Translate

Aκόμη ένα ηχηρό λουκέτο: Ιστορικός συνεταιρισμός «βάρεσε κανόνι»: Στο δρόμο 430 άτομα... ''ΑΝΑΠΤΥΞΗ'' ΑΠ' ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ''ΜΑΛΑΚΙΑ'' ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ; ΤΟΣΟ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ!

ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ 1.000.000 ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ 2.600.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ; ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΩΝ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 2.000.000 ΑΝΕΡΓΩΝ; - ΔΕΝ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΤΑ 4.000.000 ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ... Δραματική η κατάσταση στην «Ελλάδα των λουκέτων». Στο καθεστώς του άρθρου 99 εντάχθηκε μετά από 83 χρόνια ζωής ο ιστορικός συνεταιρισμός της Ελλάδας, η Ένωση Πεζών, από τον Νομό Ηρακλείου.
Πρόκειται για ακόμη ένα πλήγμα της «αριστερής ανάπτυξης» μετά τον Μαρινόπουλο και Μαμιδάκη.
Ο συνεταιρισμός, δεν άντεξε το βάρος των χρεών. Μόνο τα τραπεζικά φέρεται να ξεπερνούν τα 23 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου οι συνήγοροι της Ένωσης παρουσίασαν ένα λεπτομερές σχέδιο εξυγίανσης με στόχο την αποπληρωμή του συνόλου των χρεών που αξίζει να αναφερθεί ότι σε ποσοστό άνω του 70% αφορά τις τράπεζες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το σχέδιο το οποίο έχει και την στήριξη των εργαζομένων προβλέπει την αποπληρωμή σε βάθος χρόνου των οφειλών σε Δημόσιο και Τράπεζες και σε 24 δόσεις την καταβολή των οφειλομένων προς τους εργαζόμενους.
Η Ένωση Πεζών η οποία δραστηριοποιείται κυρίως στον χώρο του κρασιού και του ελαιόλαδου οινοποιεί ετησίως 15.000 τόνους οινοστάφυλα ενώ στα 2 ιδιόκτητα ελαιουργεία της αλέθονται 6.000 τόνοι ελαιόκαρπου.
Η εμφιάλωση του ελαιολάδου αγγίζει τους 2.000 τόνους ετησίως ενώ του κρασιού 8.000 τόνους.
Παράλληλα κατέχει, για τη διανομή των προϊόντων της, ιδιόκτητες αποθήκες 10.000 μ, σε 3 κέντρα χειρισμού ετοίμων προϊόντων στρατηγικά τοποθετημένα ανά την επικράτεια, καθώς και ιδιόκτητο στόλο φορτηγών ο οποίος αποτελείται από 28 οχήματα.
Ο αριθμός των υπαλλήλων της ανέρχεται σε 130 ενώ το εποχιακό προσωπικό ξεπερνά τα 300 άτομα σε περιόδους αιχμής.
7spy / ΠΗΓΗ

Σχόλια

Τεχνική υποστήριξη, κατασκευή ιστοσελίδας: Charles Bukowski(7SPY), e-mail: spy7ross7@gmail.com