Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιοι κομμουνιστικοί στόχοι επιτυγχάνονται σήμερα στις ΗΠΑ

Ποιοι κομμουνιστικοί στόχοι επιτυγχάνονται σήμερα στις ΗΠΑΣυχνά, η πραγματική και βαθιά αλλαγή συμβαίνει αργά, σταδιακά, περνάει σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητη, μέχρι που μια μέρα ξαφνικά αναγνωρίζεται από τον μεγαλύτερο (που θυμάται το πως ήταν) και είναι απλά "το έτσι έχουν τα πράγματα" για τους νέους που δεν γνώρισαν κανέναν άλλο τρόπο, παρά μόνο αυτόν που ζουν.

 Η παρακάτω λίστα των κομμουνιστικών στόχων από τα τέλη της δεκαετίας του 1950 μπορεί να εκπλήξει κάποιους από εσάς, ως προς το πώς εδραιώνεται ο κομμουνισμός στις Η.Π.Α.
Κατά τη διάρκεια του 1963, το μέλος του Κογκρέσσου, Albert S. Herlong ο νεώτερος, διάβασε μια λίστα των 45 Κομμουνιστικών στόχων στο Κογκρέσου, που υπάρχουν στο αρχείο.
 Ο κατάλογος βρίσκεται στο βιβλίο, «Γυμνός Κομμουνισμός" από τον Cleon Skousen (όπου περγράφεται η στρατηγική της μαρξιστικής-λενινιστικής προσπάθειας να ξεπεράσουν και να ελέγξουν όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου, που δεν ήταν μέλη του κομμουνιστικού μπλοκ.)
 Οι αρχές αυτές είναι, που αξίζει να επανεξεταστούν σήμερα και να συγκριθούν με την τρέχουσα σκέψη και τις σημερινές στρατηγικές.
 Ακολουθεί ένα μέρος της λίστας των αρχικών 45 στόχων.
 Κομμουνιστικοί Στόχοι
 Ελεύθερο εμπόριο μεταξύ όλων των εθνών, ανεξάρτητα από τους Κομμουνιστικούς τους δεσμούς και ανεξάρτητα από το αν τα είδη που διακινούνται θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για πόλεμο ή όχι.
 Παροχή αμερικανικής βοήθειας σε όλα τα έθνη, ανεξαρτήτως της κομμουνιστικής κυριαρχίας.
 Χορήγηση αναγνώρισης της Κόκκινης Κίνας και είσοδός της στον ΟΗΕ.
 Την προώθηση του ΟΗΕ ως τη μόνη ελπίδα για την ανθρωπότητα. Εάν το καταστατικό του ξαναγραφεί, απαιτεί να συσταθεί ως μια παγκόσμια κυβέρνηση, με δικές του ανεξάρτητες ένοπλες δυνάμεις.
 Υποδούλωση του ενός ή και των δυο πολιτικών κομμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 Χρησιμοποίηση τεχνικών αποφάσων των δικαστηρίων για να αποδυναμώσουν βασικά αμερικανικά ιδρύματα, υποστηρίζοντας ότι οι δραστηριότητές τους παραβιάζουν τα ατομικά δικαιώματα.
 Ανάληψη του ελέγχου των σχολείων και χρήση τους ως μέσα μετάδοσης του Σοσιαλισμού και της τρέχουσας κομμουνιστικής προπαγάνδας. Ελαφρύ πρόγραμμα σπουδών. Έλεγχος πάνω στους  εκπαιδευτικούς συλλόγους. Η γραμμή του κόμματος να μπει στα σχολικά εγχειρίδια.
 Χρησιμοποίηση των φοιτητικών εξεγέρσεων για να υποδαυλίζονται οι δημόσιες διαμαρτυρίες ενάντια σε προγράμματα ή οργανισμούς που βρίσκονται υπό κομμουνιστική επίθεση.
 Διείσδυση στον Τύπο. Ανάληψη ελέγχου των αναθέσεων της επιθεώρησης βιβλίων, των συντακτών και των αρθρογράφων, των θέσεων χάραξης πολιτικής.
 Απόκτηση ελέγχου των βασικών θέσεων στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και στις κινηματογραφικές ταινίες.
 Συνέχιση της αμαύρωσης της αμερικανικής κουλτούρας, υποβαθμίζοντας κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης. "Εξαλείψτε όλα τα καλά γλυπτά από τα πάρκα και τα κτίρια», αντικαθιστώντας τα με άμορφες, αμήχανες και χωρίς νόημα μορφές.
 Άσκηση ελέγχου πάνω στους κριτικούς τέχνης και τους διευθυντές των μουσείων τέχνης. "Προώθηση της ασχήμιας και της αποκρουστικής, χωρίς νόημα τέχνης."
 Σπάστε τα πολιτισμικά πρότυπα της ηθικής, με την προώθηση της πορνογραφίας και της βωμολοχίας σε βιβλία, περιοδικά, ταινίες, ραδιόφωνο και τηλεόραση.
 Παρουσιάστε την ομοφυλοφιλία, τον εκφυλισμό και την ασυδοσία, ως «φυσιολογική, φυσική και υγιή."
 Διείσδυση στις εκκλησίες και αντικατάσταση της θρησκείας της αποκάλυψης, με την «κοινωνική» θρησκεία.
 Εξαλείψτε την προσευχή ή οποιαδήποτε φάση της θρησκευτικής έκφρασης στα σχολεία, με την αιτιολογία ότι παραβιάζει την αρχή του «διαχωρισμού εκκλησίας και κράτους".
 Δυσφημίστε το αμερικανικό Σύνταγμα, καλώντας το ανεπαρκές, ντεμοντέ, έξω από το βήμα με τις σύγχρονες ανάγκες κι εμπόδιο στη συνεργασία μεταξύ των εθνών σε παγκόσμια βάση.
 Δυσφήμιση όλων των αμερικανών Ιδρυτών Πατέρων. Τους εμφανίζουν ως εγωιστές αριστοκράτες, οι οποίοι δεν είχουν καμία ανησυχία για το «κοινό άνθρωπο."
 Υποβιβασμό όλων των μορφών κουλτούρας και αποθάρρυνση της διδασκαλίας της ιστορίας, με την αιτιολογία ότι είναι μόνο ένα μικρό μέρος της "μεγάλης εικόνας".
 Υποστηρίξη κάθε σοσιαλιστικού κινήματος, ώστε να δώσει κεντρικό έλεγχο πάνω σε οποιοδήποτε μέρος του πολιτισμού και της εκπαίδευσης  στους κοινωνικούς φορείς, τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας, τις κλινικές ψυχικής υγείας, κ.λπ.
 Μεταφορά μερικών από τις εξουσίες της σύλληψης από την αστυνομία, σε κοινωνικούς φορείς. Αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων συμπεριφοράς, ως ψυχιατρικές διαταραχές, που κανείς, παρά μόνο οι ψυχίατροι, μπορούν να καταλάβουν ή να θεραπεύσουν.
 Κυριαρχία του ψυχιαστρικού επαγγέλματος και χρήση των νόμων για την ψυχική υγεία, ως ένα μέσο για την απόκτηση καταναγκασμού κι ελέγχου όσων αντιτίθενται στους κομμουνιστικούς στόχους.
 Δυσφήμιση του θεσμού της οικογένειας. Ενθάρρυνση της ακολασίας και του εύκολου διαζυγίου.
 Τονίζουν την ανάγκη της ανατροφής των παιδιών μακριά από την αρνητική επιρροή των γονέων. Χρησιμοποιούν τις προκαταλήψεις, τις ψυχολογικές αναστολές και την καθυστέρηση των παιδιών για να καταστείλουν την επιρροή των γονέων.
 Χρησιμοποιούν το ψέμα για να δικαιολογήσουν τη βία
 Το επίπεδο του πολιτισμού ενός καθεστώτος μπορεί να μετρηθεί από το βαθμό στον οποίο χρησιμοποιεί βία. Με την προσφυγή στη χρήση βίας, τα κομμουνιστικά καθεστώτα σαφώς αντιπροσωπεύουν ένα τεράστιο βήμα οπισθοδρόμησης, όσον αφορά το επίπεδο του πολιτισμού.

 Δυστυχώς, το Κομμουνιστικό Κόμμα έχει θεωρηθεί ως προοδευτικό από εκείνους που πιστεύουν, ότι η βία αποτελεί βασικό και αναπόφευκτο μέσο για την κοινωνική πρόοδο.
 Αυτή η αποδοχή της βίας πρέπει να θεωρείται, ως ένα αποτέλεσμα μιας απαράμιλλης και επιδέξιας εργασίας εξαπάτησης και ψέματος από το Κομμουνιστικό Κόμμα, του οποίου είναι ένα άλλο κληρονομικό χαρακτηριστικό.
 Τα όργανα του Κομμουνιστικού Κόμματος ποτέ δεν συμμετέχουν οι ίδιοι σε παραγωγικές ή δημιουργικές δραστηριότητες. Μόλις αρπάξουν την εξουσία, αυτοί οι ίδιοι προσκολλώνται στους ανθρώπους, ελέγχοντάς τους και καθοδηγώντας τους. Επεκτείνουν την εξουσία τους στην πιο βασική μονάδα της κοινωνίας, επειδή φοβούνται μήπως χάσουν τον έλεγχο. Μονοπωλούν τους πόρους της παραγωγής και την εξαγωγή του πλούτου από την κοινωνία.
                                                                                                                                 liakonews

Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετοιμοι να βυθίσουν τους Τούρκους οι Κύπριοι – Εξέδωσε Navtex η Λευκωσία – Ισραηλινό αεροσκάφος έχει «λοκάρει» τις τουρκικές κινήσεις

Ηχηρή δράση ανέλαβε η Κύπρος με «πλάτες» των ΗΠΑ και εξέδωσε  Navtex  δεσμεύοντας  περιοχή έκτασης περίπου 600 τετρ. χιλιομέτρων που περιλαμβάνει και

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – Ο Ερντογάν ξεκίνησε την πολεμική επιχείρηση «Ασπίδα Μεσογείου» – Αποπλέει ο Στόλος – Φορτώνουν πεζοναύτες σε έξι SH-70

Του Βασίλη Καπούλα
Ποια αποκλιμάκωση; Ο Ρ.Τ.Ερντογάν έδωσε πριν λίγο το «πράσινο φως» για την έναρξη πολεμικών επιχειρήσεων με την ονομασία «Ασπίδα Μεσογείου» .

Ανακοίνωσαν το ύπουλο πρόγραμμα HELIOS: Ξεκινά η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού; vid

Μνημόνιο συνεργασίας για την υλοποίηση πιλοτικού προγράμματος με τίτλο «HELIOS» (Hellenic Integration System) υπέγραψαν  η πολιτική ηγεσία του υπουργείου

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Βόμβα Πάγκαλου - Να γιατί η Τουρκία οδεύει προς διάλυση - Τι ξεκίνησε ήδη στην Ελλάδα vid

Δεκάδες τούρκοι στρατιωτικοί έχουν σκοτωθεί και εκατοντάδες έχουν τραυματιστεί μέχρι στιγμής κατά την διάρκεια της ευρείας κλίμακας στρατιωτικής επιχείρησης

Γιγάντιο Α.Τ.Ι.Α. στη Σελήνη και ο Άρης όπως δεν τον έχετε δεί ποτέ! vids

Telescope Moon Observation: Giant UFO Flies Over Crater Mare Marginis, About 12,600 km/h11.705 προβολές                                                                        4:12 Mars as never seen before: Vista From Mars Rover Looks Back Over Journey So Far16.603 προβολές