Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο 6 μηνών «αντιστασιακός», η ισλαμική τρομοκρατία και η «πολυπολιτισμική» Θράκη

Ο 6 μηνών «αντιστασιακός», η ισλαμική τρομοκρατία και η «πολυπολιτισμική» Θράκη
Αφού πρώτα συμβάλλουν παντοιοτρόπως στο να γεμίσει η Ευρώπη με ισλαμιστές τρομοκράτες, παριστάνουν ακολούθως τους συγκλονισμένους, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα για το αίμα των αθώων θυμάτων των εγκληματικών τους πολιτικών.
Ο λόγος για τους πολιτικάντηδες όλης της Ευρώπης και δη τους εν Ελλάδι. Πρόσφατο παράδειγμα ο από 6 μηνών «αντιστασιακός» Κούλης, ο οποίος καθώς φαίνεται επιδιώκει να ξεπεράσει σε γραφικότητα ακόμη και τον Παπαδημούλη του Σύριζα!
Με αφορμή την σφαγή στο Μόναχο από ένα νεαρό ισλαμιστή, κατά την οποία δολοφονήθηκε ένας 18χρονος συμπατριώτης μας, ο «πολύς» Κούλης έκρινε πως είχε έρθει η ώρα της καταλυτικής του παρέμβασης: δήλωσε περήφανα και κατηγορηματικά πως παρά την «αιματηρή επίθεση στο Μόναχο» (ούτε λέξη για ισλαμική τρομοκρατία), η Ευρώπη θα συνεχίσει την εγκληματική της πολιτική στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης! «Η Ευρώπη θα συνεχίσει να αναδεικνύει και να διασφαλίζει τις βασικές της αρχές και τις ανθρωπιστικές της αξίες πάνω στις οποίες στηρίζει την υπόσταση της», επισήμανε ο άνθρωπος-προσωποποίηση της Αντίστασης.
Όμως ο Κούλης βλέπει μπροστά και αναζητεί εναγωνίως ψήφους. Προς τούτο και χαρακτηρίζει στην ίδια δήλωση δια μέσου κοινωνικής δικτύωσης την Θράκη «πολυπολιτισμική», κλείνοντας με την χαρακτηριστική αισχρότητα του πολιτικαντισμού, το μάτι στο τουρκικό προξενείο Κομοτηνής.
Αυτός είναι ο ψευδεπίγραφος ανθρωπισμός της ΝΔ, αυτός και ο κίβδηλος πατριωτισμός της!
ΥΓ. Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ υπερψήφισε όλες τις αντεθνικές διατάξεις που έφερε στη Βουλή ο Σύριζαπροκειμένου οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες να εγκατασταθούν μόνιμα στην Πατρίδα μας. Κατά τ' άλλα, ο Κούλης «ενώνει τη φωνή και τη δύναμή του ενάντια στη βία, το φυλετικό μίσος και τον θρησκευτικό φανατισμό».
Τον παραδίδουμε στη χλεύη του Ελληνικού Λαού!Σχόλια

7spynews on facebook


ενεργό link
ενεργό link

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γουίλιαμ Τόμπκινς - Eρπετοειδείς, τι έγινε στη Σελήνη ... vid

Απόρρητο βίντεο της NASA στην...Σελήνη και άλλα...

Δεινόσαυροι | Nτεκαράμπια | 65.000.000 ψέματα vid

Η αλήθεια για τους δεινόσαυρους... δείτε το video ... 

ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ Α.Τ.Ι.Α. ΣΕ ΜΟΡΦΗ ''ΠΟΥΡΟΥ'' on camera KΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ vid

HUGE Cigar UFO Caught On Tape Near Sun (Video) Jan 22, 2018

ΤΟ ΠΕΠΛΟ 26000 ΕΤΩΝ vid

Αλήθειες που οι Δρακονιανοί,Οφιδοειδείς και Σαυροφυείς που σε κυβερνάνε δεν θέλουν να γνωρίζεις!.

Κοινωνία Χρεωμένων Σκλάβων

Είμαστε μία κοινωνία οφειλετών. Το κράτος χρωστάει , χρωστούν οι πολίτες σε αυτό  κράτος και κυρίως στις τράπεζες. Οι τράπεζες αποτελούν πλέον το μεγάλο αφεντικό.  Η ζωή ακριβαίνει διαρκώς λόγω του δημόσιου χρέους.

Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!

Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους,