της αυτοαποκαλούμενης «τουρκικής ένωσης Ξάνθης» Κουρτ Αχμέτ και ο πρόεδρος του μορφώματος των τουρκοφρόνων DEB, Μουσταφά Τσαβούς, εισέβαλαν στην οικία του νεκρού Έλληνα Πομάκου Στρατιώτη και απαίτησαν την αποχώρηση του νομίμου και αναγνωρισμένου από το Ελληνικό Κράτος μουφτή καθώς και του στρατιωτικού αγήματος που θα απέδιδε τιμές κατά την διάρκεια της κηδείας!
Η πρόκληση κορυφώθηκε όταν οι τουρκοπράκτορες αφαίρεσαν την Ελληνική Σημαία από το φέρετρο, το οποίο μετέφεραν -συνοδεία μάλιστα τουρκικών μέσων ενημέρωσης- στο νεκροταφείο του χωριού!
Την τουρκική προβοκάτσια κατήγγειλε από βήματος Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός, απαιτώντας την εκδίωξη από το ελληνικό κοινοβούλιο του βουλευτή του Σύριζα που συμμετείχε στην ευθεία τουρκική πρόκληση στη Θράκη.
Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του προέδρου της επιτροπής στην οποία έγινε η καταγγελία, να φιμωθεί ο Συναγωνιστής Λαγός, εκείνος συνέχισε καθιστώντας σαφές στα κόμματα του ραγιαδισμού πως η Θράκη ήταν και θα παραμείνει Ελληνική!
Η θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη: Να απελαθούν τώρα οι πράκτορες της Άγκυρας από τη Θράκη και να κλείσει το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής!

πηγη

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com